Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה עכשיו מאזדה 3 האצ'בק חדשה. בסוכנות המכירות אמרו שכדאי מאוד להוסיף מערכת למניעת גניבות קוברה 15( קודנית, עלוקה, כספת, הרמת שמשות). המערכת עולה 2612 ש"ח. נראה לי די יקר. האם כדאי? אני כנראה לא אעשה ביטוח מקיף, אלא רק צד ג. אני כמובן לא רוצה שיגנבו לי את הרכב. האם המערכת הזאת שווה את הכסף?  אם לא, האם כדאי להתקין אחרי הקניה משהו אחר?

פורסם

לדעתי זה יהיה טעות לקנות רכב חדש ולא לבטח אותו מקיף.

את כל מערכות ההגנה האלו אתה מתקין רק כדרישה של הביטוח, לדעתי הם לא יעצרו גנב.

• רעיון טוב! 3

טסלה 3 2022

פורסם

תבטח ביטוח מקיף חובה. מאזדה 3 אחד הרכבים הכי גניבים בארץ. 

אם הרכב בצבע לבן/שחור בכלל. 

העלוקות ואיתורן למניהם ממש לא עוזר,גנבו לנו במשפחה גיפ עם אשכרה סאנדל+שרשרות בכל הרכב. 

עלות מיגון היית מעל 10 אלף וגם זה לא עזר. 

תעשה ביטוח מקיף אם לא בא לך לבכות שגנבו לך תמאזדה. 

או ש150 אלף שח זה כסף קטן בשבלך ואין לך בעיה לאבד אותו. 

פורסם (נערך)

אז מה כדאי לעשות?

מצד אחד חלק מהאנשים פה וגם אחרים ששאלתי אמרו שמערכת ההגנה לא שווה. מצד שני, אחרים אומרים שגונבים את הרכבים וכדאי לעשות ביטוח. בשביל ביטוח אבל חייבים להתקין מערכת הגנה. התקשרתי אתמול לחברת ביטוח ואמרו לי בהתחלה שבכלל דורשים מערכת הגנה עוד יותר מתקדמת ואולי רק באופן חריג יאפשרו לבטח עם כזאת. אז מה כדאי לעשות?

2612 ש"ח בשביל מערכת הגנה, שחלק אומרים שבכלל לא עוזרת זה המון כסף. כדאי אולי לקנות בלי ולהתקין משהו אחר? לקנות בלי ולוותר על הביטוח?

עריכה אחרונה על ידי traveler1
פורסם

אם כל המדינה הזו היית מפסיקה לבטח היינו יכולים לנצח את הביטוח ואת המחירים שלו 

כדי לבטח את הרכב רק בשביל נטו להציל את הכסף שהרכב שווה , אם הביטוח שלך לא דורש משהו מיוחד תתקין מה שנדרש ממך 

ולמה לא לקנות כזו יד 2 רכבים חדשים ובפחות כסף 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

היי, תבדוק עם חשמלאי לגבי התקנת ''KILL SWITCH'' אם אתה מודאג מגניבה.

זה בעצם כפתור מוסתר שברגע שאתה מכבה את הרכב ושם אותו עם ''OFF'' אז הוא מנתק חשמל מהרכב שלך, ובעצם אם הגנב לא יודע איפה המתג נמצא אז איך לו איך לגנוב את הרכב.

פורסם (נערך)

אם כ"כ חשוב לעשות ביטוח מקיף, והביטוח דורש התקנת אמצעי הגנה, האם זה אומר שחייבים לשלם את התוספת הזאת של 2612 ש"ח בקניית הרכב, או שאפשר להתקין את זה או משהו אחר אחרי הקניה בפחות כסף? זה מקובל שיש תוספת כזאת למחיר הרכב, וכולם משלמים אותה? לא ידעתי על זה בכלל כשבאתי לקנות רכב. יותר מזה, גם בחברת ביטוח שביררתי, אמרו לי בהתחלה שאמצעי ההגנה האלה אפילו לא מספיקים בשביל הביטוח ואמרו שאולי רק אפשר לאשר אותם באופן חריג. מה נהוג לעשות?

עריכה אחרונה על ידי traveler1
פורסם

תמצא חברה אחרת, לי יש cx30 חדשה (כשאת ה3 הקודמת גנבו עם אימוביילזר והכל) והם לא התעקשו על מיגון - עשיתי דרך סוכנות הביטוח של מאזדה

פורסם

הוצאת הרבה כסף על רכב חדש בניילונים. תתחדש. תבלע את הגלולה ותעשה כל מה שצריך לפחות בשנה שנתיים הראשונות - אחרת תחזור לפורום ותבכה שהלך הכסף. יש מחיר לביטוח - גם לביטוח חייים אגב...

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...