Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי 95 - סיכום שירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ז"א שאפשר לאבד איתה שליטה בעזיבה מהירה של הדוושה ב-120? בלי שום נגיעה בהגה?? תוכל בבקשה להרחיב על זה קצת...

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ז"א שאפשר לאבד איתה שליטה בעזיבה מהירה של הדוושה ב-120? בלי שום נגיעה בהגה?? תוכל בבקשה להרחיב על זה קצת...

אם אתה שואל אז הרכב הזה באמת לא בשבילך ,

תקבל קצת ניסיון נהיגה ותעשה קורסים .

פורסם

כל הכבוד על כך שהצלחת להחזיק 3 שנים של חור רציני בכיס -זה מראה על אהבה אמיתית לרכב ועל כך שאתה חובב רכב אמיתי.

יותר מכך, כל הכבוד על גילוי האמת לגבי הרכב, כפי שחלק מבעלי הראלי בפורום לא תמיד מגלים מחשש לפגוע בבועה הנוצרה במחירי הראלי.

נ.ב. עומר,אני מכיר גם ראלים דור ראשון בלי בעיות בכלל בטווח של שנים, ולעומת זאת ראלים דור שני עם ים של צרות, אז ככל הנראה הבעיה היא בבקרת האיכות במפעלי פיג'ו ולמעשה כשאתה קונה אחת, זה כמו לשחק ברולטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כל הכבוד על כך שהצלחת להחזיק 3 שנים של חור רציני בכיס -זה מראה על אהבה אמיתית לרכב ועל כך שאתה חובב רכב אמיתי.

יותר מכך, כל הכבוד על גילוי האמת לגבי הרכב, כפי שחלק מבעלי הראלי בפורום לא תמיד מגלים מחשש לפגוע בבועה הנוצרה במחירי הראלי.

נ.ב. עומר,אני מכיר גם ראלים דור ראשון בלי בעיות בכלל בטווח של שנים, ולעומת זאת ראלים דור שני עם ים של צרות, אז ככל הנראה הבעיה היא בבקרת האיכות במפעלי פיג'ו ולמעשה כשאתה קונה אחת, זה כמו לשחק ברולטה.

אני בכלל מאד מאוכזב מרכבים צרפתיים , עד שהם לא יבינו שבלי איכות ואמינות אי אפשר להוציא רכב מהמפעל אני לא נוגע בשום רכב צרפתי .

ולכן אני לא רואה שום הצדקה שבעולם לקנות רכב צרפתי חדש , לדעתי זאת פשוט שגיאה חמורה שאתה מסתכל ורואה מי המתחרים ומה הם מציעים .

פורסם
אם אתה שואל אז הרכב הזה באמת לא בשבילך ,

תקבל קצת ניסיון נהיגה ותעשה קורסים .

1. אני נוהג די הרבה נהיגה רגילה; אני יודע שלנהוג גם עשרות אלפי ק"מ בלי ללמוד כלום זה לאוו דווקא ניסיון ממשי, אבל בכ"ז עדיף. (עם הרכב שלי אני לא עושה חשבון לק"מז', ובצבא אני גם נוהג הרבה), אבל: אין לי ניסיון בנהיגה ספורטיבית - למה? כי אני לא עושה שטויות, לא חושב את עצמי שומאכר ולא מנסה דברים מעבר למגבלות שלי בתנאים לא-מבוקרים (=כביש ציבורי). אז באתי ושאלתי שאלה מתוך סקרנות, והייתי שמח אם תוכל להרחיב טיפה (במטותא ...;-)).

2. למה אתה חושב שהאוטו לא בשבילי? האוטו הוא בשביל כ"א שיש לו הרצון ללמוד לנהוג ולשפר את עצמו.

פורסם

שאתה לוחץ על דוושת התאוצה הרכב נוטה יותר אחורה ולכן אתה מרגיש מעין "משיכה לתוך הכיסא " ,

שאתה עוזב את הגז הרכב נוטה יותר קדימה ( כמו בלימה קטנה ) ולכן יש פחות משקל על הגלגלים האחוריים .

שיש פחות משקל על הגלגלים האחוריים יותר קל להם להחליק .

ולכן בפנייה אם תעזוב גז בפראות אתה תעביר המון משקל קדימה והגלגלים האחוריים יחליקו בקלות ואז אפשר לקבל "החלקת זנב" במהירות מאד מסוכנת , דבר שקשה מאד לצאת ממנו בשלום אם אתה לא מכיר 110% את התנהגות הרכב.

פורסם
שאתה לוחץ על דוושת התאוצה הרכב נוטה יותר אחורה ולכן אתה מרגיש מעין "משיכה לתוך הכיסא " ,

שאתה עוזב את הגז הרכב נוטה יותר קדימה ( כמו בלימה קטנה ) ולכן יש פחות משקל על הגלגלים האחוריים .

שיש פחות משקל על הגלגלים האחוריים יותר קל להם להחליק .

ולכן ****בפנייה***** אם תעזוב גז בפראות אתה תעביר המון משקל קדימה והגלגלים האחוריים יחליקו בקלות ואז אפשר לקבל "החלקת זנב" במהירות מאד מסוכנת , דבר שקשה מאד לצאת ממנו בשלום אם אתה לא מכיר 110% את התנהגות הרכב.

תפסתי אותך ;-)....

אמרת בפנייה - בפנייה זה ברור שניתן לתת גושפנקא לזנב "לברוח" ("לייצר פרובוקצייה") ע"י עזיבת הגז. אתה לא ציינת את זה בהודעה המקורית, ואת זה לא הבנתי (יצאתי מנק' הנחה שגם בקו ישר וזה נשמע ממש תמוה...).

פורסם

ה"בפנייה" לא משנה דבר, מכיוון ש-106 ראלי לא תכנס להיגוי יתר ב-120 קמ"ש בעקבות עזיבת גז ותו לא. במהירות כזאת דרושה פרובוקציה גדולה יותר מסתם עזיבת גז, מכיוון שכוח המנוע ב-120 קמ"ש לא מאפשר העברת משקל חזקה לפנים בעקבות עזיבת גז בלבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תפסתי אותך ;-)....

אמרת בפנייה - בפנייה זה ברור שניתן לתת גושפנקא לזנב "לברוח" ("לייצר פרובוקצייה") ע"י עזיבת הגז. אתה לא ציינת את זה בהודעה המקורית, ואת זה לא הבנתי (יצאתי מנק' הנחה שגם בקו ישר וזה נשמע ממש תמוה...).

הכותב חשב שיש לך ידע בסיסי בפיזיקה.

האר נא את עיניי איך אפשר להחליק זנב בנסיעה ישרה?

ובלי קשר

יש מכונית שגם אם תתאמץ מאד - כמעט ולא תצליח להוציא זנב

אבל כשכבר תצליח - זה יהיה טרמינאלי.

פורסם

תודה על הכתבה! ממש נהנתי לקרוא אותה!

ותגיד, החוסר אמינות שכתבתה, בא לידי ביטוי גם בדור השני של הראלי?

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם
לכן אני לא ממליץ על הרכב הנ"ל לשום ילד בן 17 שרק קיבל רישיון , כי הוא ימות די מהר או יותר גרוע ישבית את הרכב ויהרוג מישהו אחר .

אם אתה אומר כזה דבר אז כנראה שבאמת הרכב היה חשוב לך באופן חולני....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...