Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי התלבטות , רכב עבור אשתי. 
תקציב עד 80K מחפשים רכב אמין, ברכב יסעו 1 או 2 גג שהרוב המוחלט הוא 1(היא) נסועה של פחות מ 10K בשנה.
רכבים שחשבנו עליהם (משומשים): נירו, איוניק, cx-3, קונה.
או רכב חדש i10 או פיקנטו 0 ק״מ יד 01.
על מה הייתם ממליצים ? 
חשיבות לאחזקה זולה ואמינות.

פורסם

נתחיל מהדבר החשוב ביותר - מה אשתך מעדיפה?

ג'יפון, משפחתית או רכב מיני?

דבר שני - גם פיקנטו וגם I10 חדשים מגיעים עם גיר רובוטי בעל מצמד אחד. זה אומר העברת הילוכים לא חלקה.

אני אישית הייתי מעדיף לנסוע ב CX3 מודל 2018, כאשר לא נוסעים הרבה בשנה. רכב שמרגיש כמה רמות מעל פיקנטו/ I10 בכל היבט אפשרי. 

לדעתי, איוניק / נירו רכבים גדולים מדי לאדם אחד/ זוג.

קונה  בנזין זה רכב חזק יחסית,

אבל מרגיש בפנים קצת מיושן / זול מבחינת איכות החומרים ועיצוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לדעה, הcx טובה בכמה רמות ובעיקר בנסיעה הרבה יותר נעימה בגלל גיר פלנטרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לא כל כך מבין בגיר ובקלאצ אבל כל דבר יהיה שידרוג לרכב 2009 שהיא משתמשת בו כיום. לא אכפת לה כלל איזה רכב, יותר מהצבע 😂.

אני פשוט חשבתי מה יהיה הכי vfm כי הקטנטנות האלה נראה לי מעפנות אבל מנגד הכי כיף בעולם לקבל רכב חדש.

האם יש עוד איזה שהיא יפנית / קוריאנית שאני מפספס ? ג׳יפון קטן או כל רכב שיענה על הדרישות?

ולגבי הcx3. הממדים שלה לא רחוקים משל מכונית מיני, האם זה כזה משמעותי ? בייחוד שבמיני החדשות יש מנוע יותר חזק מפעם (1.2)

פורסם
לפני שעתיים, תחבצ כתב:

תודה רבה לא כל כך מבין בגיר ובקלאצ אבל כל דבר יהיה שידרוג לרכב 2009 שהיא משתמשת בו כיום. לא אכפת לה כלל איזה רכב, יותר מהצבע 😂.

אני פשוט חשבתי מה יהיה הכי vfm כי הקטנטנות האלה נראה לי מעפנות אבל מנגד הכי כיף בעולם לקבל רכב חדש.

האם יש עוד איזה שהיא יפנית / קוריאנית שאני מפספס ? ג׳יפון קטן או כל רכב שיענה על הדרישות?

ולגבי הcx3. הממדים שלה לא רחוקים משל מכונית מיני, האם זה כזה משמעותי ? בייחוד שבמיני החדשות יש מנוע יותר חזק מפעם (1.2)

לא בטוח ש I10 2022 תהיה שדרוג לרכב משפחתי אוטומטי משנת 2009.. כאילו כן יהיה שדרוג בחלק מהדברים אבל ממש לא בטוח שבכולם..

עדיף שהיאר תבצע נסיעת מבחן, מכיר מישהי שבדיוק קנתה I10 חדשה.. היא לא מתחברת לפעולת הגיר הרובוטי..

לפני כמעט שנתיים העמדתי תקציב דומה לשלך לקניית רכב, קצת גבוהה יותר..

בחרתי ברכב 2016 שענה על הצרכים שלי מאשר ב"רכב" חדש.. 

כמעט שנתיים אחרי ואני מאוד שמח על ההחלטה שלי למרות שזו לא הייתה דילמה עבורי(מבחינת צרכים כנראה הייתי יכול להסתדר עם I10 או פיקנטו אבל למה..)

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, תחבצ כתב:

לא הבנתי שום דבר ממה שרשמת.

CX3 בנוי על בסיס של רכב סופר מיני ( מאזדה 2 ), וקצת יותר מרווח ממנה. לא מימדים של רכב מיני,  לא חיצונית ולא פנימית.  מנוע 1.2 רץ כבר הרבה שנים בפיקנטו/ I10. הוא סבבה לרכב קטן ועירוני, אבל זה לא מנוע 2.0 של מאזדה CX3.

תשב יחד עם אשתך בכמה רכבים, תרגישו אותם, תזמינו נסיעת מבחן.

המלצתי - מי שרוצה פיקנטו, שיקנה את הדגם הקודם ( משומש) עם גיר אוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף, בגלל הגיר הרובוטי האיטי, הi10 פחות זריזה מהקודמת.

