Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אח שלי מעוניין להתחדש ברכב באיזור ה90 אלף ש״ח, הוא רווק בן 25 עם עבודה מסודרת…נכון להיום יש לו יונדאי גטס 2007 שמשרתת אותו נאמנה כבר 5 שנים והיא עם 230 אלף ק״מ אבל הגיע הזמן להתחדש.

הוא מתלבט בין קליאו rs line לבין איביזה fr לבין אלפא ג׳ולייטה, כל הרכבים אוטומטים(יותר נכון עם תיבות דו מצמדיות) והקליאו תהיה הכי חדשה משנת 2020 והאיביזה והגולייטה שנכנסות בתקציב הן משנת 2018, הוא יודע שהגולייטה נחשבת כמשפחתית האצבק ושני האחרות הן סופר מיני ואין לו בעיה עם הגודל, על מי מהאפשרויות אתם ממליצים והאם יש עוד רכבים שיכולים להתאים לרווק צעיר??

הוא לא מעוניין ברכבים בנאליים כמו i20 וכו והוא מעוניין ברכב עם מעט ״פוזה״.

תודה

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

איביזה וקליאו בגירסאות הללו רכבים מצוינים,  לקליאו מנוע חזק יותר, האיביזה מרווחת יותר ולי המושבים היו נוחים יותר. זה יותר העדפה אישית.

את האלפא לא מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באיביזה הנדסת האנוש עדיפה. לקליאו תא נוסעים נאה יותר והיא יותר ייחודית. הג'ולייטה מיושנת, זה מורגש בעיקר במחסור במערכות בטיחות אבל גם במולטימדיה שלא תומכת בשיקוף מסך למשל.

שווה לשקול גם לאון. 1.5 סטייל מ-2019 כבר מגיעה עם כל מערכות הבטיחות שפוטרות אותה ממובילאיי. יש גג פנורמי ואפשר לרכוש רישיון לשיקוף מסך. היא מרווחת ושקטה יותר מהאיביזה וכמובן שהמנוע נעים יותר בזכות 4 צילינדרים לעומת 3.

פורסם

נשמע לי קצת מופרז שהמחיר של איביזה FR בת 5 שנים הוא 90 אלף ש"ח. נראה לי שאנשים דורשים מחירים גבוהים מדי.

מכרתי ארונה FR בת שנתיים (שעלתה כ-10 אלף ש"ח יותר מהאיביזה FR) בקצת יותר מ-100 אלף ש"ח לפני כשנה. הייתי מצפה שאיביזה בת 3 תעלה בערך 90 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליץ בחום על סיטרואן C3.  מכונית עם "פוזה" יחודית טבעית. מתלים רכים במיוחד, ישיבה כמו אצלכם בסלון, תנוחת ישיבה גבוהה באופן מיוחד. מכונית כייפית, זריזה מאוד ומהירה, אבל לא בראש ספורטיבי. סופר מיני מרווחת מקדימה כמו משפחתית. לשלוח את כל הסיסמאות על סיטרואן לכל הרוחות: רכשתי אותו פעם אחר פעם עם אפס תקלות.

פורסם

מקדימה כול הסופר מיני מרווחות.

במקרה של הסיטרואן זה לא רק סיסמא, רצועת טיימינג היא נקודת חולשה מבחינת אמינות ולכן יש צורך בטיפול יותר קפדני ממה שהיצרן דורש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Saxman55 כתב:

ממליץ בחום על סיטרואן C3.  מכונית עם "פוזה" יחודית טבעית. מתלים רכים במיוחד, ישיבה כמו אצלכם בסלון, תנוחת ישיבה גבוהה באופן מיוחד. מכונית כייפית, זריזה מאוד ומהירה, אבל לא בראש ספורטיבי. סופר מיני מרווחת מקדימה כמו משפחתית. לשלוח את כל הסיסמאות על סיטרואן לכל הרוחות: רכשתי אותו פעם אחר פעם עם אפס תקלות.

אני ״בוגר״ מנוע פיורטק 1.2 טורבו ששמר וגם החמיר בכל מה שקשור לתחזוקה של המנוע הזה, לא אמליץ עליו גם לאויבים שלי.

האם יצא לכם לשמוע תלונות על מנוע ה1.3 של רנו-ניסאן-מרצדס? כמו גם על התיבת הילוכים שם??

הבנתי שיש את השילוב הזה משנת 2019 בגרנד קופה/קשקאי/אקס טרייל/מרצדס cla

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הלכתי לבדוק באתר של קרסו נראה שסופסוף הורידו את הגיר הרובוטי מההיצע רק חבל שגם הורידו את מנועי ה 1.3 של הקליאו.

מעכשיו רק מנוע 1 ליטר (3 ציל') והבחירה של הלקוח היא בין גיר רציף של ניסאן או גיר ידני. בהצלחה להם.

כל הכיף הזה החל מ110 אלף ש"ח.

מדהים שב2017 נמכרה כחדשה החל מ70. לתקופה גם בפחות מזה במבצעי סיום מלאי.

פורסם

דווקא בקליאו החדשה הגיר הרובוטי היה שונה מדגם הקודם, יש 7 הילוכים והוא הרבה יותר מהיר וחלק מאשר מהדור הקודם

פורסם

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג שגרת טיפולים לרכב??

התקשרתי לקרסו כמה פעמים והם מסרבים לשלוח מסמך של שגרת טיפולים אלא רק מוכנים להגיד לי מה צריך להחליף מתי..

בספר הנהג לא רשום שגרת טיפולים.

• תוכן חדש...