Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי, אני מנסה לרכוש צמיגי פלקן ZE310 כדי להשלים צמיג רביעי כזה שהתפנצ'ר בקיה ריו במידה 185/65/15 אבל לצערי בכל הפנצ'ריות הוא אזל (כולל בטיירדיל), ומציעים לי צמיגים סיניים, מהם אני מסתייג. הציעו לי גם דאנלופ FM800 שאני רואה עליהם ביקורות בעורבות ובעיקר רואה שדירוג העצירה שלהם ברטוב הוא C, בעוד שלפאלקן יש A. אשמח לשמוע אם מישהו השיג פאלקן לאחרונה באיזור המרכז (ת"א וסביבותיה) או יודע איפה יש במלאי, ולחלופין המלצה על צמיג טוב במחיר סביר, של נניח 300-350 ש"ח לצמיג.

תודה מראש,

איתי

עריכה אחרונה על ידי ittaig
פורסם

קלבר או הנקוק ב-350. אם אתה מחליף עדיף שתחליף 2 לא 1.

צמיג מחזיק 3 שנים, תוספת 100 ש"ח לצמיג זה 3 ש"ח בחודש. 

מה קורה בשוק הצמיגים??

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש חוסר בפלקון ze310. אולי בעקבות הדגם החדש המחליף שמעבר לפינה.

בטיירדיר מופיע שהוא קיים? 

כנראה שכמו רוב הדברים הסינים יכנסו לוואקום.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

ZE310 יוצר ויובא בעיקר מטורקיה.

ZE320 המחליף שלו, גם עתיד כנראה להיות מיוצר שם.

היבואן הוא טיירקלאב (לא טיירדיל), תראה אם יש שם אוזן קשבת וידע לגבי מלאי או תחליף.

לגבי צמיגיות, נסה: צמיגי שואף ר"ג, צמיגי חנניה וצמיגי אנטון חנניה (2 נפרדים ביפו), טייר סנטר בדרך נמיר. בפתח תקווה היפר צמיג, צמיגי המושבה, צמיגי מטלון. בראשל"צ צמיגי אור וצמיגי דורון לדרך.

פורסם

תודה רבה. באתר של טיירדיל יש את הדגם אבל אחרי התשלום הם התקשרו לומר שנגמר במלאי ויזכו אותנו. 

פורסם

טיירדיל הם גוף שלישי. הם לא מייבאים צמיגים.

טיירקאלב (אוטולוקס) כאמור הם היבואן במקרה זה של פאלקן.

אי עדכון אתרים במלאי קיים נהיה נפוץ לאחרונה אצל כל אלו שמוכרים ברשת.

• תוכן חדש...