Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1200 ש״ח לבדיקת דיאגנוזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, daniel.asu כתב:

אני לצערי גם מצאתי את עצמי אצל היבואן שוב בעקבות פלאגים שהתעייפו בהפתעה, וגם לי דחפו איזה 500 שקל על חיבור למחשב (כשאמרתי להם מראש מה התקלה ומה אני רוצה לעשות, אבל הם המשיכו להתעקש ולא ממש הייתה לי אפשרות לגרור לגבע), אבל אצלי לפחות חלק מהסכום קוזז עם עלות הטיפול.

(אין באמור להשליך לא על כל מוסכי היבואן בארץ ולא על כל המוסכים המתחמים בארץ, אם למישהו יש ספק)

"פלאגים שהתעייפו בהפתעה" יכול להיות פלאגים משומשים שהותקנו. מומלץ לעמוד כמה שיותר על זכותך על פי חוק המכר שקובע כך: "על המוכר לתת לקונה, לפי דרישתו, הזדמנות נאותה לבדוק את הממכר".

בנוגע לבדיקה, נראה שלמוסך הייתה חתיכת בעיה בנוגע לתפקידם, מכיוון שהזמנת עבודה להחלפת פלאגים זו הזמנת עבודה להחלפת פלאגים. לא הזמנת עבודה לאיתור בעיה. הם לא מזמינים את העבודה אלא הלקוח. לא היה הבדל בין מה שביקשת לטיפול של החלפת פלאגים. אני מקווה שכבר נטשת את המוסך.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

נו... ומה נגמר בסוף?

מניח שזה מופנה ל- tomerR ; באשר לגבי, לובינסקי לא ענו. אם יעברו שבועיים ללא תשובה, אסיק את המסקנות המתבקשות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, mcaspi כתב:

"פלאגים שהתעייפו בהפתעה" יכול להיות פלאגים משומשים שהותקנו. מומלץ לעמוד כמה שיותר על זכותך על פי חוק המכר שקובע כך: "על המוכר לתת לקונה, לפי דרישתו, הזדמנות נאותה לבדוק את הממכר".

בנוגע לבדיקה, נראה שלמוסך הייתה חתיכת בעיה בנוגע לתפקידם, מכיוון שהזמנת עבודה להחלפת פלאגים זו הזמנת עבודה להחלפת פלאגים. לא הזמנת עבודה לאיתור בעיה. הם לא מזמינים את העבודה אלא הלקוח. לא היה הבדל בין מה שביקשת לטיפול של החלפת פלאגים. אני מקווה שכבר נטשת את המוסך.

הפלאגים שהתעייפו היו מהבעלים הקודם ותכננתי להחליף אותם באוגוסט (בטיפול הבא), אחרי שכבר עשיתי יישור קו לפני 5 חודשים (לא אצל היבואן). על כן ההפתעה. אני לא חושב שהם היו משומשים בשום צורה, וגם המוסך שטיפל בי עכשיו ראה את הרכב הזה בפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה).

אני לא מטפל אצל היבואן עוד מהרכב הקודם, ואם הייתה לי ברירה הייתי גורר את הרכב לתל אביב ומחכה כמה ימים (הרכב צובר אבק בחנייה רוב הזמן), אבל כמובן שזה היה צריך לקרות יום לפני שהיינו חייבים שיהיה תקין. אז השלמתי עם זה שאני אכנס שוב אל היבואן ושאשלם מחיר מופקע על העבודה הכי פשוטה ברכב בערך. 

שוב, אם יש ספק - אני לא מחזיק ממוסכי היבואן של לובינסקי כמ1צועיים במיוחד, ונמנע מהם כמה שאפשר. גם במחיר של נסיעה של 100 ק"מ לכיוון ושריפה של יום עבודה אצל גבע.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

נו... ומה נגמר בסוף?

קניתי כבל דיאגנוסטיקה של VCDS (הדגם הכי זול שלהם), והבנתי שהתקלה שמופיעה לי בתור התראה מוזרה עם סגירת סוויצ, בכלל לא נרשמת.. עברו כמעט 6 שנים מאז, והכל בסדר

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 שעות, tomerR כתב:

כל כך מדויק.

מתעלק על השרשור המאוד מציק שלך לספר שהייתה לי בעיה מוזרה של הודעת שגיאה בכל סגירת סוויצ (תקלה שלא השפיע בשום צורה על הרכב) ברכב חדש באחריות מבית צמפיון.

המוסך מורשה לא הצליח לעלות על התקלה, כולל כל מיני נסיונות על סף אלתור. בזבזתי שעות במוסך, בסוף הם רצו שאגיע למוסך טכני מרכזי של החברה ליום שלם לפחות או להשאיר את הרכב אצלהם, וזאת לאחר שאפרק כל התקנה מקומית שיש לי ברכב. כמובן לא הסכמתי.

מיותר לציין שאף אחד לא שילם לי (או אפילו התנצל) על השעות שבזבזתי אצלהם במוסך

נשמע שאתה מדבר על תקלת המיקרוסוויץ' המפורסמת של Leave vehicle in P position.

לא יודע למה לא הצליחו לעלות על התקלה. יש מסמך רשמי של היצרן וקיט תיקון רשמי שאפשר אפילו להתקין בבית לבד ב-5 דק'.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 17 דקות, Fraysa כתב:

נשמע שאתה מדבר על תקלת המיקרוסוויץ' המפורסמת של Leave vehicle in P position.

לא יודע למה לא הצליחו לעלות על התקלה. יש מסמך רשמי של היצרן וקיט תיקון רשמי שאפשר אפילו להתקין בבית לבד ב-5 דק'.

לא, ממש לא. תקרא עוד פעם את מה שרשמתי - "הודעת שגיאה בכל סגירת סוויצ" . גם את התקלה של המיקרוסוויץ עם הודעה דומה בזמן תחילת נהיגה הייתה לי , את זה הם סידרו

פורסם
לפני 18 שעות, tomerR כתב:

לא, ממש לא. תקרא עוד פעם את מה שרשמתי - "הודעת שגיאה בכל סגירת סוויצ" . גם את התקלה של המיקרוסוויץ עם הודעה דומה בזמן תחילת נהיגה הייתה לי , את זה הם סידרו

קראתי, וישנם מקרים בהם התקלה מופיעה גם במצב הזה. ובכל זאת, לא צריך להתרגז. 

יכולת פשוט לשתף מה התקלה מלכתחילה, ולמנוע  את סדרת הניחושים.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 4.6.2023 בשעה 20:00, teyal כתב:

המורשה מתחבר לרכב עם ציוד של עשרות אלפי שקלים...

...XXX הוא מוסך כללי, לא מורשה יבואן.

למה לחייב על שימוש בכלי עבודה שמצופה ממורשה יבואן להחזיק

בניגוד למורשה "רגיל".

ולמה לא לחייב על שימוש ברצ'ט 3/8 או מפתח פתוח 11.5 ?

בתאריך 5.6.2023 בשעה 16:23, סולל הדרך כתב:

זקני הפורום בוודאי זוכרים את רחוב המסגר של שנות ה-80
הרכבים היחידים שהיו נעולים באולמות התצוגה היו של סובארו.

בבדאי.  זוכר תור מתפתל של לקוחות ממתין בסבלנות לפני השולחן עד שהפקיד יסיים את הסנדביץ של  שעה 5.

:)

• מצחיק 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...