Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 27.4.2023 בשעה 18:44, discoTD5 כתב:

תוסיף עוד 30 ותקנה טסלה. 

ניתן לרכוש את ה 3 משומשת מודל 21 בסביבות המחיר של קורולה חדשה, לעניות דעתי הטסלה קניה עדיפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 34 דקות, CX25GTI כתב:

ניתן לרכוש את ה 3 משומשת מודל 21 בסביבות המחיר של קורולה חדשה, לעניות דעתי הטסלה קניה עדיפה.

ולדעתי עדיף קורולה משומשת מפיקנטו חדשה באותו מחיר, אבל אני לא אשכנע בזה את הרוכשים של פיקנטו חדשה, כי להם יש סדרי עדיפויות שונים משלי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, chezik כתב:

ולדעתי עדיף קורולה משומשת מפיקנטו חדשה באותו מחיר, אבל אני לא אשכנע בזה את הרוכשים של פיקנטו חדשה, כי להם יש סדרי עדיפויות שונים משלי.

והקשר בין קורולה לפיקנטו ?

פורסם (נערך)

כמו בין טסלה לקורולה....

אבטיח, תפוחים ..

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש יותר קשר בגודל בין טסלה מודל 3 לקורולה מאשר לפיקנטו מול הקורולה.

בכל אופן, למי שאין איפה להטעין בבית ו\או במקום העבודה אני חושב שרכב חשמלי יהיה פחות נוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 43 דקות, vladclar כתב:

כמו בין טסלה לקורולה....

אבטיח, תפוחים ..

וואלה, ואו אולי הסבר די פשוט ששני הרכבים פונים לקטגורית המשפחתיות .

פורסם
לפני 18 שעות, Mike808 כתב:

אתה מוזמן לחזור כמה עמודים אחורה ולעיין בנתונים של שתיהן

6 סמ בבסיס גלגלים, זה מה שהופך אחת למשפחתית קופקטית ואת השניה לרגילה. ו160 זה הסטנדרט החדש למשפחתיות בגודל רגיל- אוקטביה אלנטרה וקורולה. מחירים הזויים אבל זה הסטנדרט אז לא רואה סיבה שקורולה לא תמכור

פורסם

אין סטנדרט, שב בקורולה, שב בסקאלה, סנטימטרים ומידות זה לא הכל בחיים.

גם במחיר אין סטנדרט. אני לא אמרתי שקורולה לא תמכור, אני אומר שצרכן צריך להיות נבון, לעשות שיעורי בית ולבדוק את כל האופציות שעומדות בפניו. לא חייבים לרוץ מיד ולשלם 160 אש"ח על טויוטה קורולה.

פורסם
לפני 2 דקות, Mike808 כתב:

אין סטנדרט, שב בקורולה, שב בסקאלה, סנטימטרים ומידות זה לא הכל בחיים.

גם במחיר אין סטנדרט. אני לא אמרתי שקורולה לא תמכור, אני אומר שצרכן צריך להיות נבון, לעשות שיעורי בית ולבדוק את כל האופציות שעומדות בפניו. לא חייבים לרוץ מיד ולשלם 160 אש"ח על טויוטה קורולה.

ו160 על אוקטביה ואלנטרה? ו180 על אוקטביה 1.5 סטייל? 197 על סופרב 1.5? חוץ מטסלה אין לצרכן הנבון אופציה ששווה את המחיר שלה. סקאלה היא אופציה (טובה מאוד) למי שלא צריך להושיב מבוגרים מאחור בנסיעות ארוכות 

פורסם

נראה לי שהמחירים האלה נועדו להעביר סופית את ציבור רוכשי המשפחתיות, לרכבי ה SUV למינייהם.

עם מחירים כאלה, הקטגוריה המשפחתית תצתמצם עוד יותר.

אני לא חובב רכבים מוגבהים, אבל חייב לומר שמבחינת עיצוב, יש לטויוטה קלף חזק עם דגמי ה "קרוס" שהם הוסיפו בכל קבוצת גודל רכב שלהם.

אייגו קרוס , יאריס קרוס , נראות ממש טוב.

קורולה קרוס נראית פחות טוב. 

פורסם
לפני 22 דקות, IsraCar כתב:

נראה לי שהמחירים האלה נועדו להעביר סופית את ציבור רוכשי המשפחתיות, לרכבי ה SUV למינייהם.

עם מחירים כאלה, הקטגוריה המשפחתית תצתמצם עוד יותר.

אני לא חובב רכבים מוגבהים, אבל חייב לומר שמבחינת עיצוב, יש לטויוטה קלף חזק עם דגמי ה "קרוס" שהם הוסיפו בכל קבוצת גודל רכב שלהם.

אייגו קרוס , יאריס קרוס , נראות ממש טוב.

קורולה קרוס נראית פחות טוב. 

לא מסכים איתך מבחינת העיצוב אבל בכל מקרה למה אתה חושב שהם לא יתייקרו, אתה מכיר את היבואנים שלנו בתור חמורים? 

סבלנות

• תוכן חדש...