Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חמש שנים התקנתי מערכת ניפון TOP OF THE LINE במיני קופר ישנה, ומעולם לא הצלחתי להסתגל לזמן תגובה הנוראי של המסך ההוא, עד כדי מצב שבו מעולם לא השתמשתי בה מעבר לקישוריות שהיא סיפקה.

היום, כמעט חמש שנים אחר כך, הגעתי לחנות מולטימדיה וביקשתי לראות את הדגמים הטובים ביותר בפעולה, ועדיין, המסכים עבדו כמו טלפונים תקציביים מ2013. איך זה ייתכן שמערכת אנדרואיד מטומטמת כל כך עולה כל כך הרבה כסף והיא רצה כמו סמרטוט? למה פשוט לא לקנות טאבלט של סאמסונג ולשריין אותו באיזו קומבינה למקום? (כנראה שהחום והסוללה יהרסו אותו תוך קיץ או שניים) אבל עדיין לא ברור לי איך השוק בארץ ממשיך לשלם על מוצרי מדבקה כמו TARGET וNIPPON ואעז לומר שאפילו פיוניר (במולטימדיה) כדי לקנות מוצרים ברמה של טאבלט ב200 שקל לילדים בסכומי עתק.

ובשביל להפוך את זה לדיון אני אשאל כאן - איזו מערכת מולטימדיה (צפה או מובנית) אוכל להתקין במאזדה 2, עד 3500 ש''ח, שתעבוד לא פחות טוב מטאבלט בן ימינו (כי זה פאקינג מחיר של אייפד M3 PRO).

• אהבתי 1
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה בעניין להתקין לבד

תזמין מערכת ופאנל מעלי אקספרס 

תחפש סרטונים ביוטיוב איך עושים את זה על הרכב שלך 

ויש לך מערכת טובה בהרבה ממה שתקבל ברוב המקרים במקסימום 600-800 ש''ח ש

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, tan tan כתב:

אם אתה בעניין להתקין לבד

תזמין מערכת ופאנל מעלי אקספרס 

תחפש סרטונים ביוטיוב איך עושים את זה על הרכב שלך 

ויש לך מערכת טובה בהרבה ממה שתקבל ברוב המקרים במקסימום 600-800 ש''ח ש

אני לא רוצה להתעסק בזה בשביל לחסוך, אני פשוט רוצה לקבל תמורה טובה לכסף - ולא לעבוד עם טאבלט שיש לו LATENCY של שנות ה2000 המוקדמות. זה פשוט מביך ברמות כמה הטכנולוגיה בתחום הזה נמצאת מאחור. עד כדי כך שחשבתי לעשות KICKSTARTER למוצר משלי ולהתחיל ליצור קשר עם יצרני שבבים ולוחות כדי להנדס משהו נורמלי שיעלים את כל המתחרים הבזויים האלו שמוכרים פשוט טכנולוגיה מקרטעת במחירים מופקעים!!! לא מצאתי דגם אחד גם בחו''ל - לא מהיקרים של סוני ולא של KENWOOD שעובדים חלק כמו הטלפון הכי זול של סאמסונג שאפשר לקנות. זה פשוט לא מתקבל על הדעת!!!

• אהבתי 1
פורסם

אהלן אני מתקין המון מסכי מולטימדיה 

לא יודע איזה דגם הראו לך

תוכל לראות דגם שאני מתקין מלא מקס 4 של חברת ניפון

והמחיר הרבה פחות ממה שרשמת. 

האם לדעתך זה לא מספיק לך?

מה השימושים שלך

איזה שנה המאזדה2 שלך

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

תמיד אפשר להשתמש בטלפון שלך בתור הנגן הראשי, אפשר גם באופן אלחוטי (עם סטרימר עם מקודדים איכותיים, כתלות בטלפון שלך גם). אבל תצטרך לרכוש את הממשק המתאים ומגבר כלשהו. 

פורסם
לפני 6 שעות, DRcarLEd כתב:

אהלן אני מתקין המון מסכי מולטימדיה 

לא יודע איזה דגם הראו לך

תוכל לראות דגם שאני מתקין מלא מקס 4 של חברת ניפון

והמחיר הרבה פחות ממה שרשמת. 

