Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ereznaa כתב:

אין עוד רצועה במיצובישי ספייס סטאר זאת אותה רצועה 

מה שאני מנסה להבין בתכלס אם זה שרואים את ה״שערות״ האלה מאזור התפר של הרצועה האם זה קריטי למרות שהרצועה לא סודקה או יבשה כלל? אגב הרכב עבר 68 אלף km שנת 2015 והרצועה הוחלפה לפני כשנה 

[היעדר] היובש והסדקים לא רלוונטי. אם הרצועה בת שנה, היא בסדר.

פורסם
בתאריך 19.5.2024 בשעה 14:20, amosbmw כתב:

כל רכיב ברכב שאינו מוגדר בהוראות יצרן, אפשר לחכות עד שייכשל או להחליף אותו יזום מראש. מכיוון שכאן מדובר בחלק ממש זול אני לא רואה סיבה לחכות לכשל.

אישית אני מחליף גם חלקים הרבה יותר יקרים לפני סוף ימיהם.

איכות הרצועות ואורך החיים שלהם עלה מאוד בעשרים או אפילו 30 השנים האחרונות בזכות טכנולוגיות ייצור חדשות ושימוש בחומרים חדשים המקנים לרצועה חוזק ועמידות לבלאי טובים יותר.

מבנה הרצועה השתנה והיא מיוצרת ממספר שכבות של חומרים המקנים לרצועה אורך חיים של עד 150-200K וללא צורך בהחלפה לפי לאחר X שנים אלא

רק בדיקה של בעל מקצוע.

בעבר בימים שהייתה לי פיאט 127 או גולף דור 2 אכן הרצועות היו פשוטות עשויות בדרך כלל מגומי סינטטי והיו נקרעות או מראים סימני בלאי כבר אחרי 10-20K.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...