Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, saar5555 כתב:

אני מניח שזה תלוי חוויה נקודתית של צרכן באותו מוסך יבואן. 

יכול לציין שיש לי ביקורת על היבואן.. אבל בעיניי ולדעתי הסחורה שהם מוכרים הוכיחה את עצמה לאורך 25 שנה.. (כן, אני נוהג בVAG כבר 25 שנה..).

אני חושב שיש ויש.

גם אנחנו במשפחה רוכבים וואג כלכך הרבה שנים, אבל תם העידן.

יש תקלות לרכבים בני 3-5 שהן בכלל לא סבירות והייבואן ורשת המוסכים פשוט תת רמה, בכל פרמטר.

פורסם

3 רכבים חדשים שהוצאתי מהם. ב 2 האחרונים (מספר 2 אוקטביה 2017 RS220) סירבתי לקבל את הרכב לאחר שגיליתי שביטלו לי כרית אויר ברכיים בטעות. בסוף כשכן קיבלתי אותו, בזבזתי שעות ארוכות במוסך מורשה מרכזי על תיקונים תחת אחריות.

את האחרון קיבלתי עם רעשים בסיבוב של ההגה שלא יכולתי לגלות בזמן מסירת הרכב. הוחלפו בולמים קדמיים במסגרת האחריות + יום שלם במוסך. לא קיבלתי פיצוי למרות שביקשתי.

באחד הטיפולים שגרתיים האחרונים, הגעתי ב7וחצי בבוקר ו"נציג שירות" שכח לעדכן אותי שהרכב צריך גם לעבור איזה עדכון תוכנה. לפני ההפסקת צהריים שלהם נעלם והשאיר אותי מחכה. כשהתחלתי להראות סימנים של עצבים, נציג אחר עדכן אותי שהרכב צריך לעבור עדכוני תוכנה וזה יקח לפחות עד השעה 14:00 - כל זה בזמן שמכונאי ראה אותי מסתובב באזור המוסך ושאל אותי "מה אתה עדיין פה?" כי הם סיימו את הטיפול תוך שעתיים מקבלת הרכב במוסך. ביקשתי מהנציג #2 להוציא לי את הרכב ונסעתי הביתה בעצבים. התקשרתי למוסך ודרשתי לדבר עם הנציג #1 שקיבל אותי בבוקר, ולאחר שיחה של 10 דקות איתו, ניתק לי את הטלפון בפנים. 

פעם היה אכפת להם איכשהוא מרמת וטיב השרות, כולל נציג שהיה פה בפורום ומנסה לפתור בעיות. הימים האלה נגמרו

• מבאס 1

פורסם
לפני 4 שעות, _DownLoaD_ כתב:

אחת מההיברדיות מבית יונדאי.

לפחות שם אין תקלות ו

מי אמר לך?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

כלל אצבע ברכבים חדשים - אם הדגם מככב במגרשים של 0 ק"מ סימן שיש הרבה מלאי ומי שיזמין חדש כנראה יקבל דגם שלקראת גיול..

נקודה למחשבה לגבי מי שרוצה רכב חדש יחסית או להתמקח על מחיר לרכב שעומד להיות שנה מהייצור.

אמא שלי בפברואר 2023 קיבלה סיאט ארונה חדשה ללא קיפול מראות חשמלי (עקב המחסור בשבבים וגם זה נאמר לה בסוכנות) ומנגד קיבלה את המשלוח הראשון של הארונה עם הלוח מחוונים הדיגיטלי כסטנדרט - לפני זה התוספת הזאת היתה מתומחרת בכ-7000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...