Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי יקר מאוד..

אבל אסתייג שאני לא יודע מה המחירים של חשמלאים כיום.

אין לך פה עבודה מסובכת מידי.. אבל בחייאת על החלפה של שקע בודד לשקע כפול לקחת 250 שח?? זה עבודה של 10 דקות גג. 

תחפש חשמלאי שלוקח לפי שעה או משהו כזה, אין לך פה עבודה מיוחדת שדורשת חשמלאי בכיר.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

איך החלפה משקע יחיד לשקע כפול לוקחת 10 דקות? 

צריך לפרק את הקופסא הקיימת, לחצוב לקופסאת 4 מקום, לבטן את הקופסא, לעשות תיקוני שפכטל מסביב+ צבע, לחבר שקעים.

אלא אם כן זה שקע על טיח שאז באמת זה 10 דקות. 

מבחינת עלות העבודה זה מאוד משנה קודם כל אם זה על טיח או מתחת. ודבר שני זה מאוד משנה כמה מזיזים כל שקע. אם זה להזיז 10 ס"מ ולא צריך להחליף את החוטי חשמל אז זה יקר אבל אם צריך להזיז 1/2/3 מטר ולהחליף חוטי חשמל לעשות חציבות קופסאות חדשות לסגור ולצבוע אחריך המחיר נראה לי בסדר גמור. 

פורסם

זה כולל חציבות ותיקונים עד רמת צבע?

איזה אביזרים אתה מקבל? גוויס/ניסקו/בטצ'ינו מודולרי? או משהו גנרי לקופסאות 55?

בהנחה שזה כולל חציבות ותיקונים עד צבע, ובהנחה שאתה מקבל אביזרים מודולריים, ההצעה סבירה.

יש כאן דברים שהוא טיפונת מגזים (מעבר משקע לשקע כפול) ויש דברים שיש חשמלאים שיקחו לך כפול (התקנת עמדה משולבת). יש דברים שתלויים במפרט הספציפי (קוברה - 50? 63? לאיזה מרחק? יש סיבובים?).

ב"אחד על השני" - 5,000 ש' פאושלי על עבודה כזו זה ממש בסדר גמור. 

אם זה בעל מקצוע שאתה סומך עליו - סגור עסקה. אם תמצא מישהו שיעשה את העבודה ממש בזול, זה יסתכם ב- 1000 שקל הבדל, ואם איכות העבודה תהיה נמוכה- לטעמי זה לא שווה את זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממתי מעריכים חשמלאי על פי מחיר?

רק המלצות מפה לאוזן. אם הוא טוב, שיעלה כמה שיעלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפי הידע הלא מאוד גדול שלי בתחום, המחירים המוצעים סבירים+. על תשכח שכדי לבצע את כל העבודה הוא חייב להביא איתו עוד עובד וגם לקנות חומרים. 

מניח גם שאם מדובר בעבודה בבית, אז מדובר בחציבה ולא בעבודה על הטיח.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

המחירים הגיוניים ואני מקבל את הצורך בחשמלאי לעבודות מורכבות/תלת-פאזיות, אבל זה שאתה מוכן לשלם אלפי שקלים במקום להזיז/להתקין/להחליף שקע בכוחות עצמך אומר דרשני.

פורסם

חשמלאים לא עושים סגירות ולא שפכטל צבע, זה ב 99.9% מהמקרים.

עבודת הסגירה היא אחד החלקים הכי חשובים בעבודה, וגם לוקחת יותר זמן לעתים מהעבודה עצמה.

זאת הסיבה שלוקחים גם 500-1000 ש"ח להזזה עם חציבות שכוללת סגירה וצבע, כי בעבודות גדולות זה בדיוק ההבדל בין יום עבודה עם x עובדים לבין כמה ימי עבודה (לטיח שפכטל וצבע לוקח זמן להתייבש, לכן זה לא ייעשה ביום אחד בדרך כלל).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...