Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, vadim6385 כתב:

חוץ מלפנות לשכן ולבקש ממנו בנעימים אין לך מה לעשות.

שם עלינו ז**

כהבהרה, אני פועל בצמוד לועד כסגנו בעניין.

ורוב הדיירים שגם להם זה מפריע

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 דקות, roy007 כתב:

כמובן, הועד פנה בעצמו לראש העיר ונדחה בנימוק שהם רשאים לעשות שם חנית נכים ציבורית.

כי ישנם כאלו שיש להם 2 רכבים וחניה אחת וצריכים לחנות בחוץ

כל עוד לא תוכל להוכיח שיש לו איזה קשר למישהו בכיר בעירייה ואז נכנסים לעניין משפטי אין לך מה לעשות פה, כי כמו שרשמת, החנייה לא שלו עם שלט אלא חניית נכה כללית.
זאת האמת. יגידו לך יש לך חנייה אחת משלך לא מתאים לך תמכור את השני.

פורסם
לפני 26 דקות, roy007 כתב:

התלונה היא שזה רק בבניין שלנו,

שלח לי בפרטי את שם השכונה והרחובות שאתה רוצה לשים שם עוד חניות נכים מול שאר הבניינים, יש לי קשרים ואולי אני אוכל לעזור לך. אפשר לסדר עוד 5-6 חניות נכים בכיף. בקשר ללבטל את הקיימת, לא יקרה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Shmelov כתב:

שלח לי בפרטי את שם השכונה והרחובות שאתה רוצה לשים שם עוד חניות נכים מול שאר הבניינים, יש לי קשרים ואולי אני אוכל לעזור לך. אפשר לסדר עוד 5-6 חניות נכים בכיף. בקשר ללבטל את הקיימת, לא יקרה.

מעניין אם זה היה קורה בפתח ביתך, אז גם היית מתבדח ככה.

אם אין לך משהו מועיל לומר אז מיותר.

בכל מקרה שאלו שכן ענו ברצינות, אז אעדכן שהעירייה מסרה שהיא בודקת את העניין בשנית ותעדכן בתשובה בקרוב

תודה רבה לכולם

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 56 דקות, Shmelov כתב:

זה רק יחמיר את הבעיה. לנכים אמיתיים דואגים לחניה לפי מספר רכב. הבעיה פה שהנכה שומר את החניה הפרטית לאורחים ובכך פוגע במטרה שלשמה הוקמה חנית הנכים.

המקרה הזה דומה בדיוק למקרים אחרים שעשו הרחבה לבניין והבטיחו לשכנים שתוספת המכוניות של הדיירים החדשים לא תפגע בדיירים הותיקים כי יבנו חניה קרוסלה שתשרת את הדיירים החדשים. בסופו של דבר מתברר שהדיירים החדשים שיש להם חניה בקרוסלה לא רוצים לחנות שם וחונים בחניות הציבוריות של הדיירים הותיקים. הם הפסידו גם את החניה הציבורית וגם את החניה בקרוסלה כי היא כמובן פרטית. אני מכיר מקרים כאלה ואת העצבים שיש לדיירים הותיקים אבל אין מה לעשות והם אכלו ז. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, roy007 כתב:

ברווז מה לא ברור?

כלום. הכל ברור. 

גם התגובה שלך ברורה.

לך תוציא תו נכה ותחנה שם בעצמך ותסגור עניין.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 דקות, ברווז כתב:

לך תוציא תו נכה ותחנה שם בעצמך ותסגור עניין.

לי יש חניה פרטית, אני בשליחות הבניין והדיירים האחרים.

פורסם

אהההה, אתה בשליחות. 

טוב. 

אז תעזור לכל הדיירים האחרים להוציא תו נכה.

רק אל תיתן לשליחות לעלות לך לראש.

פורסם
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

רק אל תיתן לשליחות לעלות לך לראש.

מה הקשר, אין לך מה לומר אז אתה משחק אותה פסיכולוג..

אני סולד מהוצאת תווי נכה במרמה.

• אהבתי 1
פורסם

אני הייתי תוקף את זה מכיוון אחר. 

שם מעקב על מר בחור, מתעד אותו חונה שם בזמן שהחניה הפרטית שלו, שקרובה יותר לביתו, פנויה. ואז מדווח עליו שהוא הונה את המדינה והוא לא צריך תו נכה, והחניה מתפנה.

Think About It GIF by Identity

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 21 דקות, roy007 כתב:

אני סולד מהוצאת תווי נכה במרמה.

אבל לא סולד מלרשום תגובות מזלזלות בפורומי רכב, אני מבין.

שיהיה לך בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 52 דקות, roy007 כתב:

לי יש חניה פרטית, אני בשליחות הבניין והדיירים האחרים.

image.thumb.jpeg.dccf41c2c69cd5fa51b68f59c66ab440.jpeg

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 33 דקות, פבל כתב:

אני הייתי תוקף את זה מכיוון אחר. 

שם מעקב על מר בחור, מתעד אותו חונה שם בזמן שהחניה הפרטית שלו, שקרובה יותר לביתו, פנויה. ואז מדווח עליו שהוא הונה את המדינה והוא לא צריך תו נכה, והחניה מתפנה.

כתבת בצחוק נכון?

פורסם (נערך)

האמת שהוא יכול לתעד קרובים של הנכה חונים כמה פעמים ולהתלונן.

עריכה אחרונה על ידי nev
פורסם
לפני שעה, anonport כתב:

כתבת בצחוק נכון?

תלוי, אתה בעד או נגד דרך הפעולה הזאת...? 

אבל ברצינות - אם הוא נכה וצריך חניה קרובה, סיכוי סביר שהחניה הפרטית שלו קרובה יותר לדלת הדירה שלו מאשר החניה ברחוב, ואז "לא סביר" שהוא יבחר להשתמש בחניה שברחוב בתום לב ומתוך צורך אמיתי. אם הוא חונה שם כי הוא סובל מקלאוסטרופוביה חמורה, למה זה התחיל להטריד אותו רק אחרי שהעירייה סימנה ביוזמתה חניית נכים ברחוב?

איך שאני לא מסובב את זה, וכמה שאני לא נותן לו להנות מהספק, אני תמיד מגיע לאותה מסקנה שכנראה מדובר במישהו שהתארגן על תו נכה למרות שהוא לא באמת צריך אותו, כמו אחוז לא מבוטל מבעלי התווים, ופשוט מנצל אותו לרעה כמו שאנחנו יודעים לעשות ממש ממש טוב.

לא מכיר את המקרה, אבל פשוט מרתיחים אותי אנשים שמתקמבנים על דברים שלא מגיעים להם על חשבון אנשים אחרים. זאת - בפער - ההתנהגות שהכי מגעילה אותי. 

כמו למשל החמודה שקיבלה חניית נכים פרטית (עם מספר) בשכונה של ההורים שלי למרות שלא היא גרה אלא אמא שלה, והיא מגיעה לבקר אותה עם ה....i8 שלה ועולה אליה במדרגות (למרות שיש מעלית, היא פשוט איטית ומעצבנת אז משתמשים בה רק מי שצריך/מתעצל). לא הרכב הראשון שהייתי בוחר אם קשה לי לתפעל/לכופף את הרגליים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...