Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

ראיתי סיריון שנת 99 מנוע 1000 ב 20k

אני סטודנט ומחפש רכב חסכוני מבחינת דלק, טיפולים חלפים וכו'

אודה למי שיספר לי על הרכב?

האם הוא מומלץ?

זה נכון שאומרים שסיריון טובה רק לנסיעות עירוניות...? משמע היא צועקת כשהיא מגיע ל 120 קמ"ש? אשמח להסבר על זה...

תודה מראש.

אלי.

פורסם

היא מתאימה בדיוק למה שאתה מחפש

היא חסכונית בטירוף, חלפים זולים מאוד,והיא מגיעה בקלות ל-140 שלא יזיינו לך את השכל

נוחות הנסיעה שואפת למתחת לאפס

התנהגות כביש שואפת לאפס המוחלט!!!!

אבל היא מגיעה מנקודה a לנקודה b אם זה מה שחשוב לך

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

המחירון שלהם נמוך, אבל לא עד כדי כך נמוך (אם אני זוכר נכון) האם הרכב היה בהשכרה או ליסינג? אם כן, לא הייתי מוותר, פשוט להוריד במחיר (כפי שהורידו כבר, תבדוק במחירון מה המחיר הרגיל) ולבדוק טוב יותר. בנוסף עדיף ידני, עלות שיפוץ גיר שם היא גבוהה מאוד.

תשתדל רק לא לפתוח עכשיו אלפי דיונים על כל רכב קטן נוסף שתחשוב עליו...

גיא

פורסם

"לא לפתוח דיונים על כל רכב קטן נוסף שתחשוב עליו" ?!?!

אז בשביל מה נועד הפורום...?

חשבתי שכל המטרה פה היא לעזור אחד לשני על בסיס ידע אישי...

אם זו נקודת המבט שלך גיא אז עדיף שתשים הודעת "זהירות" בעמוד הראשי שתסביר שהפורום נועד לדיונים יותר מעניינים.

בקיצור אחלה תגובה מה אני אגיד לך... שיהיה לך יום מצויין.

פורסם
"לא לפתוח דיונים על כל רכב קטן נוסף שתחשוב עליו" ?!?!

אז בשביל מה נועד הפורום...?

חשבתי שכל המטרה פה היא לעזור אחד לשני על בסיס ידע אישי...

אם זו נקודת המבט שלך גיא אז עדיף שתשים הודעת "זהירות" בעמוד הראשי שתסביר שהפורום נועד לדיונים יותר מעניינים.

בקיצור אחלה תגובה מה אני אגיד לך... שיהיה לך יום מצויין.

הכוונה היא אכן לעזור על בסיס ידע אישי ולכן פתיחת מתאימה יותר לדיון רחב יותר בנושא היתה יכולה להיות:

כותרת:

"סטודנט מבקש עזרה במציאת רכב קטן חסכוני זול לאחזקה"

תוכן:

"שלום,

אבקש את עצתכם בחיפוש רכב כנ"ל.

ראיתי סריון 1000 99 ב-20K ש"ח, האם הרכב הנ"ל עונה לקריטריונים ? האם מומלץ ?

אם הוא לא ממולץ או יש לכם אופציות מומלצות יותר - אשמח לשמוע,

תודה לעונים

...."

הכותרת הלא מוצלחת ממקדת את הדיון בדייהטסו סיריון - ומכאן מובן חששו (המוצדק) של גיא שמא השרשור בשם "יונדאי אטוס", או "פורד פיאסטה" נמצא מעבר לפינה.

בידידות,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלחתי לבחור הסבר מפורט בה"פ, ובהתחלה גם מחקתי בגלל זה את הודעתו פה כדי לא לפתוח דיון בנושא, אבל מכיוון שציטטו אותו, אני אענה כאן באופן חלקי בכל זאת.

