Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני נוסע בעוד כחודש לאירלנד.אני רוצה לעשות כמה שיותר דברים שקשורים לרכבים שאני יהיה שם.ללכת לסוכנויות מיוחות,תערוכות בקיצור הכל. יש לכם המלצות?

תודה.

פורסם

לך למוזיאון גינס!

איפה תהיה באירלנד?

ממליץ על גלוואי, לימריק, ו-ווטרפורד!

לא לפספס את טבעת קרי, דינגל, צוקי מוהר וצוקי קילקיי - מומלץ בחום עם רכב שכור.

דבלין יפה, אבל אם אתה לא טיפוס חבב גלריות, מוזיאונים אין מה לעשות שם במהלך היום.

חיי הלילה בדאבלין מעולים, מצד שני...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אירלנד היא לא המדינה שנוסעים אליה בשביל מכוניות.

יש אמנם אירועים מקומיים וכו' - אבל באופן כללי , גישת המימסד שם די דומה לישראל.

מהירות הורגת , כבישים רעועים וכו'.

פורסם

הכבישים באירלנד:

מהירות עירונית 50 קמ"ש

בינעירונית (פרברים) 90 קמ"ש

בינעירונית (אוטוסטרדות) 110 קמ"ש

ממש ממש לא מומלץ להסתבך עם המשטרה המקומית.

האוטוסטרדות מעולות - האיחוד האירופי מממן שיפוצים נרחבים מאד בחלק גדול מהאוטוסטרדות באירלנד.

הכבישים הקטנים יותר, בין הכפרים הנידחים לא משהו, אבל איכות האספלט טובה מאד (אין בורות, והנסיעה חלקה למדי) - הבעייה העיקרית היא שהכבישים הקטנים די צרים, וכשרכב בא ממול רצוי להאט למהירות אפסית ולתת לרכב שבא ממול לעבור בבטחה (האירים בכפרים לא רואים בעיניים)

פורסם

את כל זה כבר עשיתי! זאת הפעם השלישית שלי לנסוע לשם! אני יודע שאין מירוצים וכאלה, אבל היא מדינה עשירה אז יש שם הרבה רכבים נחמדים. יש שם סוכנות aston martin ,bently?משהו מעניין?

פורסם

איזה אוטוסטרדות באירלנד ? יש רק את האם 50 סביב דבלין, כל היתר זה ברמה של כביש עירוני רגיל בישראל. ממש לא מדינה למוטוריקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל הכבישים שיוצאים מה-M50 דרומה לווטרפורד ומערבה לכיוון גאלווי/לימריק/קילקני הם כבישים מעולים עם מהירות מותרת של 110 קמ"ש

כמובן שיש עוד כבישים מהירים (כביש החוף הדרומי, והכביש בין לימריק וגאלווי שהם גם כבישים מהירים עם מהירות נסיעה של 110 קמ"ש.

פורסם

מה הרעיון אתה שואל? אני יגיד לך אני רוצה לראות bently,aston martin,tvr,rrs, ועוד.אני רוצה לראות דברים שאני יודע שאין סיכוי שאני יראה בארץ.

פורסם

נצלו"ש: אם כבר ארועים בחו"ל אז אני נוסע לאיטליה בחופש(כן אמרתי את זה כבר) ואני רוצה כתובות של סוכנויות ,תערוכות ומוזיואנים אז אשמח לקבל כתובות...דרך אגב ביקשתי כבר וגם לא הביאו לי מספיק ולא הייתי ממוקד עכשיו אני יהיה יותר ממוקד אני יהיה בצפון איטליה....תודה מראש...

פורסם

אם אתה שואל אותי, יש דברים הרבה יותר יפים ומעניינים לעשות באירלנד מאשר לעבור בין סוכניוית רכב ולראות רכבים שאין סיכוי שתראה בארץ...

אבל זה רק אם אתה שואל אותי, כן? ;-)

פורסם
אירלנד היא לא המדינה שנוסעים אליה בשביל מכוניות.
מסכים לחלוטין.

כשהייתי שם לפני שנה, ניסיתי להשכיר רכב ספורטיבי, בעזרת חבר אירי שנמצא בארץ.

אין חיות כאלו בכלל. גם המכוניות שנעות על הכבישים אינן מכוניות אקזוטיות במיוחד.

מודרניות וחדשות יש, אבל לא יותר מדי אקזוטיקה (פה ושם פורשה בעיקר).

עוד חודשיים ביקור חוזר. :-D

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...