Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חושב שלפני שמחליפים שימסים, כדאי לוודא ניקיון של השסתומים מפיח בצד הראש כשהוא פתוח. שלאחר ניקיונם, סביר שהאטימה תהיה טובה יותר, ואז אולי לא צריך בכלל להחליף שימסים. או לכל הפחות המידה של השימסים הנדרשים להחלפה תהיה שונה אם השסתומים יהיו נקיים. לרעש יכולות להיות הרבה סיבות, לרבות חופשים שהתפתחו בשרשרת תזמון, רעש מזרקים (שגם אותם אולי כדאי לנקות). מזל שלא מדובר במנוע PE (skyactive) - שאז מדובר בהזרקה ישירה והפיח חוגג. לגבי הסרת פיח, לא יודע כמה ניתן לבצע ע"י חומרים יעודיים, בטוח זה פחות אפקטיבי מלפרק ולנקות. לא זוכר לגבי LF, אבל במידה ויש משאבת דלק לחץ גבוה (בהזרקה ישירה בטוח יש), רעשים של מכונת תפירה יכולים לנבוע גם ממנה/המנגנון חיבור שלה לקמשאפט.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

תודה. מזרקים "נוקו" ע"י תוסף דלק (כמובן שאני לא באמת יודע כמה מושלם זה היה).

בנוגע לשרשרת תזמון- לבדוק את המותחנים שלה?

משאבת דלק לחץ גבוה אני חושב שאין. לא זכור לי שיש.

בנוגע לניקוי, בדיוק סיימתי פירוק ראש מנוע של פרויקט שלי (פוסט יעלה בנפרד), כרגע קצת עייפתי מהעבודה, אבל אולי בהמשך. אני חושב שאנסה בינתיים חומר ייעודי (למרות שעל התוסף דלק היה כתוב שאמור גם לנקות את השסתומים אם אני זוכר נכון).

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם

לא מבין למה כל הדיונים האלה על הליכלוך או רעיונות אחרים.

היה צריך לעשות כיוון שסתומים ב120000, לא נעשה ועכשיו הרכב על 160000. אז ברור שצריך קודם כל לעשות כיוון שסתומים לפני שמחפשים בעיות אחרות.

תוודא איפה יש בארץ מחסן חלפים שמחזיק מלאי של השימס, או אתר אינטרנט מחו"ל שיכול לשלוח בבלדרות. תתארגן על תחבורה חלופית, אופניים, אוטובוס, מונית או רכב אחר. תפרק, תמדוד, תזמין ותרכיב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...