Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב לאמא שלי. היא נוסעת בערך 1000 קמ בחודש
היום יש לה מזדה 2  מודל 2011 והיא רוצה להחליף למשהו קצת יותר כיפי :)
חשבנו על הונדה ג'אז או ג'יפון קטן. התקציב הוא בסביבות 80000
ועוד שאלה אם מותר - האם יש כאן מי שנותן יעוץ ובחינה של הרכב המיועד?  בתשלום כמובן...
תודה

פורסם

גאז לא תתן משהו כיפי, דווקא תהיה איטית יותר, אך מרווחת יותר ואמינה.

מה הכוונה בכיפי? יותר מהיר? מעוצב?

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מסתכל על מאזדה CX-3. מעוצב, זריז, תנוחת ישיבה גבוהה ומימדים לא מאיימים. הוא היה יקר יחסית בתחילת הדרך אז גם כמשומש הוא לא זול במיוחד.

אם מעדיפים חדש יותר אז קיה סטוניק יכול לעשות את העבודה. אם היא נוסעת בעיקר בעיר אז עדיף להתמקד ב-1.4 אבל הוא ירגיש מעט כבד ביס למאזדה 2. לזכותו מערכות בטיחות מלאות.

מציע לבדוק גם את סוזוקי איגניס. קטן יותר, והעיצוב עשוי להיות מאתגר (אבל זה עניין של טעם). הוא שימושי, תנוחת הישיבה גבוהה, ועלויות האחזרה נמוכות. ההסתייגות היא שכדאי להעדיף את הדגם המעודכן עם הסיוע ההיברידי קל שכן רק הוא הגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות, ויכול להיות שהוא ידרוש חריגה מהתקציב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הונדה ג'אז כמה שיותר חדשה תתן כל מה שהיא צריכה, ישיבה מעט גבוהה, מרווח, חסכוני, בטיחותי, אמין וסחיר. המרחק לא גדול מחדשה מהניילון, שווה לבדוק ולקנות בראש שקט לגמרי

• מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

ג'אז מתחילה היום ב-125,900 ש"ח לרכב ברמת אבזור בסיסית, והיא באמת בסיסית במקרה הזה. רחוק מאוד מהתקציב שהוגדר פה. למי שנוסע 1,000 ק"מ בחודש החסכון בדלק לא משמעותי במיוחד ולכן במחיר הזה וגם בסכומים נמוכים יותר יש חלופות עדיפות.

פורסם (נערך)

אם היא לא לחוצה לרכב, אולי כדאי להמתין לאיגו x, ג'יפון שיושב על הפלטפורמה של איגו.

ימכר בארץ חדש מ93 אלף בערך.

נראה לי שכבר ניתן להירשם להזמנה מוקדת, תבדקי באתר של טויוטה

עריכה: אני רואה באתר של טויוטה שניתן כבר להזמין...

https://www.toyota.co.il/new-cars/aygo-x/build?path=customize/37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90/12e67803-1d6b-460e-8623-6f7f394e377c&u=214de403-424f-466d-bfb0-65a489e097ca

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר
  • מעניין 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תודה על התגובות, אבל כמו שציינתי לא מדובר ברכב חדש, מעדיפה יד שנייה
והתקציב הוא כ 80K, אז עם כל הכבוד, הצעות של 100.000 +- קצת פחות רלוונטיות
אשמח לתובנות. תודה

פורסם

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזור purewhite, די זריזה עם סלון משולב עור יחודי בקטגוריה, מאובזרת.

סיטרואן c3 נראית מעולה, נוחה יותר, זריזה גם כן.

רצועת טיימינג יכולה להיות בעייתית אם מחליפים לפי הוראות יצרן, המלצה של מוסך מתמחה , היא החלפה כול 4 שנים או 60 אלף.

איביזה fr תהיה מאובזרת ומרווחת יותר, גם כן זריזה, אם עיקר הנסיעות בעיר או פקק, הגיר הרובוטי פחות מומלץ.

הגיר לא נחשב לשיא האמינות, אך תורם מאוד לביצועים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז בהמלצתכם התחלתי לבדוק גם את קיה סטוניק. אני רואה שיש דגם טורבו 120 כס ודגם רגיל 100 כס
האם מומלץ לבדוק לכיוון הרגיל ?  תודה

פורסם

תלוי בתוואי הנסיעה. לטורבו יש גיר רובוטי כפול מצמדים. נסיעות עירוניות מרובות עם הרבה פקקים וגז-ברקס יוצרות בלאי רב למצמדים, והחלפתם עולה כמה אלפי שקלים.

ה-1.4 חלש ופחות חסכוני אבל יש לו גיר אוטומטי 6 הילוכים שיהיה זול יותר לאחזקה. רמת האבזור דומה מאוד ואבזור הבטיחות זהה בכל הגרסאות.

• אהבתי 1
פורסם

האיגניס רכב מעניין ודי שונה בנוף הפיקנטו והספארק (לטובה או לרעה) .

הבעיה הגדולה ביותר היא עלות גבוהה מדי לטעמי לרכב עירוני קטן.

לדעתי, לא הגיוני שרכב בסמנט הזה יעלה מעל 80K.

הישיבה הגבוהה תאפשר כניסה ויציאה נוחות יותר.

המידות הקטנות מצויינות לרכב עירוני נוח לחניה.

מומלץ להתרשם ולבצע נסיעת מבחן.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...