Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השאלה בכותרת, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין וסופ״ש נעים לכל חברי הפורום הנכבד.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לרוב מדובר באפקט פסיכולוגי בלבד ולטיפול אין כל השפעה על ביצועי הרכב. 

הטיפול כולל פעולות מניעה כדי לשמור על ביצועי הרכב לטווח רחוק ולמנוע בלאי שיגרום לשחיקה הרסנית. 

הרגשה דומה יכולה להיות גם לאחר ניקיון יסודי של הרכב או התקנה של אביזר או תוסף חדש שמבטיח שיפור תאורטי בלבד.

קיימים מקרים קיצוניים בהם הרכב איחר במידה ניכרת לטיפול או שנסע בתנאים מאוד קשים באופן סדיר -  דרכים מאובקות, פקקים ארוכים , התנעות רבות ביום ואז החלפת פילטר אוויר סתום או פלגים לא תקינים בהחלט ישפיעו לטובה על ביצועי הרכב לאחר הטיפול.  

אני מכיר באפן אישי מקרה שבו החלפת מצתים שיפרה את ביצועי הרכב ופתרה תקלה של Misfire.

מדובר על רכב חדש יחסית שטופל לפי הספר.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

לא ניתן להשיב לך דרך הפורום.

מה שמתואר בהודעה שלך מחייב הערכה מלאה, בדיקה ואבחון, ורק לאחר מכן ניתן יהיה להשיב לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתה לי פעם רנו קנגו עם מנוע דיזל אטמוספרי 65 כ"ס, עם פילטר אוויר חדש היה הייתה מצליחה לשמור על מהירות 85 קמ"ש בעליה לירושליים, לפני החלפת פילטר - 80 קמ"ש. הפילטר הוחלף במרווחים שקבע היצרן, פול גז ואותו עומס באוטו בשני המקרים. 

פורסם

ברוב המקרים זה פיסכולוגי בלבד - אבל בחלק מהמקרים לא. 

תחשוב שאתה מחליף פילטר אוויר מנוע והקודם היה כנראה פילטר זול שנסתם מהר מהצפוי - הרכב שלך בפועל עכשיו "נושם" יותר טוב ומייצר תערובת דלק אוויר נכונה. 

תחשוב שהית במוסך ששם לך שמן בצמיגות קצת שונה או בתקן פחות מחמיר או אולי להפך מחמיר מידי - שינויים מינוריים אבל עלולים להיות מורגשים. 

אם הטיפול שעשית כלל למשל החלפת בלמים - כוון פרונט או החלפת צמיגים - מן הסתם אתה תקבל רכב שנוסע אחרת לגמרי מאשר מקודם אם לפני הטיפול אחד מאלו היה לקוי. 

אבל ברוב המקרים - זה לגמרי פסיכולוגי.

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברכב הראשון שלי - סובארו ג'אסטי שנת 1990 - הרגשתי היטב שיפור בביצועים לאחר טיפול.

לא זכור לי שזה קרה במכוניות אחרות...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בדייהו סופר רייסר שנתון 95 זצ"ל היה הבדל משמעותי אחרי טיפול - נקודת השיא של המומנט הייתה פשוט זזה בחזרה למקום נמוך יותר. אין לי מושג למה לייחס את זה - איפוס מחשב מנוע?

ברכב הנוכחי - כלום. שום הבדל. בעצם, בשום רכב מודרני שיצא לי לחוות לפני/אחרי טיפול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברכבים עם פלטינה (למי שהכיר) היה פער לעיתים מכיוון שהכיוון זז או שהפלטינה "נשרפה" בנקודת המגעים. ברכבים מודרנים זו תחושה שנובעת מההקלה בארנק

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

בדייהו סופר רייסר שנתון 95 זצ"ל היה הבדל משמעותי אחרי טיפול - נקודת השיא של המומנט הייתה פשוט זזה בחזרה למקום נמוך יותר. אין לי מושג למה לייחס את זה - איפוס מחשב מנוע?

בדייהו רייסר היה מחשב מנוע??? ;-)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

סופר. סופר רייסר. 😜

כן, מי שקבע את סדר הניצוץ היה מחשב,

לא מוט עם פלטינות...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רוב הסיכויים שזה פשוט כי מילאו לך אוויר בגלגלים, אפילו טיפה אקסטרה כדי שיהיה עוד יותר חלק ומגיב(זה עושה הבדל משמעותי)

• תוכן חדש...