Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ לקחת לבדיקה כל רכב (מאיפה שלא תקנה אותו), אף פעם לא כדאי להסתמך על מה שאומרים לך או על דו"ח בדיקה שמציגים לך.

ובלי קשר, גם אני רכשתי את הרכב שלי מאוטודיל ואני מאוד מרוצה (גם מהרכב וגם מהשירות שלהם), אבל עדיין עדיף לא לקחת סיכונים וכדאי מאוד שתיקח את הרכב גם לבדיקה מטעמך.

בהצלחה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, the_m4n כתב:

מומלץ לקחת לבדיקה כל רכב (מאיפה שלא תקנה אותו), אף פעם לא כדאי להסתמך על מה שאומרים לך או על דו"ח בדיקה שמציגים לך.

ובלי קשר, גם אני רכשתי את הרכב שלי מאוטודיל ואני מאוד מרוצה (גם מהרכב וגם מהשירות שלהם), אבל עדיין עדיף לא לקחת סיכונים וכדאי מאוד שתיקח את הרכב גם לבדיקה מטעמך.

בהצלחה!

כלשקחת לבדיקה גילית דברים שלא ידעת עליהם לפני?

עריכה אחרונה על ידי avi1122111
פורסם (נערך)

ומה משמעות ֶדגימה של רכב בודד?

אתה הולך לשלך עשרות אלפי שקלים תמורת רכב. למה להתקמצן על 500 ש״ח על בדיקה, שיש לה פוטנטיאל לחסוך לך סכומים גדולים וימי עבודה?

אבל לפני כן, בצע את הבדיקות המתבקשות (ספר טיפולים, מסלקה ביטוחית ושאר מה שמומלץ בנעוצים בראש פורום הייעוץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם מגרשי הרכב היותר גדולים ויותר אמינים, ואוטודיל ביניהם, עובדים עם איזשהו מכון בדיקות. הם מספקים לו המון עבודה, ו"בתמורה" המכון לרוב מעדן את ממצאי הבדיקה. הסיכויים שימכרו לך אוטו גמור באוטו דיל נמוכים, ועדיין - קח לבדיקה במכון שאתה תבחר, והוא יהיה מחוייב לך ולא לחברה המוכרת, וייתן לך תמונה מדויקת יותר

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ומה משמעות ֶדגימה של רכב בודד?

אתה הולך לשלך עשרות אלפי שקלים תמורת רכב. למה להתקמצן על 500 ש״ח על בדיקה, שיש לה פוטנטיאל לחסוך לך סכומים גדולים וימי עבודה?

אבל לפני כן, בצע את הבדיקות המתבקשות (ספר טיפולים, מסלקה ביטוחית ושאר מה שמומלץ בנעוצים בראש פורום הייעוץ.

מה הכוונה מסלקה ביטוחית? מה אפשר לבדוק שם ואיך?

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

הבדיקה עולה 500 ש"ח.

והרבה פעמים מוצאים ר'יגקטים של בלאי שבמקרה של סוכנות כמו אוטודיל, הם יסדרו אותם.

בהרבה מקרים הריג'קטים האלה עולים יותר מעלות הבדיקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 3 שעות, Yellow Engine כתב:

, ועדיין - קח לבדיקה במכון שאתה תבחר, 

ועדיף ממש שהמכון לא יהיה הקרוב ביותר למגרש, כי זה המכון שבו הם עושים את הבדיקות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

מה הכוונה מסלקה ביטוחית? מה אפשר לבדוק שם ואיך?

בבקשה

שים לב שתמצא שם רק תיקונים ששולמו על ידי חברות הביטוח. אם מדובר ברכב ממקור חברה שאינה מבטחת את המכוניות בביטוח רכוש תראה שם רק תביעות ששולמו על ידי הביטוח של צד ג'.נזקים שלא שולמו על ידי חברות הביטוח לא יירשמו.

ועדיין, דיווח על נזק במסלקה יצריך התיחסות. אמנם לא כל נזק הוא משמעותי מבחינת עתיד הרכב, אבל תמיד צריך לבדוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

ועדיף ממש שהמכון לא יהיה הקרוב ביותר למגרש, כי זה המכון שבו הם עושים את הבדיקות.

רוב הרכבים מגיעים מטרייד אין, הבעלים הקודמים של הרכב ניגש למכון שנבחר ע"י הסוכנות ממנה הוא רוכש, בכל מיני מקומות בארץ.

באוטודיל מציגים עם הבדיקה שלהם גם את העבר הביטוחי של הרכב.

קניתי מהם בעבר והייתי מרוצה בסך הכל, לא ויתרתי על בדיקה משלי.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, avi1122111 כתב:

כלשקחת לבדיקה גילית דברים שלא ידעת עליהם לפני?

חוץ מהכסת"חים הרגילים של מכוני הבדיקה, לא גיליתי שום דבר שמצריך איזושהי התייחסות מיוחדת, והלכתי על הרכב בלב שלם

עריכה אחרונה על ידי the_m4n
  • תוכן חדש...