Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 305C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בטח כבר נמאס לכם מהנושא של הסאב הזה, אבל שאלה קטנה..

מישהו יודע איפה ניתן לקנות את הסאב הזה חדש במחיר הזול ביותר ?

אם אתם יודעים באיזה מקום ומה המחיר אז תגידו לי, הכי זול שמצאתי זה 340.

פורסם

340 ש"ח זה המחיר הזול ביותר (שאני ראיתי)

ואם תרצה לקרוא חוות דעת של הסאב - תריץ חיפוש בפורום, דובר עליו רבות .

מש"ק זרזור

פורסם

לא הכי זול אבל בהחלט מחיר ראוי ומשתלם לך.

בכל מקרה תתחדש . אני אישית לא הייתי קונה את הסאב הזה, היוא איכזב אותי קשות.אבל הכל עניין של טעם וצרכים.

אז בהצלחה ותתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא הכי זול אבל בהחלט מחיר ראוי ומשתלם לך.

בכל מקרה תתחדש . אני אישית לא הייתי קונה את הסאב הזה, היוא איכזב אותי קשות.אבל הכל עניין של טעם וצרכים.

אז בהצלחה ותתחדש.

יש יותר זול מזה ? אם כן איפה ?

ולמה התאכזבת ממנו מה רע בו ?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעלייך..

לגבי מחיר זול יותר אני ישאל בהיזדמנות הראשונה שתיהיה לי את חבר שלי שרכש את הסאב הזה אם זכור לי נכון בכ300 שקלים.

למה היתאכזבתי ממנו?..עזוב כל אחד והטעם שלו בשמע. אולי תישמע אותו ותבין אל מה אני מדבר..

ובכל זאת אם שמעת ואהבת ומתאים לך. אז לך עליו העיקר שאתה מבסוט סה"כ לא צריך לעניין אותך על אחרים מה הם לא אהבו בו ולמה..כל עוד אתה שמעת ואתה מרוצה מהתמורה וסאונד שהוא מפיק אז מברוק.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני עדיין לא שמעתי אותו... רק שמעתי עליו פה ושם ולפי מה שהבנתי הוא לא איכותי כל כך, אבל

הוא סאב חזק.

בקשר למחיר אם תוכל לברר לי זה יעזור לי, אני מעוניין לקנות שבוע הבא ככה (אני צריך לחסוך טיפה עוד

טיפה).

אז אם תהיה לך תשובה, ותוכל לשלוח לי אותה בה"פ או משהו, זה יעזור לי מאוד. :-)

• תוכן חדש...