Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Lior_Django כתב:

אנחנו מדברים על בחורות ישראליות, כן?

ב 90% שזה יתן תשובה שלילית.

נכון אבל אתה מחפש את זו שמתאימה לך. 

תקבל הרבה התעלמויות אבל אלה שכן יענו יתאימו לך. אל תשכח שבשורה התחתונה אתה מחפש אחת מתאימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, אני לא מכיר את הפורמט הדיגיטלי. אבל יש בו משהו שהוא גם יתרון וגם חיסרון - התגובות לא צריכות להיות מיידיות וספונטניות, אפשר לחשוב. ואז גם להזהר ממשהו שעלול להעליב (למשל ההערה של דריש על הכשרות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

אם לא עושים, לא טועים.

גם עם כל ההצעות שלכם פה עדיין יש לי פחד גישה אז מה עשיתי בזה שאני אלך לנסות את מה שאתם מציעים?

הנה משפט שאני לא מאמין שאני אומר- אני מסכים עם פאלו. ברמה העקרונית, לפחות. 

הפתרון שעובד עבורי הכי טוב להפסיק לחשוש ממשהו זו חשיפה אליו. עברתי משהו כזה בעבר, והחשיפה אילצה אותי לפתח עור עבה יותר. מדובר על משהו טיפשי אבל בהחלט מפריע.

אני מאמין שגם עבורך, הפחד גישה ייעלם ככל שתנסה ותתמיד. 

הגישה שעוזרת לי- את ה"לא" כבר יש לך ורק אם תנסה אולי תקבל את ה"כן". זה מצליח להתניע אותי. תצטרך למצוא את מה שיתניע אותך...

ותעשה לעצמך טובה? אל תעזר שוב בצ'יפופו. לא לזה. קרינג'-פסט. YIKES. 

אלו לא ילדות שיכולות להתרשם ממשהו חצי שנון, אלו נשים מבוגרות יחסית, מבוססות במחשבות, דיעות וכדומה- לא מישהו ששטויות כאלו יוכלו לעבוד עליו. לא ביקשת מצ'יפופו להתאים עצמו לקבוצת הגיל, נכון?...

אישית? [אני לא יודע אם זו עצה טובה. אני לא במשחק כבר הרבה מדי שנים] הייתי הולך על כנות פשוטה. "היי, ראיתי את הפרופיל שלך, אני חושב שיש לנו משהו במשותף, אשמח להכיר אותך טוב יותר ולראות אם יש אולי עוד כמה דברים כאלו" או משהו בסגנון הזה. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

פה זה הטעות שלך, 

יש מושג שמגיע יותר מעולמות הספורט אבל אפשר ליישם אותו בכול תחום, שנקרא "נקודת אתגור אופטימלית" 

שזה אומר בעצם שעל מנת להשתפר אתה צריך להיכשל באחוז מסויים. תיכשל מעט מדי, לא תשתפר כי האתגר פשוט מדי,

תיכשל יותר מדי, גם לא תשתפר כי אתה לא מסגל תבנית, וגם המורל והביטחון נפגעים.

תעשה יותר מדי "טעויות", לא רק שלא תלמד מהם, אלא תתחיל להאשים את עצמך שמשהו בך דפוק, 

לכן, יש הרבה מקרים שלא לעשות כלום בהחלט עדיף, מאשר לקבל רוב מוחלט של כישלונות. 

עולמות הספורט לא רלוונטים לעולמות הקשר האנושי.

בספורט יש מטרה מוגדרת והכל מדיד. ידוע כמה הצלחת. 

בקשר אנושי המגוון של גדול יותר ולא ברור מה "טעות" ומה "נכון".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

בקשר אנושי המגוון של גדול יותר ולא ברור מה "טעות" ומה "נכון".

נכון שיש המון תחום אפור בקשרים בינאישיים, אבל בוא,  יש דברים שמאוד ברור שלא צריך להגיד אותם, וכאן זה היה המצב הזה. 

פורסם
לפני 45 דקות, davemustaine87 כתב:

נכון שיש המון תחום אפור בקשרים בינאישיים, אבל בוא,  יש דברים שמאוד ברור שלא צריך להגיד אותם, וכאן זה היה המצב הזה. 

אני מסכים.

משפטי פתיחה זה לא משהו שצריך לקחת, כאילו זה מנותק ממי שאתה ואיך שאתה מדבר "ברגיל".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחזק את ברווז. גם אני כבר דור וחצי מחוץ למשחק, וכאמור, לא מכיר את המדיום של האפליקציות.

יש אנשים ש״יש להם את זה״ - הנה נזכרתי באיזה מקרה שבו שמעתי מישהו שהפך טעות בחיוג לדייט. אבל אני לא כזה, וכנראה שגם לא אתה. שחק בקלפים שיש לך, ואם המשחק שלך זו ישירות וכנות שחק בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, sperial כתב:

שחק בקלפים שיש לך

תלוי במשחק- בפוקר אתה צריך לדעת לשחק בקלפים של מי שעומד מולך דווקא... 

הנקודה הייתה יותר, להבין מול מי אתה מדבר, ולהתאים את הסגנון אליו. לאו דווקא "ישירות וכנות" כהמלצה גורפת. 

נשים מבוגרות (יחסית, כן?), חלקן כבר עם ילדים, כמעט כולן כבר גרושות, אין יותר מדי סבלנות לניסוחים מוזרים\מפולפלים\סתמיים\ילדותיים (מחק את המיותר או הוסף עוד משלך). 

שלא לדבר על "אילוצי זמן", נקרא לזה ככה- בגלל שמדובר על אנשים עם דברים נוספים לדאוג להם, כמו ילדים שציינתי קודם, אין יותר מדי שעות לשבת ולעבור על כל הפרופילים ועל כל המשפטי פתיחה המרשימים שצצים מתוכם. 

יש מגבלות זמן שצריך גם לדעת איך "לנצל" לטובתך- אתה לא רוצה לעבור סינון רק כי כתבת משהו שמצריך פרשנות רש"י ולאף אחד אין זמן לזה. לכן דיברתי על "כנות וישירות", ואני מניח שגם אלו שנמצאות שם מחפשות את זה יותר מאשר "התחלות" מעניינות. 

שלא לדבר על העומס פניות שנשים חוות באפליקציות האלו- כל אישה מתמודדת עם הרבה מאד פניות, לעומת הגברים שמקבלים מעט מאד פניות. עוד נדבך לשיקולי הזמן. 

ה"כנות וישירות" לדעתי יותר מדברים על "אני לא רוצה לבזבז מזמנך", מעבר למשהו שהוא פשוט וקל וגם מדבר לאנשים שלדעתי הם "מהסוג הנכון". שגם את זה צריך לדעת לחפש ולמשוך... 

עריכה. 

אחרי שכל זה נאמר. 

פות"ש- עובדה שכשהתחלת איתי זה הצליח לך. רק צריך לראות איזה ניסוח עובד הכי טוב :rofl:

image.thumb.png.1a97bdaf12ab3d4a40388faad9ea13b3.png

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

@DareDevil גם אני מחוץ למשחק אך משום מה האלגוריתם של אתהצינור החליט שהסרטון הנ״ל עשוי לעניין אותי.

ובכן, במקרה זה צדק - אומנם בעיקר סטטיסטיקה אך עדיין בעלת משמעות.

על פניו, לבחור סרטונים נוספים - לא צפיתי.

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תוכן חדש...