Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה חברי פורום שמתנדבים במיזם ״שומרי הדרך״?אתם בעד/נגד הרעיון?

Camaro 92

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בתור מתנדב, אני חזק על העניין.

בתור לא מתנדב, אם זה עבירות כמו... אור אדום, אי מתן זכות קדימה להולך דרך שכבר נמצא על המעבר חצייה וכיו"ב, אני בעד.

עבירות "פעוטות" שבהם המצולם, מקבל את הודעת הקנס רק אחרי תקופה, ואז צריך להתמודד עם צילום שמשקף רגע אבל מבלי כל המכלול כולו, אני לא בדיוק בעד 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עניין שגם אם אתה מתנדב אי אפשר פשוט לשלוח להם סרטון ממצלמת רכב אלא זה חייב להיות באפליקציה שלהם שמצלמת כל הנסיעה - זה עדיין ככה?

עריכה אחרונה על ידי baer
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שיקולים משפטיים כדי שהסרטון יהיה מקובל כראיה במשפט פלילי. האפליקציה מבטיחה שהסרטון יגיע בשידור חי ובלי שבושל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה מרגיש כמו מלשינון, או כלי להתנגחות עם אנשים.

אתה רוצה להשפיע על מה שקורה בכבישים?  תצטרף למתנא. בטוח חסרים שם מתנדבים. אה ואל תתמקד בעבירות מהירות.....

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא מצוייד באמצעי מדידה מוכר. אז לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השנקל שלי,

לצערינו למשטרת ישראל אין מספיק כוח אדם בכדי להתמודד עם כל מיני מטורפים על הכביש,

ולכן לדעתי מיזם שומרי הדרך צריך לפעול רק בעבירות מסכנות חיים, 

מבחינתי לדוג' אי מתן זכות קדימה להולך רגל זה לא יפה, אבל לפעמים כולנו עוברים במקומות עמוסים וגונבים, כמובן שאם הבנאדם כבר על הכביש זה משהו אחר, אבל מבחינת החוק גם אם הבנאדם חושב לרצות לעבור אני כבר צריך לעצור,

אבל לדוג' מעבר באור אדום, זה מתכון בטוח לתאונה, ואת זה הלואי ובכל צומת תהיה מצלמה עם בינה מלאכותית שתיתר את הצורך לעקוב על העבירות ופשוט להגיש לשוטר את כל החומר הרלנטי בשביל הדו"ח,

כמו"כ כל העבירות המסכנות חיים הלואי והיה פיוט  שעל עבירות מסכנות חיים כל שומר דרך יקבל 50% מערך הדו"ח, ככה אולי נצליח למגר את הפשיעה הבריונית הזו, כולם יצטרפו לשומרי הדרך, ואוטמאטי הפושעים יפחדו,

כנ"ל להחמיר ענישה מעבירות מסכנות חיים שלהסביבה.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעד, אי-אפשר לשים ניידות בכול מקום. 

תנהג כחוק תהיה בסדר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, oferg22 כתב:

לי זה מרגיש כמו מלשינון, או כלי להתנגחות עם אנשים.

אתה רוצה להשפיע על מה שקורה בכבישים?  תצטרף למתנא. בטוח חסרים שם מתנדבים. אה ואל תתמקד בעבירות מהירות.....

אני לא חושב. לפני כמה ימים ראיתי מישהו ברציף של הרכבת משליך בדל סיגריה על הרצפה, ומישהו אחר מעיר לו שיזרוק את זה בפח. זה עבד. זה אותו דבר מבחינתי - אנשים שמעוניינים לחיות בחברה תקינה, עם אנשים שמכבדים חוקים ונורמות. אתה קורא לזה "להלשין", כלומר מבחינתך פשוט להתעלם ולצפות שהרשויות יטפלו בזה.

דעתי בלבד - בחברה תקינה הכלל מחנך את המיעוט הסורר, שבתורו צריך לחשוש ממה החברה תחשוב עליו כשהוא חותך תור/לא נותן זכות קדימה/משליך סיגריה ברחוב. אם ההורים כשלו במשימת החינוך, אולי החברה תצליח (קצת).

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, yoni162 כתב:

אני לא חושב. לפני כמה ימים ראיתי מישהו ברציף של הרכבת משליך בדל סיגריה על הרצפה, ומישהו אחר מעיר לו שיזרוק את זה בפח. זה עבד.

היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.

היום אם אתה מעיר למישהו על משהו במדינה הזאת זה הימור על הגוף/חיים שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, yoni162 כתב:

זה לא היה בארץ🫠

אבל מה שאתה אומר רק מחזק את הטענה שלי, המנגנון של שומרי דרך עוקף את הבעיה הזו. 

איפה ראית שכתבתי נגד חח

אבל גם כפי שקודמי הזכירו, בעדיפות גבוהה לעבירות קריטיות יותר ופחות על קלות יחסית.

עריכה אחרונה על ידי NickName1
הוספת מידע חסר
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...