Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה

באירלנד יש מירוצי מכוניות והרבה

ביקרתי שם לשימחתי בשנה שעברה ונהניתי מאד

בסמוך לדבלין , משהו כמו חצי שעה נסיעה ולא מסובך למצוא יש את מסלול המירוצים מונדלו פארק שם יש בכל סופשבוע מירוצי מכוניות מסוגים שונים החל במירוצי מסלול ועד מירוצי ראלי-קרוס

בנוסף במסלול ישנו מוזיאון של מכוניות מירוץ שקשורות כל אחת בדרכה היא לאירלנד

תמצא שם מכוניות פורמולה-1 שנהג עליהם ג'ון ווטסון ואדי אירווין ומשם למכוניות ראלי דוגמת המטרו קבוצה-B

והפורד ר.ס 200 המפורסמת

המוזיאון מכיל כמות גדולה של מכוניות ולא לחוץ באשנים - אסור להחמיץ

בנוסף כנס לאתר הזה -

http://www.irish-rallying.com

ושם תמצא את כל מה שאתה צריך על מירוצי ראלי באירלנד ויש הרבה

אם תחפש טוב , ולי ממש כבר אין כוח , ישנו אירוע שמארגן רונאן מורגאן שנקרא ראלי בפארק והוא אירוע ראלי חגיגי עם מכוניות ראלי מתקופות שונות , ממש ראלי תחרותי של 2 קטעים ועם כ-100 מכוניות - אסור לפספס

ולסיום החוויה המוטורית שלך - כנס בדבלין לכל חנות ספרים גדולה ותמצא מחלקת ספורט מוטורי משובחת בספרים ומגזינים

לעוד פרטים צור איתי קשר באי-מייל

דובי

[email protected]

בהצלחה

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נקודה שאני חייב להזכיר לגבי מונדלו פארק

כמו שאמרתי אסור לפספס

כאשר הגעתי למקום , יום סתמי באמצע שבוע אירי מצוי ועל המסלול נערך קורס נהגית מירוצים והמוזיאון היה סגור

בחוצפה ישראלית , האמת שדי בתמימות , ניגשתי למשרדי המסלול ושאלתי לגבי המוזיאון

הפקידה היתה אדיבה וביקשה ממני להמתין ולאחר כ-5 דקות הגיע אליי אדם שנדמה לי שאמר ששמו סטיב והציג עצמו כמנהל האתר

הוא שאל מהיכן ידוע לי על המוזיאון ועניתי שמהאינטרנט , הוא המשיך ואמר שהמוזיאון פתוח רק בימי מירוצים לקהל הרחב וכאשר ראה את אכזבתי לקח אותי והכניס אותי לביקור פרטי במוזיאון בהדרכתו האישית .

תאר לך מה זה מנהל המסלול ואני ועוד אי אלו מכוניות מירוץ ולכמה זמן שאני רוצה

כאשר סיימנו ויצאנו החוצה כאשר עמדתי להיפרד ממנו הוא אמר לי להמתין כי לא סיימנו והלך מאחורי בניין המשרדים ולאחר מספר שניות חזר בנסיעה עם רובר 827 מוכנה למירוצים ועם 2 כסאות

הזמין אותי להצטרף אליו לנסיעה על המסלול , הפסיק לכ-10 דקות את הקורס שנערך שם ופשוט נתן גז על המסלול ואני איתו

אני לא יודע מינהנה יותר אבל זו בהחלט קבלת פנים אירית נהדרת

לא יודע מה יהיה אחרי ההצגות של דודו אוואט בשבת אבל האירים הם בהחלט עם נהדר

כמו שאמרתי באם תצטרך עוד פרטים אני פה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא יודע מה יהיה אחרי ההצגות של דודו אוואט בשבת אבל האירים הם בהחלט עם נהדר

דובי

כמה פיינטים של גינס,מרפי'ס,קילקני או כל STOUT מקומי , והם חוזרים להיות אדיבים ומחייכים :-D .

פורסם
אם אנחנו עוסקים בנושא הזה

אני טס לבולגריה בשבועות אולי אתם מכירים מקומות (אם יש שם...)

שכדאי לבקר בהם.

אייל פלד -אייכה ? :lol:

• תוכן חדש...