בתוספת לדבריו של zvit, יש כבר שירשור קיים בנושא רכב לסטודנט שנפתח על ידי המשתמש הנ"ל. כל מה שהוא היה צריך לעשות היה לבקש לשנות את הכותרות שיש מידע חדש. בהתחלה הוא שאל על רכבים ב15K, אח"כ פתח שירשור נוסף על רכבים ב18K (שננעל, עם בקשה להקפיץ את השירשור הקיים כבר) ועכשיו הגיע שירשור לגבי סיריון, שאותו לא נעלתי, אבל ביקשתי לא לפתוח שירשור נוסף על רכב נוסף שיעלה.

אנחנו תמיד שמחים לעזור, אבל יש דרך פעולה וכללים וצריך לפעול לפיהם (וגם בהיגיון) ואם בעתיד יהיו (ויהיו..) לך שאלות נוספות, תשאל אותן בשמחה, רק תחשוב בדיוק האם הן צריכות שירשור חדש, או אולי אפשר להסתדר עם הקיים.

אגב, האם ניסית את אופציית החיפוש? אם היית מחפש את המילה סיריון, בפורום ייעוץ ברכישה, היית מוצא הרבה מאוד מידע. אם אח"כ היתה לך שאלה ספציפית, היית יכול לשאול כמובן. בנוסף, קצת פחות תקיפות לא תזיק.

אני האחרון שאפשר להגיד עליו שלא רוצה לעזור בפורום ייעוץ.

גיא

פורסם

המשך לתשובה של צביקה,

יש אפשרות לערוך חיפוש בפורום,

אני בטוח שתמצא תשובות לשאלות שלך.

בכל מקרה, אתה מוזמן לשאול עוד... :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

טוב אז ככה:

אוטו לא נוח בטירוף. נהיגה כמו על מכונית על שלט.

זול מאוד וחסכוני.

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

מחירי חלקים יקרים בטירוף...

לדוגמא זוג בולמים קדמיים 1100 שקל

בפיאט שהיתה לי עלו 580 שקל..

תעעשה את החשבון לבד

בקיצר..שומר נפשו יירחק..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אז ככה, אני אדבר מניסיון אישי.

סיריון 99 ידנית מהשכרה, זה מה שרכשנו ב2.1.05

רכב מעולה, חסכוני מאוד, זול מאוד לאחזקה, חלקים אמנם יקרים אבל מחזיקים מעמד היטב, הרכב בנוי טוב לתלאות הארץ, הוא גבוה יחסית, מרווח לנוסעים מלפנים, צפוף בברכיים לנוסעים מאחורה (במידה והנוסעים מקדימה יושב ממש בנוח) בטיול של מועדון ב.מ.וו לתפן נסענו עם הסיריון 4 חברה בני 20+ ולא היו תלונות, הרכב נסע מהר ללא בעיות בעליות וכד' ואפילו שמר על מקום טוב בשיירה....

רכב מאוד זריז - ממש טוב בעיר, קל לתמרון, הגה קל אך מדוייק, חברה שלי נוסעת מדי יום כ80 ק"מ והיא ממש מרוצה, אני אישית נסעתי עם האוטו מרחקים ארוכים והוא נהדר.

ממש ממש מומלץ בחום, לגביי המחיר זה מחיר ממוצע של הרכב, אל תגע באוט' כי כל מה שאמרתי לגביי הנסיעה לא תופש עם הגיר המגעיל הזה.

קשה למצוא סיריון 99 ידנית, רכב עם ביקוש די גבוה, תחפש את הדגם המפואר שמציע בנוסף 4 ח"ח חשמליים, נ"מ, מראות בצבע הרכב, פס ניקל שממשיך בקו מהטמבון על הדלתות ועוד מיני ירקות.

בכל מקרה תהיה בטוח שזה רכב מעולה, אל תתרגש מהשכרה כי בכל מקרה גם מהשכרה המחיר לא ממש זול מהמחירון ורובם כבר החליפו ידיים פרטיות, כל רכב שבדקתי היה במצב טוב אך כולם נמכרו לפני שהספקתי להחזיר תשובה למוכר.

שיהיה בהצלחה.

haters will hate

• תוכן חדש...