Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין את פות"ש. הוא לא מתכוון לרודסטר ביצועיסטית, אלא יותר רכב שגרתי שביום נעים אביבי אפשר לפתוח את הגג וליהנות ממזג האוויר והרוח בשיער. זה ממש אחלה, אבל זה לא יההי מבוקש ברוב העולם ובישראל בעיקר בגלל עלויות ואי-התאמה. אולי לג'וזפה שגר בטוסקנה ומדי פעם רוצה לפתוח גג בזמן שהוא נוסע בין הכרמים לבית הנופש שלו זה סבבה, אבל בארץ זה רלוונטי בדיוק 10 ימים בשנה (5 באביב ו-5 וסתו).

חבל שאין את המבחר, אבל גם מובן לחלוטין למה אין. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש את מיאטה עם מנוע 1.5, שרצו להביא לארץ מתישהו. פחות לחובבי נהיגה, יותר למי שרוצה סתם אוטו מגניב עם גג נפתח (לא שלמנוע 2.0 של מאזדה יש איזה ביצועים מי יודע מה).

אבל לא יודע אם זה היה זול. אם היו מוכרים אותה במחיר של מאזדה 3 מאובזרת, יכול להיות שזה היה עונה על הדרישה של "קונברטיבל עממית".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

יש את מיאטה עם מנוע 1.5, שרצו להביא לארץ מתישהו. פחות לחובבי נהיגה, יותר למי שרוצה סתם אוטו מגניב עם גג נפתח (לא שלמנוע 2.0 של מאזדה יש איזה ביצועים מי יודע מה).

אבל לא יודע אם זה היה זול. אם היו מוכרים אותה במחיר של מאזדה 3 מאובזרת, יכול להיות שזה היה עונה על הדרישה של "קונברטיבל עממית".

יש כבר כאלה בארץ,ראיתי במפגשים 2 כאלה....

המחיר השאיר עודף מ200k אם אני זוכר נכון.... 

והאמת,חבר שאני מעריך עשה עליה נסיעה והיה מאוד מופתע....מתנהגת טוב,והמנוע נסבל. 

ואם הוא אמר הוא יודע,יש לו כבר כמעט 10 שנים nc2(הדור של המיאטה הכי טובה עד היום)

האמת הnd2 היום היא כבר חזקה...gti בקו ישר בקושי בורחת לה. 

נהגתי בה(והיה לי   2ליטר nc משופרת מנוע בכל מה שאפשר לאטמוספרי) גם זה מרגיש כאילו בnd2 יש סופרצארגר...

אופציה מעולה ה1.5 אם היבוא מקביל שלה ימשיך.

פורסם

בעיית העלות העיקרית של רכבים עם גג סמרטוט זו העלות של הביטוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תצורה מיותרת לגמרי.

היא שימושית רק לצילומי קולנוע או פרסומות. זאת הדרך הנורמלית היחידה להציג בני אדם יושבים בתוך אוטו נוסע, כך שרואים גם את האוטו וגם את הנוסעים...

בפועל, ולא רק בארץ, אחרי 5 דקות זה רועש יותר מדי, מסריח, קר מדי או חם מדי.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הגם שאני מסכים עם ניקו ו-hans ורכב קבריולט (אמיתי)הוא לא פרקטי בעליל, הוא מספק חוויה אחרת ושונה, יש יותר מכמה ימים בודדים בשנה שמאפשרים ליהנות מהרכב (בקיץ רק בערבים/לילות...) ובסופו של יום למי שיש את האפשרות לכך וחיבה לקלסיקות שמצריכות טיפול מדי פעם, מוצע לקנות לקנות קבריולט אספנות וליהנות גם מחווית נהיגה אחרת ללא קשר לגג הנפתח.

ואשוויץ קצת , בבעלותי פיאט 124 ספיידר 1800 סמ"ק משנת 1978...🥰

• רעיון טוב! 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

תצורה מיותרת לגמרי.