האם לדעתך זה לא מספיק לך?

מה השימושים שלך

איזה שנה המאזדה2 שלך

זאת דוגמא מצוינת למה שאני מדבר עליו (חלילה לא רומז שהעבודה שלך רעה) אבל איכות הטאצ' והדיליי פשוט שייכים לעשור השעבר-שעבר ואני לא מצליח להבין למה האיכות שיש לנו בכיס לא מצאה את דרכה למערכות הרכב המגושמות.

לפני 6 שעות, Tom_22 כתב:

תמיד אפשר להשתמש בטלפון שלך בתור הנגן הראשי, אפשר גם באופן אלחוטי (עם סטרימר עם מקודדים איכותיים, כתלות בטלפון שלך גם). אבל תצטרך לרכוש את הממשק המתאים ומגבר כלשהו. 

האם תוכל להסביר יותר? קראתי על זה פה ושם וניסיתי לדלות מידע מחיפושים אבל לא הצלחתי למצוא בעצם דוגמא לאיך זה עובד בפועל, או אם כן הצלחתי למצוא, אז אני לא בטוח שזו הייתה דוגמא טובה כי היא הייתה מקרטעת בדיוק כמו מערכות מולטימדיה אחרות. 

פורסם (נערך)

דווקא הפיוניר והקנווד שהיו לי בעבר היו מצויינים.

אכן הרוב הלא ממותג הוא פח ולתואם מקור אין איכותי.

תנסה לבדוק את מותג Xtrons. נכון הם סינים אבל הם קצת מעל המקובל בתחום בקטע של איכות ותמיכה. תבדוק אם יש דגם תואם מקור שמתאים לרכב שלך (הם עושים להמון רכבי יוקרה). אין יבוא שלהם לארץ והדרך המהירה היא במזוודה. בסוף זה שווה את המאמץ.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש אצלי ברכב מסך מאליאקספרס (8 ליבות 8GB-RAM/128GB-ROM אנדרואיד 11 + AA/CP) שרכשתי לפני 3 שנים היא עובדת ממש מהר.. התגובות שלה מהירות והיא עולה בשנייה מההתנעה.

בזמנו עלתה 550 שקל וגם לא שולם מכס משום מה (כנראה קשור לשיטת השילוח).

הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון הזה.

פורסם

פות"ש

תשמח בחלקך שאין לך מערכת של גיל קאר מותקנת. 

הרכב שלי מ-2016. המערכת שבו היא של גיל קאר. 

כבר ב-2016 היא הייתה מיושנת למדי. מהירות של אנדרואיד דור 1 (גם הממשק. זה כנראה באמת אנדרואיד דור 1...).

היום אין לה כבר אפשרות חיבור לאינטרנט בכלל. 

לא שזה משנה במיוחד- כי היא נעולה!!! בצורה כזו, שאתה אפילו לא יכול לעדכן גרסה לקצת שכן מותקן עליה- כמו למשל משהו זניח, כמו WAZE.

טוב נו, בגלל שאין חיבור לאינטרנט, ה-WAZE ממילא לא עובד. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

היום אין לה כבר אפשרות חיבור לאינטרנט בכלל. 

לא שזה משנה במיוחד- כי היא נעולה!!! בצורה כזו, שאתה אפילו לא יכול לעדכן גרסה לקצת שכן מותקן עליה- כמו למשל משהו זניח, כמו WAZE.

טוב נו, בגלל שאין חיבור לאינטרנט, ה-WAZE ממילא לא עובד. 

עוד לא הסתדרת עם זה? דיברנו על זה כבר לפני כמה חודשים...

פורסם
לפני 6 שעות, Moshik35 כתב:

האם תוכל להסביר יותר? קראתי על זה פה ושם וניסיתי לדלות מידע מחיפושים אבל לא הצלחתי למצוא בעצם דוגמא לאיך זה עובד בפועל, או אם כן הצלחתי למצוא, אז אני לא בטוח שזו הייתה דוגמא טובה כי היא הייתה מקרטעת בדיוק כמו מערכות מולטימדיה אחרות. 

