Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 6 שנים הגיע זמן טיפול הטיימינג (מנוע של רנו, דיזל K9K) - בהצעת המחיר של המוסך הם לא כללו משאבת מים, ואמרו שמחליפים לפי בדיקה. אני לא יודע איך זה ברנו, כי זו הרנו הראשונה שלי שמגיעה לטיימינג, אבל זוכר שבפז'ו הכלל היה שבטיימינג עושים גם משאבת מים בלי לחשוב בכלל.

הרכב נסע 65,000 ק"מ בלבד.

פורסם

אם הקפדת על נוזל קירור לפי התקן והחלפה לפי הוראות יצרן  אין צורך

מנסיון בפלואנס דיזל כשעשיתי טיימינג ב51000 לא הוחלפה משאבה

הרכב היום עם 68000 ואין שום בעיה

פורסם

מה תדירות החלפת נוזל הקירור המומלצת? 

יתכן ויש צורך להחליף ואז דווקא הייתי מחליף את המשאבה ואת הנוזל בהזדמנות זו. 

ללא קשר, בכל רכבי הרנו שהיו לי במשך 15 שנה במצטבר החלפתי משאבת מים עם הטיימינג. עלות החלק זולה יחסית (הזמנה מחו"ל) לעומת המחיר הכולל, בערך 10%, הופכת את יחס עלות/תועלת למשתלמת. 

תראה בזה מעיין ביטוח, אתה משלם פרמיה עכשיו כדי לא לבצע טיימינג נוסף במידה והמשאבה כושלת. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, yairba כתב:

מה תדירות החלפת נוזל הקירור המומלצת? 

יתכן ויש צורך להחליף ואז דווקא הייתי מחליף את המשאבה ואת הנוזל בהזדמנות זו. 

ללא קשר, בכל רכבי הרנו שהיו לי במשך 15 שנה במצטבר החלפתי משאבת מים עם הטיימינג. עלות החלק זולה יחסית (הזמנה מחו"ל) לעומת המחיר הכולל, בערך 10%, הופכת את יחס עלות/תועלת למשתלמת. 

תראה בזה מעיין ביטוח, אתה משלם פרמיה עכשיו כדי לא לבצע טיימינג נוסף במידה והמשאבה כושלת. 

עשיתי טיימינג אצל אורן 

אז אם הוא לא הזכיר דבר על משאבת מים אז אני סומך על "אי ההמלצה" שלו

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

החלפת הנוזל לפי ההוראות בארץ 120K או 4 שנים.

אני אישית ביקשתי להחליף משאבה במסגרת הטיימינג. גם בקודם (אני מתקרב ל-180K). 

@Fazer שקול לנסוע לב"ש... אני עשיתי אצל עמית שירותי רכב, מחיר אטרקטיבי ביותר (כולל משאבה ורצועת אביזרים, קיט מקורי).

חזיר דיזל

פורסם

אני לא מזמן החלפתי רצועת תזמון בפז'ו 406 אצל מוסך גבע, גם הם אמרו לי שאולי יהיה צריך להחליף גם משאבה, צריך לראות את המצב שלה

בסוף אמרו שלא צריך להחליף אותה

פורסם

תודה לכולם - התלבטתי הרבה אם כן או לא, והחלטתי בסוף להחליף. זה בערך 1000 ש"ח נוסף על הטיפול, לא כסף קטן, אבל כיון שיש לי כוונה להחזיק את האוטו עוד 3-4 שנים אני מקווה שזה יתן לי שקט נפשי מהכיוון הזה.

• תוכן חדש...