Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abs בפריוס פלוס 2014

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים היקרים.

בפריוס פלוס שלי (2014) נדלקה נורת הabs, מבדיקה במוסך התברר שהלכה היחידה, כשהברירות הם שיפוץ או קניה מפרוק.

אך לצערי הבנתי מכמה מוסכים שלא מתעסקים כיום בשיפוץ של הדגם הזה, כמו כן גם מפרוק לא מצאתי מהמוסכים שחפשתי.

אשמח מאד לקבל עצה והמלצה לאיש מקצוע שיכול לעזור לי, בחולון והסביבה.

תודה רבה מראש!

פורסם
בתאריך 10.9.2024 בשעה 12:13, פריוס פלוס כתב:

שלום לכל החברים היקרים.

בפריוס פלוס שלי (2014) נדלקה נורת הabs, מבדיקה במוסך התברר שהלכה היחידה, כשהברירות הם שיפוץ או קניה מפרוק.

אך לצערי הבנתי מכמה מוסכים שלא מתעסקים כיום בשיפוץ של הדגם הזה, כמו כן גם מפרוק לא מצאתי מהמוסכים שחפשתי.

תודה רבה מראש!

כתבתי הודעה פרטית

zx וולקן

פורסם (נערך)

בתאריך 10.9.2024 בשעה 12:13, פריוס פלוס כתב:

שלום לכל החברים היקרים.

תודה רבה מראש!

הייתי באותו הסרט,לפני מספר שבועות לפתע נדלקו נורות ABS ESP BRAKING SYSTEM FAULT STOP  בקיצור אורגן אורות בלוח שעונים מסתבר שהABS יצא מכלל פעולה(לא מגיב לבלימת חירום) לאחר חקירות ושאלות במספר מקומות ובדיקה עם סורק שלי ושל מוסך(LAUNCH) הסתבר שהיחידה שווקה ויש להחליף\לשפץ

כשמחליפים מפירוק(אין חדש) אז מקבלים מתנה את הק"מ של הרכב מפירוק וגם חתול בשק. נכון שזה עולה פחות אבל לא הייתי מעונין(אח"כ צריך להוסיף למישהו שיסדר את הק"מ והאחריות רק ל3 חודשים)

חיפשתי מקום שמתמחה בשיפוץ ויתן פתרון מלא(גם פירוק והרכבה),מוסכים לא ממש מעונינים, ואז הגעתי למחוון ספידומטרים שתיקונים כאלה זו אחת מההתמחויות שלהם,השארתי שם את הרכב ותוך יום היחידה פורקה שופצה והורכבה עם אחריות של חצי שנה.

אז אם אתה רוצה טיפול מהיר ואיכותי גש לשם ובקש את אליאב, אתה מקבל פתרון מקצה לקצה, רק קח בחשבון שהם לא זולים, אבל לי זה היה שווה.

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
לפני 16 שעות, nit_zan כתב:

הייתי באותו הסרט,לפני מספר שבועות לפתע נדלקו נורות ABS ESP BRAKING SYSTEM FAULT STOP  בקיצור אורגן אורות בלוח שעונים מסתבר שהABS יצא מכלל פעולה(לא מגיב לבלימת חירום) לאחר חקירות ושאלות במספר מקומות ובדיקה עם סורק שלי ושל מוסך(LAUNCH) הסתבר שהיחידה שווקה ויש להחליף\לשפץ

כשמחליפים מפירוק(אין חדש) אז מקבלים מתנה את הק"מ של הרכב מפירוק וגם חתול בשק. נכון שזה עולה פחות אבל לא הייתי מעונין(אח"כ צריך להוסיף למישהו שיסדר את הק"מ והאחריות רק ל3 חודשים)

חיפשתי מקום שמתמחה בשיפוץ ויתן פתרון מלא(גם פירוק והרכבה),מוסכים לא ממש מעונינים, ואז הגעתי למחוון ספידומטרים שתיקונים כאלה זו אחת מההתמחויות שלהם,השארתי שם את הרכב ותוך יום היחידה פורקה שופצה והורכבה עם אחריות של חצי שנה.

אז אם אתה רוצה טיפול מהיר ואיכותי גש לשם ובקש את אליאב, אתה מקבל פתרון מקצה לקצה, רק קח בחשבון שהם לא זולים, אבל לי זה היה שווה.

תודה רבה על המענה והנסיון לעזור.

דברתי אתם עכשיו בדגם שלי-פריוס פלוס, הם לא מטפלים..

אשמח לשמוע רעיונות נוספים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...