Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Be roo כתב:

תחילת התאונה באשמתה, השפשוף שיש לך לכל האורך הוא באשמתך.

עכשיו ברור למה אצלה בסיאט יש פגיעה נקודתי חיסית בחלק האחורי ואצל שפשוף ארוך, היא עצרה, אתה המשכת לנסוע ושפשפת את כל הצד שלך על הכנף האחורית שלה. ראית שהיא בתוך הנתיב שלך והמשכת לנסוע כשאין לך מקום לעבור.

זה כמעט נכון כי אני כן עצרתי בחלק אבל היא המשיכה עלי היא אפילו לא עצרה תסתכל בתמונה היא עצרה בצומת והפגיעה עצמה הייתה אחרי הצומת ...

IMG_20211115_113837.jpg

פורסם

המנגנון שאתה מתאר לא מתאים לממצאים. אילו השפשופים היו לאורך שני הרכבים אולי יכולת לטעון כך, אבל השפשוף אצלך ארוך ואצלה רק על הפינה. כיוון שהרכב לא מסוגל לנסוע כמו סרטן (על הצד, לא לאורך הציר הארוך שלו) הטענה שלך פשוט לא מסתדרת עם התמונות. 

גם בסרטון, מרגע ששומעים את המכה עד שאתה עוצר אתה עובר שני קווים, שלאורך רובם שומעים את השפשוף כאשר אתה נוסע ישר ואולי סוטה טיפה שמאלה, כמעט נצמד אליה באופן אקטיבי במקום לברוח ממנה. לא קונה את הטענות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם רואים את גלגלי הסיאט מאטים לכמעט עצירה ממש לפני הפגיעה (ואז הם יוצאים מהפריים)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
בתאריך 19.11.2021 בשעה 13:04, tinoki כתב:

זכור לי שיש שם. ז"ק או עצור

אני מזהה את המקום, ביג עפולה

אין תמרורים

אינני משפטן, ע"פ הסרטון לדעתי אתה לא אשם,

ביצעת את הפנייה והיא פגעה בך כשנסעה במרכז הדרך.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 2 דקות, Mr.Hybrid כתב:

אני מזהה את המקום, ביג עפולה

אין תמרורים

אינני משפטן, ע"פ הסרטון לדעתי אתה לא אשם,

ביצעת את הפנייה והיא פגעה בך כשנסעה במרכז הדרך.

לגבי תמרורים כן אין שם לגבי הפגיעה זה כבר סוגיה אם היא הייתה יוצאת טוב כל זה לא היה קורה לפני שהיא נעלמת כבר שומעים את הפגיעה כבר פה שומעים את כל השיפשוף על הרכב וכפי שרואים היא בתוך נתיב שלי ולא להפך.

Screenshot_2021-11-23-05-53-43-639_com.miui.gallery.jpg

פורסם (נערך)

ואתה מתעלם לחלוטין מהסכנה, למרות המצאותה בנתיב שלך אתה ממשיך לנסוע. גם לך יש תפקיד בעניין מכוח חובת הזהירות, ורושם שאתה לא מרוכז בנהיגה או סתם מתעקש על "זכויותיך".

בינינו - הרושם שלי הוא שאתה מנסה לקבל חיזוקים מחברי הפורום. גם אם תקבל כאלה הם לא יעזרו לך בדיון מול הנהגת או חברת הביטוח או בבית המשפט. שופט שיראה את הסרטון ישאל את עצמו - ואותך - מדוע לא עצרת כאשר ראית שיש מולך רכב שמבצע פניה לא מוצלחת. האם יטיל עליך 40 או 50 או 60 אחוז מהנזק? זה כבר פחות עקרוני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...