זאת דוגמה לפרויקט רחב היקף יותר, אבל שכוללת אלמנטים של מה שהתייחסתי אליו.

אקרא גם ל-  @lanosforce שאולי ירחיב יותר בנושא או יתן הצעות אחרות.

אם לקחת את זה לכיוון שלך, במבט חטוף על כיוון אפשרי אחד (וקרוב יחסית לתקציב שלך, ללא התקנה וכיוון) מבית ספונסר בפורום, @CarAudio Workshop :

Helix BT HD Streamer ומגבר משולב מעבד Match M 5.4DSP כעיקר. אפשר להוסיף שלט רחוק (Conductor של הליקס) ומיקרופון (תואם של הליקס) לטובת דיבורית שיעלו עוד קצת.

כמובן שאפשר לחפש עוד מוצרים דומים שקיימים בשוק.

ראיתי אגב ששאלת את השאלה בפתיחה גם ברדדיט ;) 

פורסם
לפני 23 דקות, אלעדית כתב:

עוד לא הסתדרת עם זה? דיברנו על זה כבר לפני כמה חודשים...

נכון, ואמרתי שאני יורד מזה וזהו :mm_wink:

פורסם
לפני 12 שעות, Moshik35 כתב:

זאת דוגמא מצוינת למה שאני מדבר עליו (חלילה לא רומז שהעבודה שלך רעה) אבל איכות הטאצ' והדיליי פשוט שייכים לעשור השעבר-שעבר ואני לא מצליח להבין למה האיכות שיש לנו בכיס לא מצאה את דרכה למערכות הרכב המגושמות.

אתה הולך להשתמש בקאר פלי?

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

בתקופה שהיו לי ברכבים (עדיין יש בסובארו אחת של ניפון - סה"כ עובדת עד היום אבל לא באמת בשימוש וכן האיכות בית שימוש) מערכות אנדרואיד סיניות מהסוג שקונים ב"מקסטוק" 

כן... זה לא פאר היצירה. תגובה איטית, תקיעות, קריסות, מעברים בלתי רצויים לרדיו בלי שום פונקציה מופעלת תוך כדי שמיעה מUSB או דיסק וזה במידה והמנגנון CD לא התקלקל. 

ואז יש את מערכות הביניים - שאת רובן - מזמינים מאליאקספרס כי זה חצי מחיר אם לא שליש ממה שמוכרים אותן כאן בד"כ, תואמות מקור למיניהן וכך הלאה - שדווקא מהן, למשתמש הפשוט בד"כ יש חיוך על השפתיים. מסכים איכותיים, תגובתיות טובה, אפליקציות יציבות ואם הלך אחרי שנתיים שלוש - לא כזה נורא. 

אבל הן נופלות כשזה מגיע לחיבור של הגברה חיצונית ויכולות DSP כלשהן. 

ואז מגיעות המערכות הסיניות הטובות יותר שכאן כבר באמת אפשר למצוא מפרטים טובים, לי היה נסיון נהדר עם אחת מהן של JOYING. 

האחרות שאני מכיר הן TEYES, ATOTO, DUDU שגם יש על חלקן סיקורים של יוטיוברים כמו RAW-CAT 

ומנגד יש היום את ההיי אנד של SONY, של ALPINE, או STINGER בייחוד הELEV8 שלהם וגם בקרוב כנראה נראה משהו מגיע מבית זאפקו. 

האופציות האחרות הן (ואני מתמש היום בכל אחת מהן במקביל)  - מקלט BT שתומך LDAC או APTXHD בצימוד לטלפון, טאבלט, טאבלט PC 

או USB CONVERTER (שהוא בד"כ גם DAC) במקום BT 

ואלו מתחברים לDSP. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 13 שעות, lanosforce כתב:

לי היה נסיון נהדר עם אחת מהן של JOYING. 

אתה אומר שהחברה נאמנה לשמה. הבנתי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...