Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים חבר שלי מאוד אוהב את האוטו ואמרתי לעצמי שרק כאן יוכלו לתת לי תשובה

אז ככה הוא רוצא לקנות את החיפושית החדשה קודם כל מה אתם אומרים על הרכב?

איך הוא מבחינת נהיגה ואמינות?

עוד דבר הוא מצא אחת שנת 2000 יד שנייה האם זה לא קצת ישן?

והמחירון שלה הוא 72 ויש לה 64 אלף ק"מ

בגדול האוטו שמור

כמה אתם הייתם ממליצים להציע על הרכב?

ואולי יש לכם אופציות יותר מעניינות קמובן מה שחשוב זה אוטומט אצלו חחח

בתודה מראש,

דורון.

פורסם

איך החיפושית החדשה?-גולף 2.0 מינוס.

מבחינה מכנית היא זהה לגולף 2.0 עם מנוע ה 115 כ"ס המחוספס והרועש,נוחות נסיעה בינונית מאד,מרווח פנימי מצומצם(קשה עד בלתי אפשרי להושיב אדם מבוגר מאחור).

למעט העיצוב(מקסים!)אין בה הרבה.

חבל,אבל כל כך הרבה מכוניות שובות לב בעיצובם מיתגלות כאכזבה על הכביש-אופל קורסה(94-00),סיטרואן C3,מזדה 121 ועוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. לאחר חישוב הק"מ+יד זה יוצא קרוב יותר ל73.5K.

2. לרכב שכזה יש ביקוש וההיצע שלו נמוך, כך שאני מעריך שהבעלים יבקש סכום שעובר את

ה-75K. מאידך, הפרש המחיר בין שנתון 01' ל00' הוא יחסית קטן ולכן אין כלכך מרווח לשחק

ולמשוך את המחיר עד לשנתון 01'. על אף האמור, אני נוטה להאמין שבשל ההיצע והביקוש בהחלט

יתכן שהוא ידרוש סכום בשווי של 01'...ושהוא גם יקבל אותו.

3. לא הגדרת מה הדרישות והצרכים של חברך מהרכב (חוץ מגיר אוטו', ומההודעה ניתן להעריך

שסטייל, עיצוב ופוזה חשובים לו). לכן, יקל עלינו להציע אלטרנטיבות אם תואיל לתת עוד פרטים.

• תוכן חדש...