Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חדש בעניין קניית רכב ביד2 (לא ידעתי כמה זה תחום של רמאות) והתחלתי להסתכל ביד2 על רכבים וקצת נדהמתי מרמת חוסר הכנות בפרטי הרכב הבסיסיים ביותר ונתקלתי ב2 רכבים שאני מנסה להבין אותם.

הראשונה, מיצובישי ממגרש,

במודעה, כמובן 2 ידיים פרטיות, בפועל אני לא מבין אם זה באמת 2 ידיים פרטיות ופשוט הרכב נקנה ב0קמ?

spacer.png

הרכב השני, יונדאי מבן אדם פרטי, לטענתו הרכב יד1, בפועל אני מנסה להבין אם קיים איזהשהו מצב שזה באמת יד1 או שלא, זה יד2 והוא פשוט משקר?

spacer.png

עריכה אחרונה על ידי right21
פורסם

הראשון היה בליסינג 3 שנים, אחר כך היה יד 2 פרטית. לא היה ב 0 קילומטר(רכב כזה לא מבלה אצל סוחר 3 שנים)

השני יד 2 והוא פשוט משקר. כניראה סומך על זה שיש אנשים תמימים שאם יראו ברשיון מספר בעלויות- 01, יחשבו שהרכב הוא יד 1

בלי קשר תחום רכב יד 2 הוא קשוח. המון רמאים ושקרנים. כניראה רובם. אבל יש הרבה שגם לא. אם אתה רוצה להמנע כמה שפחות מזה, הדרך היא לא לחפש מציאות. שזה משהו שקצת קשה לנו הישראלים לעשות. 

• אהבתי 1
פורסם

יש אנשים ישרים ויש עסקות טובות פשוט צריך סבלנות ולהשתדל לא לבזבז זמן על כל מיני חרטטנים כדי לא להגיע למצב של יאוש ורכישת רכב לא מתאים. 

אל תתיאש

בהצלחה! 

• אהבתי 1
פורסם

מניח מאתר ״משומשת״.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מידע חדש שמשרד התחבורה התחיל לפרסם, רק למכוניות חדשות / שינויי בעלות חדשים?

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
לפני 8 שעות, right21 כתב:

אני חדש בעניין קניית רכב ביד2 (לא ידעתי כמה זה תחום של רמאות) והתחלתי להסתכל ביד2 על רכבים וקצת נדהמתי מרמת חוסר הכנות בפרטי הרכב הבסיסיים ביותר ונתקלתי ב2 רכבים שאני מנסה להבין אותם.

אם אתה חדש בתחום

1. אל תקנה ממגרש, בטח שלא מהקטנים - הם כולם רמאים וזאת הפרנסה שלהם

2. קח איתך משהו שמבין
3. אם אין כזה, יש כאלו שעושים את זה בתשלום וזה שווה כל שקל אצל מי שלא מבין בתחום

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...