Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור גבוה לא כבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מדובר ברנו 5 91

מה שקורה הוא שהאור ה גבוה פועל באופן קבוע זה קרה בפתאומיות

הידית של הוינקר שמפעילה את האור הגבוה ע"י סיבוב הידית כן מגיבה היא מפעילה וינקרים צופר ואת שאר הדברים שהיא אמורה לעשות אבל היא לא שולטת באורות .

למישהו יש רעיון אוליי??

תודה רבה לעונים

ועם מישהו יודע אולי איך אני מנתק את האור הגבוה רק אז זה יעזור מאוד כי זה קורע לי את המצבר.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ביי ביי לידית אומר שאפילו לתקל לבד לפרק וכאלה אי אפשר?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

הנסיון שלי מבוסס על רנו אקספרס, אבל כל הרכב מהמושבים הקדמיים וקדימה משם מבוסס 1 ל 1 על הרנו 5.

כבר פעמיים היו לנו בעיות עם האורות הגבוהים, בשתיהן המדובר היה בכשל של הידית. מחליפים אותה בשלמותה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מישהו יודע מה העלות של ידית שכזו?

פורסם
הנסיון שלי מבוסס על רנו אקספרס, אבל כל הרכב מהמושבים הקדמיים וקדימה משם מבוסס 1 ל 1 על הרנו 5.

כבר פעמיים היו לנו בעיות עם האורות הגבוהים, בשתיהן המדובר היה בכשל של הידית. מחליפים אותה בשלמותה.

גם לי זה קרה בפיאט 127 (ברזיל) שהאורות נתקעו על אורות חנייה. מחליפים את הידית (כולל של הוישרים האיתות והאורות).

פורסם

יש סיכוי לנסות רק לנסות לתקן אותה??

לפרק לפוח ולראות מה קורה שם?

פורסם
:roll: הבעיה לא בידית גם כאשר היא מנותקת האורות הגבוהים עובדים מה אני עושה עם זה?

• תוכן חדש...