Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, thebaron כתב:

כי אני מניח שהגרמניות היוקרתיות ובוודאי מרצדס, הציעו הרבה יותר טכנולוגיות ומכלולים טכנולוגיים מתקדמים ביחס לרכב עממי, ומה לעשות שאלה נוטים להתקלקל במהלך הזמן

לא רק זה, הם גם נותנים לרוכשים שלהם להתגלח על הטכנולוגיה החדשה, לפני שהיא מחלחלת אל מותגים ויצרנים עממיים.

דברים כמו ESP, בקרת שיוט אדפטיבית ובקרת סטיה מנתיב הגיעו ממרצדס (טוב, A קלאס למשאיות, אבל עדיין מרצדס).

זה גם הselling point של מרצדס היום. אם הם יעברו לייצור של מכוניות פשוטות ואמינות, לא בטוח שתהיה הצדקה לקיום של היצרן הזה.

מכונית פשוטה ואמינה יש גם מיפן ודרום קוריאה. מכונית פשוטה, אבל עם מנוע גדול וטון איבזור - יש אצל קאדילק ולינקולן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני 20 שעות, thebaron כתב:

שני דברים "הפריעו" לי במה שכתבת:

1. נסעת כמעט שבוע בלי לדעת למה נדלקה נורת המנוע? מה הבעיה לחבר OBD2 בייתי שעולה 20 שקל?

2. אתה קובע בכותרת, "איך אני שונא את תחכום היתר ברכבים מודרניים". דווקא בתקופה של הרכב שלך, 2008, מכוניות עממיות היו יחסית לא מאד מתוחכמות, עם מנועים אטמוספיריים, נטולי טורבו, וגיר פלנטרי, וכמות נסבלת של חיישנים...הבעיה אצלך ספציפית ברכב (או לא בעיה, תלוי איך מסתכלים על כך) - כי אני מניח שהגרמניות היוקרתיות ובוודאי מרצדס, הציעו הרבה יותר טכנולוגיות ומכלולים טכנולוגיים מתקדמים ביחס לרכב עממי, ומה לעשות שאלה נוטים להתקלקל במהלך הזמן, ובעיקר אם אין ידע מקצועי הולם במוסכים בארץ. מזלך שיש לך מוסך שמכיר ויודע לאבחן ולפתור לך בעיות במהירות ובעלות הוגנת עד אפסית!

חיברתי OBD2 עם טורק והוא לא מצליח לזהות תקלה.

הרכב הקודם שלי היה W202 (C240 1998), זה היה רכב 'לא מודרני' בשבילי😁, ה W211 הנוכחי כולל הרבה יותר מדי אלקטרוניקה/מחשבים לטעמי.

לפני 19 שעות, vadim6385 כתב:

מכונית פשוטה, אבל עם מנוע גדול וטון איבזור - יש אצל קאדילק ולינקולן.

שכמעט לא מובאות לארץ... הביואיק המיובא לארץ הוא רכב לזקנים (בלי להעליב) ללא שמץ ספורטיביות אע"פ העיצוב הקרבי....  

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Haim_gds כתב:

שכמעט לא מובאות לארץ... הביואיק המיובא לארץ הוא רכב לזקנים (בלי להעליב) ללא שמץ ספורטיביות אע"פ העיצוב הקרבי....  

אז לא ביואיק, קשת הדגמים שלהם מחוץ לסין כוללת שלושה קרוסאוברים גנריים וזהו.

ולקבל, כי עם השקעה מינימלית, GM יכולים להחזיר את הגראנד נאשנל לחיים. לקחת את הקמארו, לשים לה פרונט קצת שונה, V6 טורבו ולצבוע אותה בשחור.

מה רע בקרייזלר 300 או דודג׳ צ׳ארג׳ר? סדאן גדולה עם הנעה אחורית וV8 אטמוספרי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

איזה ביואיק מיובא לארץ? אני חושב שכבר כמעט עשור לא נמכרה כאן ביואיק

פורסם

זה קשת הדגמים של ביואיק בארה"ב. לא נראה לי שפיספסנו משהו:

image.thumb.png.28cb83a9f747f6b39399a3a0a5a2e308.png

image.thumb.png.711ae71d08707aec6969e809fc62c5cf.png

פורסם
לפני 15 שעות, vadim6385 כתב:

מה רע בקרייזלר 300 או דודג׳ צ׳ארג׳ר? סדאן גדולה עם הנעה אחורית וV8 אטמוספרי.

נראה לי שהצ'ארג'ר די יקרות כי כולן צעירות.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...