Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב מכונס רכב, לאחר לקיחת הרכב לביצוע טסט שנתי התברר כי לרכב יש גג נפתח שאינו מתועד ברשיון הרכב ולכן הטסט נכשל.

לאחר בירור הסתבר כי הרכב עבר התקנת גג נפתח (כלומר זהו שינוי AFTERMARKET). 

בכדיי לעדכן את רשיון הרכב - יש להביא טפסים מתעדים מהמתקין ובעצם המתקין עצמו אמור לספק.

על פי החוק הבא: https://www.gov.il/BlobFolder/policy/car_h05/he/H-05-2020.pdf 

הבעיה - אין לי ידע לגביי מי התקין את הגג לרכב - כל מה שאני יודע שזה היה ביהוד.

מה האפשרויות שלי? האם יש מקום שיכול לבדוק את תקינות הגג ולהביא לי טפסים לרישום? או דרך להשיג את המידע?

כמו כן אם מישהו מכיר מקום ביהוד שעושה התקנת גג נפתח לרכב אשמח לדעת כי ברשת אין את המידע.

פורסם

הכונס הוא לא הכתובת. לא אמורים להיות לו שום מסמכים או קבלות והוא מוכר את הרכב as is ללא שום אחריות למצבו כך שהוא בטח לא יתנדב לסייע.

בתאריך 26.12.2024 בשעה 16:08, TheAlias כתב:

הבעיה - אין לי ידע לגביי מי התקין את הגג לרכב - כל מה שאני יודע שזה היה ביהוד.

כמו כן אם מישהו מכיר מקום ביהוד שעושה התקנת גג נפתח לרכב אשמח לדעת כי ברשת אין את המידע.

כמה מתקיני גגות כבר יש בכל הארץ וספציפית ביהוד? חפש בגוגל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כונס אחראי על מצבו המשפטי של הרכב. הבעיה שמתאר פותש היא אי התאמת מבנה הרכב לרשיון. לכן הכתובת הראשונה זה הכונס. 

• מעניין 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 3 שעות, fatboy1340 כתב:

כונס אחראי על מצבו המשפטי של הרכב. הבעיה שמתאר פותש היא אי התאמת מבנה הרכב לרשיון. לכן הכתובת הראשונה זה הכונס. 

ממש לא נכון. תסתכל במודעות מכירה של כונסים. נכתב שם במפורש שהרכב נמכר as is והכונס אינו אחראי למצבו של הרכב כולל מצבו המשפטי. ההתחייבות היחידה של הכונס היא שהרכב לא מעוקל כי אז אי אפשר למכור אותו. אני מאמין שזה גם מוסדר בחוק איפה שהוא.

פורסם

כדאי למצוא את המתקין הספציפי. הפרוצדורה פשוטה.

מניח כי כל מתקין יוכל להוציא אישור תקינות כלשהו שיכובד ע”י מכון הטסטים

@kompy

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רכב מעל שנת יצור 2005 - הרישום יתבצע במשרד הרישוי.

רכב עד שנת יצור 2005(כולל) - הרישום במכון הרישוי.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם לא תמצא את המתקין אז בצער רב אני אומר את זה אבל כנראה במצב כמו שלך הפתרון הכי טוב זה מאכער שיטפל בזה מול משרד הרישוי בקומבינה כזאת או אחרת

פורסם

או - לפנות לכונס שיבקש מבית המשפט להורות למשרד הרישוי לרשום את השינוי.

• מצחיק 1

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

קראת את השירשור? במכירות מכונס לפעמים מוכרים רכבים בלי מפתח מקורי, אז על סאנרוף אתה חושב שהם יפנו לבית משפט ועוד בשביל מישהו אחר?

ואם ייקח להם חצי שנה אז הוא ישב ויחכה?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ArikB כתב:

קראת את השירשור? במכירות מכונס לפעמים מוכרים רכבים בלי מפתח מקורי, אז על סאנרוף אתה חושב שהם יפנו לבית משפט ועוד בשביל מישהו אחר?

ואם ייקח להם חצי שנה אז הוא ישב ויחכה?

רכשתי מס’ פעמים מכונס. פעם אחת מס’ מנוע לא תאם וביטלו את הזכייה.

בלי מפתח זה כמו בלי חלון. אם יש טעות ברישום הרכב ייתכן וניתן לבטל זכיה, למרות שהרכב נרכש asis. עוה”ד צריך להבין שלא ניתן להעלות את הרכב לכביש, ולפנות לבימ”ש, זה אולי מצחיק אבל זה התהליך הרשמי שאמורים לבצע.

כמובן שעדיף לנסות לבוא למכון רישוי עם ’אישור תקינות’ הגגון ממכון אחר, אם לא מצאתי את המתקין, ולקוות שיכבדו את הנייר.

ניתן גם לפנות לפניות הציבור של הרישוי, אולי מישהו יגדיל ראש.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 1

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...