היא שימושית רק לצילומי קולנוע או פרסומות. זאת הדרך הנורמלית היחידה להציג בני אדם יושבים בתוך אוטו נוסע, כך שרואים גם את האוטו וגם את הנוסעים...

בפועל, ולא רק בארץ, אחרי 5 דקות זה רועש יותר מדי, מסריח, קר מדי או חם מדי.

בפועל, עם מכונית ספורטיבית, כמה זמן אתה מבלה בנהיגה ממש?

וברכב שטח, כמה זמן ממש בשטח?

לאבא שלי היה 328 קבריולה וזו חוויה אחרת לגמרי וכיף לא נורמלי. 

• רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לאבי ז"ל היתה סאאב קבריולט בסוף ימיו (למי שזוכר את השרשור) . זה היה הדבר היחיד, מעבר לנכדים, שגרם לחיוך לעלות על פניו...

קבריולט חוייה מיוחדת אך לא שימושית כלל.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

לאחותי יש אייגו עם גג נפתח, חונה ברחוב ולא דואגת לשום דבר, לא קורה כלום לגג ואין בעיות של רעש או טמפרטורה או תחזוקה או כל דבר. אפס התייחסות לעניין, זה פשוט שמה ונחמד למתי שבא. זה עלה כמעט כמו אייגו רגילה, וזה אחלה דבר.

בפונטו שלי כשהגג פתוח והחלונות בצדדים סגורים אז הרעש בפנים דיי מצומצם, פחות רועש מלנסוע עם הגג פתוח באייגו. כשנוסעים עם הגג סגור זה מרגיש כבר לגמרי כמו כל פונטו ישנה ואם ערב או עונה נוחה אז אפשר לפתוח וזאת חוויה נחמדה. במקרה של הפונטו היא כבר בת 27 אז הגג במצב מעפן יחסית, אבל נראה לי שמשהו שמחזיק יפה 15 שנים זה מספיק כדי לא להרתיע אף אחד.

אני נהנה מהדבר הזה, אם היה דגם חדיש פשוט עם גג נפתח מלא, נגיד c1 או אייגו שכל הגג נפתח כולל הקורות, או אם היו מביאים דייהטסו קופן, אז בטוח הייתי רוצה כזה. אולי טוב שאין כאלה כי אז לא יודע מה היתה המטרה של הפונטו :) 

החשמליות נותנות יותר חופש בתכנון, יהיו יותר מכוניות על שלדה שטוחה עם תא נוסעים בכל מני צורות, אני ממש לא אתפלא אם בעוד כמה שנים יציעו מכוניות פתוחות כאלה שוב על פלטפורמות חשמליות מודולריות.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 2

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בארץ המזג אויר כמעט אף פעם לא מתאים.

בחו"ל, בהשכרה - נסיעה בלי גג היא חוויה מומלצת ביותר.

כל הבעיה של הביטוח והתחזוקה, לא חלה עליך.

ואז גם אין צורך ברכב זול במיוחד.

20170904_180304.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Uri-G כתב:

אני מנחש שפותח השרשור התכוון יותר לכזו:

nissan_micra_cc.jpg.f0f1c235eb5032170a6f1930df8149ea.jpg

😀

ויש גם כזו -- רק $14000  בסין...
https://insideevs.com/photo/6887102/wuling-hong-guang-mini-ev-cabrio-on-stage-during-launch-event-in-china/

(הקבריו הכי מכוער שאי פעם ראיתי)

wuling-hong-guang-mini-ev-cabrio-in-different-colors.jpg

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, PinkDolphin כתב:

ויש גם כזו -- רק $14000  בסין...
https://insideevs.com/photo/6887102/wuling-hong-guang-mini-ev-cabrio-on-stage-during-launch-event-in-china/

(הקבריו הכי מכוער שאי פעם ראיתי)

wuling-hong-guang-mini-ev-cabrio-in-different-colors.jpg

מכוער לא בטוח, יש את סמארט קרוסבלייד.

אבל בטיחותי זה בטוח לא, בלי קורת גג אמצעית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...