Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי:

פוזה לשמה כמו כל דבר כמעט באמריקה.

ה"הארד קור" כפי שמכנים אותם במגזיןהם מן הסתם קבוצה של פלצנים.

דובר רבות על המערכת הזו (SMG) והמסקנות של כולם (CAR FIFTH GEAR TOP GEAR ןשות')

היו שהיא יותר טובה מגיר ידני.

הגרמנים מצידם פלצנים מכיוון שהם בטוחים שהם יודעים מה הכי טוב לכולם. הם שכחו מה"תחושה" הכיף של הננהיגה .שבו רוב הפעמים מאייה לכן או לכאן לא משנה.

בקיצור מסריח פה

:bday::smilecolr:bday::smilecolr:bday::smilecolr:bday:

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
דעתי:

פוזה לשמה כמו כל דבר כמעט באמריקה.

ה"הארד קור" כפי שמכנים אותם במגזיןהם מן הסתם קבוצה של פלצנים.

דובר רבות על המערכת הזו (SMG) והמסקנות של כולם (CAR FIFTH GEAR TOP GEAR ןשות')

היו שהיא יותר טובה מגיר ידני.

לגבי ההארד קור, הם לא חבורה של פלצנים.

יש שם אנשים כמונו שנהנים מידני ובשבילם לא SMG לא סלהספיד לא שום דבר יחליף את הדבר האמיתי...

פורסם

בCAR של החודש, בכתבה על הM6 - שחולקת את אותו drivetrain - נאמר שאין סיכוי שהיא תקבל גיר ידני, למרות הלחץ מכיוון לקוחות אמריקאים.

ההסבר לכך היה - ושימו לב שרפרפתי על הקטע הזה כך שאולי אינני מדייק - הוא שמשהו שם מחייב shift pattern לא הגיוני, כלומר ההילוכים בגיר יהיו ממוקמים במקומות אקראיים לחלוטין ולא כמקובל (ראשון בצד שמאל למעלה, שני מתחתיו וכו).

הקטע שאני לא בטוח בו הוא האם הדבר מתייחס לאפשרות שתיבת שבעה ההילוכים תקבל תפעול ידני או האם הכוונה לאי היכולת להכניס לשם תיבת שישה הילוכים רגילה.

אמנם "אוטו" לרוב מדייקים, אבל מצד שני לא ברור לי מי זה הרוני שטרן הזה. בטח איזה בן של מקורב שם שקיבל ג'וב ;)

אגב, לאף אחד אין ספק שהSMG דור שלישי האמור, ועוד עם שבעה הילוכים, תספק ביצועים עדיפים בכל צורה ותנאי. אבל עדיין יש משהו מהנה בגיר ידני לחלוטין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המקור "שלי" טוען כי זה באמת בלתי אפשרי להפוך את תיבת ה-SMG לידנית, אבל זה נפתר פשוט ע"י החלפה של התיבה קומפלט בתיבת 6 הילוכים ידנית שקיימת כבר במחסני ב.מ.וו (או אחת חדשה, מי יודע). בקיצור - ה-SMG יוצאת, ידנית נכנסת במקום.

ד"א, בנוגע למיקום אקראי לחלוטין - ראשון בשמאל למעלה ושני מתחתיו זה לא מה שיש כיום? :wink:

ואתה צודק לדעתי, באמת אין שום סיבה ש-SMG III תהיה נחותה מגיר ידני מקביל, והאמריקאים האלה סתם פלצנים, או פשוט יותר מדי אוהבים לבחוש בידית בעצמם במקום ללחוץ על כפתורים על ההגה, או משהו.

בנוגע לזה ש"אוטו" מדייקים, תודה :wink: (לא שזה אני או משהו...), וגם לי לא ברור מי זה הרוני שטרן הזה, בטח הבן של H שטרן, זה מהיהלומים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...