אם כבר מיני, אז עדיף שברולט ספארק, תהיה חזקה משמעותית מהיונדאי ונעימה יותר בגלל הגיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

לא הבנתי שום דבר ממה שרשמת.

CX3 בנוי על בסיס של רכב סופר מיני ( מאזדה 2 ), וקצת יותר מרווח ממנה. לא מימדים של רכב מיני,  לא חיצונית ולא פנימית.  מנוע 1.2 רץ כבר הרבה שנים בפיקנטו/ I10. הוא סבבה לרכב קטן ועירוני, אבל זה לא מנוע 2.0 של מאזדה CX3.

תשב יחד עם אשתך בכמה רכבים, תרגישו אותם, תזמינו נסיעת מבחן.

המלצתי - מי שרוצה פיקנטו, שיקנה את הדגם הקודם ( משומש) עם גיר אוטומטי.

תודה רבה. 

מאיזה שנה היונדאי והקיה הקטנות הפכו להיות רובוטיות ?

והאם ה Cx3 עדיפה על יונדאי קונה שגם אותה אפשר למצוא באותו טווח מחירים (משומשת)

פורסם

פיקנטו מ2021, (יתכן והיו דגמי 2021 עדייןצעם תיבה פלנטרית).

היונדאי בדגם החדש ב2020.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, תחבצ כתב:

והאם ה Cx3 עדיפה על יונדאי קונה שגם אותה אפשר למצוא באותו טווח מחירים (משומשת)

תלוי מה מחפשים ברכב.

כוח - יונדאי ( מנוע טורבו בנזין 1-6 עם כמעט 180 כ"ס באותן השנים, עכשיו הדגם החדש עוד יותר חזק).

איכות , גימור ועיצוב הפנים, שמירת ערך ואמינות מוכחת לטווח ארוך  ( מנוע אטמוספרי + גיר אוטומטי מול מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים בקונה ) - כאן מאזדה עדיפה ( וגם היא לא בדיוק חלשה עם 156 כ"ס).

יונדאי רכב יותר מרווח עם בגאז' גדול יותר, אבל זה פחות נדרש למשתמש בודד. 

מאזדה לדעתי בעלת מושבים נוחים יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

פיקנטו מ2021, (יתכן והיו דגמי 2021 עדייןצעם תיבה פלנטרית).

היונדאי בדגם החדש ב2020.

תודה רבה כנראה שנוותר על הקטנות ונלך לכיוון של מיני suv או מאזדה 2

לפני 8 שעות, vladclar כתב:

תלוי מה מחפשים ברכב.

כוח - יונדאי ( מנוע טורבו בנזין 1-6 עם כמעט 180 כ"ס באותן השנים, עכשיו הדגם החדש עוד יותר חזק).

איכות , גימור ועיצוב הפנים, שמירת ערך ואמינות מוכחת לטווח ארוך  ( מנוע אטמוספרי + גיר אוטומטי מול מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים בקונה ) - כאן מאזדה עדיפה ( וגם היא לא בדיוק חלשה עם 156 כ"ס).

יונדאי רכב יותר מרווח עם בגאז' גדול יותר, אבל זה פחות נדרש למשתמש בודד. 

מאזדה לדעתי בעלת מושבים נוחים יותר.

תודה מאוד מאוד עזרת!! כנראה שנלך על המאזדה cx3 אולי אולי 2. 
ומה אתה חושב על סוברו xv שנים 17-18 אני מכיר מישהו שמוכר בערך בתקציב שלי ולא היו לו שום בעיות

פורסם
לפני 19 שעות, תחבצ כתב:

היי התלבטות , רכב עבור אשתי. 
תקציב עד 80K מחפשים רכב אמין, ברכב יסעו 1 או 2 גג שהרוב המוחלט הוא 1(היא) נסועה של פחות מ 10K בשנה.
רכבים שחשבנו עליהם (משומשים): נירו, איוניק, cx-3, קונה.
או רכב חדש i10 או פיקנטו 0 ק״מ יד 01.
על מה הייתם ממליצים ? 
חשיבות לאחזקה זולה ואמינות.

בקטגורית המיני אתם יכולים לקנות ספארק לפחות 2017 אם לא יותר ולהישאר עם עודף- עדיפה בהרבה על 2 הקוראניות עם הגיר הרובוטי ואופציה אחרת סופר מיני -מאזדה 2 - שתי אלו בהנחה שמחפשים מיני /סופר מיני.

שאר הרכבים שדוברו כאן הם מקטגוריה אחרת- ג'יפון או מיני ג'יפון וכדאי לעשות סדר בצרכים ולמפות אותם טרם ההחלטה על הרכישה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...