Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי הטפות על המערכת הפח של מיצובישי (אנדרואיד 5)
היא פרוצה (וגם אימא שלה היתה Zונה)
ומחוברת לדונגל קאר פליי
שמתי לב, שכשאני חונה ליד הבית והמערכת מתחברת ל WIFI של הבית היא עולה בציק

אבל בדר"כ זה לא המצב ולוקח לה דקה וחצי לעלות
בלוג מצאתי את השורה הבאה:

מה שקורה שהשורה הזאת חוזרת על עצמה 6 פעמים (דקה וחצי) ואז המערכת מפסיקה לחפש חיבור לרשת ועולה
איך אני מבטל את הנבלה הזאת?
מצורף כל הלוג

I/InternetConnection(18363): Network connection not available - sleep 10 sec

logs.txt

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יכול גם לשים כרטיס סים בשקל תשעים

אבל זאת לא כוונת המשורר 

רוצה להבין מי מחכה ולהרוג אותו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תבטל לה את ההיכרות עם הרשת הביתית. כך בהשכמה היא תש ישר את הסלולרית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כרטיס סים ואין רשת סלולרית 

וגם לא יהיו

פורסם (נערך)

אז מאין המערכת לוקחת אינטרנט? מכל מקום אם היא ״תשכח״ את הרשת הביתית היא כלל לא תנסה להיכנס אליה אלא מה שהגדרת בעליה שלה.

אני מכיר תופעה דומה מהטלפון שלי - הוא נשאר מחובר לרשת הביתית אבל חיבור חלש והווייז לא מצליח לתקשר עם השרתים. אם אני חונה יותר רחוק כך שהמכשירבמתנתק מהרשת הביתית, או מכבה את הוייפיי, הוייז מתחבר בקלות, במקרה זה דרך רשת הסלולר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האנדרואיד הוא רק פלטפורמת שיקוף של הדונגל. 

הדונגל הוא לטובת קאר פליי וגם הוא לא צריך אינטרנט.

בגלל השטות הזאת לדונגל לוקח דקה וחצי לעלות במקום 15 שניות 

פורסם

הבנתי. כנראה שבמערכת ההפעלה של הדונגל יש קדימות לחיבור לרשת. נסה מה שהצעתי, אני סקרן האם זה יעזור.

פורסם

זה לא קשור 

זאת מערכת ההפעלה של המולטימדיה 

פורסם

ביקשתי עזרה מGPT. הוא טוען ש18363 הוא מזהה של התהליך/אפליקציה שדורשת את ההמתנה. הוא מציע למצוא מי זה ככה:

ציטוט

To identify the PID (Process ID) on an Android device, follow these steps:

### 1. **Using ADB (Android Debug Bridge):**
   - **Install ADB:** If you don't have ADB installed, you can download the Android SDK Platform Tools.
   - **Connect Your Device:** Connect your Android device to your computer via USB and enable USB debugging on your device.
   - **Open Command Prompt/Terminal:**
     - On Windows, open Command Prompt.
     - On macOS or Linux, open Terminal.
   - **List Running Processes:**
     - Run the command `adb shell ps` or `adb shell ps -A` to get a list of all running processes.
     - This command will output a list of processes along with their PIDs.
   - **Identify the Process:**
     - Search for the PID you are interested in (18363 in your case). You can use `grep` for easier searching:
       ```bash
       adb shell ps | grep 18363
       ```
     - The process name next to the PID will tell you which app or service is responsible.

### 2. **Using a Third-Party App:**
   - There are apps available on the Play Store that can show process information and PIDs. One such app is "Simple System Monitor" or "SystemPanel."
   - Install the app and look for running processes. Match the PID to the one from the log.

### 3. **Using Developer Options:**
   - **Enable Developer Options:** Go to `Settings` > `About phone` and tap `Build number` seven times.
   - **Enable "Show CPU Usage":** Go to `Settings` > `Developer options`, and enable "Show CPU usage."
   - This will overlay CPU usage along with PIDs on your screen, making it easier to identify which process is running.

### 4. **Review System Logs with ADB:**
   - You can review more detailed logs using the following command:
     ```bash
     adb logcat | grep 18363
     ```
   - This will filter the logs to show entries related to the specified PID, providing further context on what the process is doing.

By following these steps, you should be able to identify which app or service is associated with the PID 18363 on your Android device.

אם תצליח לזהות מה האפליקציה, תוכל פשוט לבטל אותה (אם היא אפליקציית מערכת אפשר דרך adb)

• אהבתי 1
פורסם

image.png.5c6074e4803af200289ad94b674a4b53.png

פשוט... תבטל את ה WIFI ואת הרשת הסלולרית? 

אצלי לא ניסיתי לפרוץ את הנבלה, אין לי עצבים לזה ואין ממש טעם להתעסק עם הענתיקה המHורבנת הזו, אחליף אותה כשאוכל לאחת חזקה יותר- המערכת שלה מזכירה לי אנדרואיד מהדור הראשון, כמו הסמסונג גלקסי דור 1 שהיה לי לפני שנים רבות, אין לה אפילו קארפליי. 

אם היא לא יודעת שהיא צריכה לחפש רשת, היא לא תחפש רשת- אם תבטל לה את הקליטה זה אמור לעבוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברכב הנוכחי (i10) יש לי מערכת שאני מרוצה ממנה מאוד, חיבור אלחוטי יציב מאוד, עלייה מהירה וכו'.

ברכבים קודמים שהיו לי (דאסטר וטיפו) , שלא הייתי מרוצה מהמערכת, בשניהם החלפתי מערכת ע"י מערכת שקניתי בעלי אקספרס.
עלות כוללת של קנייה, מיסים והתקנה אצל מתקין בארץ כ 1,000-1,200 ש"ח.
שמעתי שאפשר לחסוך עליות אם מבקשים מהמוכר שירשום שזה טרנזיסטור שעולה 74$, אני לא מאמין בשיטה זאת.
אפשר גם להתקין לבד, המוכרים מצרפים קיט משולם של פלאגים ומתאמים, אני עצלן בשביל זה.
אם הכוונה להחזיק את הרכב תקופה, זה שווה כל ש"ח. מתקדמים בגרסת אנדרואיד, יש אנדרואיד אוטו, תמיד או בדר"כ המסך גדל בכמה אינ'צים.
החיוך כל פעם שנכנסים לרכב והכל עובד בכיף. מהר מאוד מפצה על השקלים שיצאו מהארנק.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

להלן הפתרון למען גוגל הדורות הבאים.

במסך ההגדרות --> אודות -> ללחוץ על שורת ה build עשר פעמים.

לחזור אחורה ותפריט הגדרות מפתח יתווסף

שורה אחת לפני הסוף לבחור שלא ירוצו משימות ברקע

ו... וואלה

IMG_0284.jpeg

IMG_0285.jpeg

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...