Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראיתי רכב שאהבתי והוא נראה טוב המוכר ציין בפניי שהייתה תאונה "קלה" והוחלף רק פח אך נקבעה ירידת ערך קלה של כמה 100~200 שח

לאחר שהזמנתי דוח סליקה של חברת הביטוח ראיתי שעלות התיקון עלתה כ 10,000 ש"ח וירידת ערך הייתה 1,500 ש"ח

שאלתי את המוכר מה בדיוק החליפו והוא היתמם וטען שאינו מבין במכוניות לכן הוא לא יודע מה החליפו בדיוק

איך אני יכול לדעת מה בדיוק הנזק שהיה שם? יש איך להשיג דוח שמאי? להתקשר אולי לחברת ביטוח ולשאול?

בנוסף התקשרתי למוסך המורשה שהמוכר מטפל בו, המוסכניק טען שהוא לא יודע איך לשלוח לבעל הרכב את ההיסטוריה כקובץ והסכים להקריא לי בטלפון את הביקורים של האוטו במוסך וטען שהאוטו נכנס רק לטיפולים שגרתיים האם יש אפשרות שהמוסכניק מסתיר ממני את ההיסטוריה האמיתית של הרכב? האם המוסכים מחויבים לשלוח את התיעוד של הטיפולים באוטו? 

פורסם

א. אתה יכול ללכת למוסך ולקבל מודפס אם הוא לא יודע איך לשלח

ב. הדרך לבדוק מה הי בתאונה זה רק דוח שמאי שאמור להיות אצל המוכר

תיקון ב 10000 שח לא אמור להיות משהו רציני

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כמה תובנות:

1. ברכבים חדשים ( רגילים, לא רכבי יוקרה ) החלפת טמבון + צביעה יכולה בקלות להגיע ל 10000₪.

2. אם מחיר הרכב היה 100-120 אלף ש"ח בזמן תאונה, מדובר ב 1.5% ירידת ערך , מה שמתאים לפגיעה קלה עם משמעות נמוכה / שולית.

3. מאוד יכול להיות , שבעל הרכב בכלל לא משקר לך. הוא באמת לא יודע מה היתה ירידת ערך, כי בפוליסת הביטוח יש לו השתתפות עצמית בירידת ערך, והוא קיבל מחברת הביטוח רק 200₪ אחרי ניכוי ההשתתפות.

ברגע שאתה מבין את זה, זה נראה לך פחות "נורה אדומה".

אבל באמת, מה בדיוק היה בתאונה ניתן להבין רק מדוח שמאי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי מה לדעתכם אם הייתם מבקשים דוח שמאי והמוכר היה טוען שהוא לא יודע איפה הוא נמצא והוא מחפש כבר יומיים?

פורסם (נערך)

אני אישית לא הייתי מתעקש על דוח שמאי, אם רשום במרכז הסליקה שהיתה ירידת ערך של 1500₪. אבל כן הייתי לוקח את המידע  למשא ומתן על המחיר.

תדפיס הטיפולים מבחינתי יותר עקרוני במקרה המדובר. בעל הרכב ורק הוא יכול לקבל תדפיס הטיפולים. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מודה לכם על העזרה קצת נרגעתי ומקווה באמת שהמוכר תמים ולא מנסה להסתיר ממני אסע איתו מחר למוסך להוציא תדפיס טיפולים.

אם המוכר אומר לי שהוא לא מוצא את הדוח שמאי יש לו איך להוציא את הדוח מחדש דרך החברת ביטוח?

פורסם (נערך)

באיזה רכב ואיזה שנה מדובר?

עורך 

נראלי שיוכל להוציא את הדוח מחברת הביטוח 

עריכה אחרונה על ידי _-?
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, TempUse כתב:

הונדה סיוויק 2015

ואיזה שנה הייתה התאונה?

חלקים של הונדה יקרים מאוד מניסיון 

נזק לא רציני בכלל במיוחד אם היה בשנים הראשונות

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, _-? כתב:

ואיזה שנה הייתה התאונה?

חלקים של הונדה יקרים מאוד מניסיון 

נזק לא רציני בכלל במיוחד אם היה בשנים הראשונות

התאונה הייתה לפני חודשיים

פורסם

משום מה חשבתי שמדובר ברכב יותר חדש ויקר.

תאונה היתה לפני חודשיים, המוכר לא יודע להגיד מה נפגע ואיזה חלק הוחלף?

1500₪ בהונדה סיוויק 2015 זה בערך 3% ירידת ערך .

כן מעניין לדעת מה בדיוק קרה, כי למשל החלפת טמבון זה פחות מ 1%. הוחלפו כמה חלקי פח? אולי פגיעה קצת יותר עמוקה?

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

אני אקבע איתו למחר לנסוע למוסך להוציא תדפיס טיפולים

רק לוודא כי קיבלתי תחושה קצת "פישית" מהמוסכניק מאמין שהמוכר והמוסכניק קרובים ולא מגלים לי, יש איזה חוק שמחייב את המוסך להדפיס את ההיסטוריה במידה ובעל הרכב הרכב מבקש, נכון?

בנוסף נתקשר לחברת ביטוח ונבקש מהם את הדוח שמאי

עריכה אחרונה על ידי TempUse
פורסם

אצלי בסיוויק 13 לפני 3 שנים נכנס בי נהג אגד החליפו לי כנף טמבון פנס ועוד כמה פציפקעס פנימיים 22 אלף

• רעיון טוב! 1
פורסם

נכון, אבל מצד שני, חברת ביטוח בכלל לא נותנת ירידת ערך על החלפת פנסים, גריל ורדיאטור.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...