Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חדש פה בפורום :)

אני מחפש רכב עד 40 אלף₪

סטודנט לעתיד, צריך רכב לנסיעות עירוניות ובינעירוניות (חדרה-מודיעין, וגם לטיולים).

חשבתי על כמה רכבים

סיאט איביזה, סקודה פאביה, שברולט ספארק, פיג'ו 208, יונדאי i20.

כמובן שפתוח להצעות חדשות:) 

מה שחשוב לי שיהיה חסכוני בדלק ואמין (ברור לי שזה תלוי באיך הרכב טופל ואיך נסעו..)

אשמח לעזרתכם, תודה רבה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם ידני זו אופציה? האם אתה נמצא הרבה בפקקים? 

תיבת ההילוכים Dsg של קונצרן VAG פחות מתאימה לנסיעה עירונית ופקקים. אם מדובר על ידני אז אין בעיה, וזו התמורה הטובה ביותר למחיר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אלא אם מדובר בנסועה גבוהה מאוד (נניח החל מ 30,000 ק"מ בשנה) אז רכיב האמינות חשוב מצריכת הדלק.

לרוב האנשים הפער בין רכב שעושה 1:11 ל 1:13 בבין עירוני יסתכם בכל שנה בפחות מפערים במוסך בין רכב אמין ללא אמין. זה כמובן פחות נכון אם בוחרים רכב שתיין ממש. אבל זו כנראה לא ההתלבטות.

לרוכשי רכב רבים נטייה לתעדף ביתר את רכיב צריכת הדלק. מציע לבדוק את המספרים ואם באמת אין נסועה גבוהה מאוד לתת משקל משמעותי יותר לאמינות על פני צריכת הדלק.

וזה משמעותי יותר ככל שהרכב ישן יותר.

בהכללה גסה הרכבים היותר אמינים יהיו ללא טורבו וללא גיר רובוטי

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

אלא אם מדובר בנסועה גבוהה מאוד (נניח החל מ 30,000 ק"מ בשנה) אז רכיב האמינות חשוב מצריכת הדלק.

לרוב האנשים הפער בין רכב שעושה 1:11 ל 1:13 בבין עירוני יסתכם בכל שנה בפחות מפערים במוסך בין רכב אמין ללא אמין. זה כמובן פחות נכון אם בוחרים רכב שתיין ממש. אבל זו כנראה לא ההתלבטות.

לרוכשי רכב רבים נטייה לתעדף ביתר את רכיב צריכת הדלק. מציע לבדוק את המספרים ואם באמת אין נסועה גבוהה מאוד לתת משקל משמעותי יותר לאמינות על פני צריכת הדלק.

היי, מעדיף רכב אוטומט, מניח שהרבה מהנסיעות אבלה בפקקים...

משער שאסע עם הרכב בין  -12,00010,000 קמ בשנה.

הבנתי אותך, יש איזה דגם ספציפי של רכב שהיית ממליץ לי עליו? 

(מחר הולך לראות סיאט איביזה שנת 2015, עם מנוע ליטר טורבו)

לפני 7 שעות, Nomtal כתב:

האם ידני זו אופציה? האם אתה נמצא הרבה בפקקים? 

תיבת ההילוכים Dsg של קונצרן VAG פחות מתאימה לנסיעה עירונית ופקקים. אם מדובר על ידני אז אין בעיה, וזו התמורה הטובה ביותר למחיר. 

מעדיף אוטומט, ומניח שאבלה בפקקים בכבישים שאני אסע בהם (כביש החוף, 4)

עריכה אחרונה על ידי Shaked1998
פורסם

קח בחשבון שלאיביזה/סקודה יש גיר בעייתי, אך הביצועים טובים מאוד.

הייתי בודק שברולט ספארק, חסכונית וגם די זריזה, חפש ברמת אבזור lt+ או ltz הבכירה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

קח בחשבון שלאיביזה/סקודה יש גיר בעייתי, אך הביצועים טובים מאוד.

הייתי בודק שברולט ספארק, חסכונית וגם די זריזה, חפש ברמת אבזור lt+ או ltz הבכירה.

תודה רבה

פורסם
בתאריך 23.6.2024 בשעה 10:11, razi_pazi כתב:

אשמח לעוד שאלה, מה לגבי סוזוקי בלנו אוטומט שנת 2016-2017? רכב מומלץ?

פורסם

אני לא מכיר אישית

באופן כללי יצרן שמייצר מכוניות פשוטות ואמינות.

מכיר כאן מהפורום שהיתה מתישהו בבלאנו תקלה בהגה.

לא יודע מה המשמעויות של זה

• רעיון טוב! 1
פורסם

הרכב חסכוני, מרווח,ביצועים סבירים. אכן יכולה להיות בעיה עם ההגה:

בעיה בהגה

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...