Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין תריס במיני מרכזי
חיישן טמפרטורה יש לי, זה פיתרון עקום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי מזגן מיני מרכזי של אלקטרה, סנסיבו צמוד לעינית

מעולם לא פיספס לי, תמיד הראה את המצב האמיתי של המזגן.

לא מצאתי משהו טוב יותר ממנו גם האפליקציה שלהם דראק

פורסם
לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

שאלה לגבי סנסיבו ומזגן אלקטרה

יש לכם דרך לדעת בוודאות שהמזגן כבוי או דולק?

אני עובד עם ברודלינק וזה עובד בסדר, אבל אני לא יכול לדעת אם המזגן דולק או כבוי כי הפקודה היא toggle 

התחלתי קצת לחפור על הנושא לקראת בית חדש, בלי תשתית של קו 0 אין אפשרות לקבל חיווי. 

הסנסיבו משדר אבל לא יודע אם המזגן קלט את הפקודה. כך זה בגדול בכל שידור אלחוטי.

פורסם
לפני 8 שעות, T-Turbo כתב:

יש לי ברודלינק במרחק 7 מטר מהעינית וגם הוא מעולם לא פספס.

ועדיין זה לא מספיק טוב לאוטומציות.

נאמר שאני רוצה להפעיל את המזגן בכל ערב בשעה מסוימת... אם מישהו הדליק אותו ידנית לפני, האוטומציה תעשה בדיוק הפוך ותכבה אותו.

יש מזגנים שיש להם פקודות הפעלה וכיבוי מוחלטות.

לפחות בתחום הקולנוע הביתי, הפקודות האלו לא תמיד נמצאות על השלט המקורי ולמרות שכך עם בלאסטרים או ir hub יש דרך לשדר את הפקודה שלא מופיעה על השלט המקורי.

אם ככה, אין לסנסיבו היקר שום יתרון על הברודלינק שעולה רבע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 11 שעות, T-Turbo כתב:

אצלי גם מותקן מזגן מיני מרכזי של אלקטרה.

אתה יכול בעזרת הסנסיבו לשמור על טמפ בדירה בתווך מסוים?

נגיד בין 21 מעלות ל22?

כאשר הטמפ בדירה מתחת ל21 שהמזגן ידלק ויחמם וכאשר מעל 22 שיכבה?

פורסם
לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

אצלי גם מותקן מזגן מיני מרכזי של אלקטרה.

אתה יכול בעזרת הסנסיבו לשמור על טמפ בדירה בתווך מסוים?

נגיד בין 21 מעלות ל22?

כאשר הטמפ בדירה מתחת ל21 שהמזגן ידלק ויחמם וכאשר מעל 22 שיכבה?

כן

פורסם
לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

יש לי ברודלינק במרחק 7 מטר מהעינית וגם הוא מעולם לא פספס.

ועדיין זה לא מספיק טוב לאוטומציות.

נאמר שאני רוצה להפעיל את המזגן בכל ערב בשעה מסוימת... אם מישהו הדליק אותו ידנית לפני, האוטומציה תעשה בדיוק הפוך ותכבה אותו.

יש מזגנים שיש להם פקודות הפעלה וכיבוי מוחלטות.

לפחות בתחום הקולנוע הביתי, הפקודות האלו לא תמיד נמצאות על השלט המקורי ולמרות שכך עם בלאסטרים או ir hub יש דרך לשדר את הפקודה שלא מופיעה על השלט המקורי.

אם ככה, אין לסנסיבו היקר שום יתרון על הברודלינק שעולה רבע.

זהו שלסנסיבו יש יתרון, כי הוא יודע לקלוט גם את השידורים של השלט הרגיל ולהסתנכרן לפי זה. כמובן שלשם כך הוא צריך להיות מותקן קרוב לעינית של המזגן (בטווח סביר, נגיד עד חצי מטר זה בטוח עובד, גם יותר לרוב). אפשר גם לסנכרן אותו ידנית, באפליקציה אפשר לעדכן אותו שהמזגן בפועל דולק למרות שהוא חושב שהוא כבוי ולהיפך.

עוד יתרון שלו - הוא נותן לך גרף שמראה את הטמפ' הנמדדת לאורך כל היום, ככה שגם לפי זה אפשר להסיק דברים חשובים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גם ל RM4 יש מד טמפרטורה
בכל מקרה, זה לא פיתרון רציני

פורסם

התייחסתי בעיקר לעובדה שהוא יודע לקלוט את הפקודות של השלט המקורי, לברודלינק אין את היכולת הזאת למיטב ידיעתי.

בבתים שמשתמשים גם בשלט הרגיל זה פיצ'ר קריטי בעיניי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בתאריך 1.2.2022 בשעה 13:11, misterb כתב:

עוד יתרון שלו - הוא נותן לך גרף שמראה את הטמפ' הנמדדת לאורך כל היום, ככה שגם לפי זה אפשר להסיק דברים חשובים.

איזה דברים חשובים ניתן להסיק מהגרף של הטמפ' במשך היום ?

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה לבעלי סנסיבו.

הבנתי שקיימת במכשיר אופציה שנקראת climat react.

האם אפשר לקבוע ערכי טמפ לא שלמים?

למשל, אם הטמפ מתחת ל22.3= מזגן דולק על 30 מעלות, חימום. ואם טמפ מעל 22.8 מזגן כבוי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ.
ראיתי שיש גם מכשיר של סוויטצ'ר שנקרא SWITCHER BREEZE

בנוסף לא ממש הבנתי את ההבדלים בין סנסיבו סקיי ואייר.
בנוסף ראיתי שיש כל מיני סיני גנריים יותר או פחות בעלי.

בדקתי ויש לי ראוטר NETGEAR עם GUESS NETWORK ככה שאני הולך ליצור אותה ולהעביר כל מכשיר שהוא לא מערבי ומעודכן אליה.

אז כרגע אני פחות מוטרד משיקוץ סיני שישב לי בבית ויש לו גישה לרשת שלי.

אני מחפש משהו כרגע למזגן בסלון של FAMILY מזגן של איזה 3 כס שיש לו שלט קצת טיפש - 

(נראה לי פמילי טיטניום או שקר כלשהוא. נדמה לי שהוא של AUX למעשה) - 

1. שידע להוריד את התריסים למטה, ולהעלות את התריסים למעלה - כלומר משהו שאפשר להגיד לו להזיז תריסים ולעצור אחרי X.Y שניות. לא חייב שהוא ידע בדיוק מה מצב התריסים.

מעולם לא שמתי את התריסים במצב ביניים.
זה מחרפן אותי לעמוד מול המזגן ולתזמן לחיצה להתחיל להזיז תריסים ואז לשים לב מתי בדיוק לעצור אותו.
2. שידע לשלוט בטמפרטורה (כמו IFEEL וכאלה) וכרגע סוויצ'ר לא נראה מתאים לעומת סנסיבו.

לא מחפש פתרון לטווח רחוק. יודע שהאתר של החברים האלה יכול להפסיק לעבוד והמוצר מת באותו הרגע...

בדירה הזאת אני לא נכנס להתקנת מערכות חכמות. בדירה הבאה - הכל פתוח.

יש גם איזה מוצר כזה מעלי -  מישהו מכיר??
https://www.aliexpress.com/item/1005003146539954.html
די הרבה המלצות.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
הוספת קישור לעלי
  • תוכן חדש...