Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך חברים יש לי סיביק 99 האצ'באק אחרי ישור קו רציני מאוד .

החלפת מנוע עם 90 אלף קמ , קלאץ חדש , תפוחים , ציריות חדשות , בוקסות כל הגומיות חדשות , כל התושבות ברכב חדשות ועוד מלא 

לפני הטיפול היה לי את אותה בעיה , רק שעכשיו זה גם יותר גרוע , לקלאץ בכלל אין התנגדות , עולה לאט חזרה , ובעליות לא תופס את האוטו , האוטו פשוט הולך אחורה ואם אני ינסה לעלות עוד טיפה הרכב פשוט יתכבה , וגם יש החלפת הילוכים קשה . 

השאלה אם מדובר במשאבות קלאץ גמורות או שהבעיה יכולה להיות במקום אחר יותר גרוע , שטנגות / גיר עצמו ? כי החלפתי כבר לקלאץ חדש , וגלגל תנופה עבר שיוף אצל חרט , מעניין אותי לדעת כי הבעיה היתה גם לפני הטיפול והייתי בטוח שקלאץ היה אכול אבל זה לא זה כי הקלאץ חדש עכשיו .

אשמח לעצות חברים (:

פורסם
בתאריך 1.2.2022 בשעה 23:33, המהיר הזהיר כתב:

ניסית עם גז בניים? כלומר, חצי קלאש וגז ביחד

מה זה בורח בעליה? ממש חופשי אחורה או שמדרדר בקטנה?

שמרימים את הקלאץ הוא תופס האוטו נוסע רגיל , אבל הוא חלש אין התנגדות בכלל , פשוט נופל למטה וגם נתקע למטה שהרכב לא בתנועה ואז צריך להרים עם הרגל את הקלאץ , ואם הוא לא נתקע הוא חוזר חזרה למעלה ממש לאט .

שהמנוע כבר מגמגם לפני שהוא מתכבה הוא מדרדר אחורה לאט .

בדקתי גם אצל חבר שיש לו גם סיביק כמו שלי , ואצלו הקלאץ תקין יש התנגדות תופס את הרכב בעליות אז ככה אני יודע שזה בעיה אצלי איפה שהוא

• תוכן חדש...