Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש עוד בעלי ואגיות עם דליפה במעבה של המזגן, שמצריך טיפול ארוך ויקר.

שמעתם על איזו תביעה ייצוגית בנושא?

לא הגיוני שבעיה כזו חוזרת ברכבים חדשים ועולה הון תועפות לתקן אותה.

פורסם

האמת שגם במזדה 2 דור אחרון יש תקלה סדרתית במעבה,ההבדל שדלק מוטורס ,גם אחרי 5 חמש שנים לוקחת אחריות ומחליפה למי שדורש ללא תשלום.

פורסם
לפני שעה, ronrcz כתב:

התקלות ב DSG נרגעו קצת ,צריך תקלה סדרתית חדשה..

במסגרת אחריות לא הסכימו לתקן?.

4 שנים כבר אין אחריות. אבל האוטו בלי תאונות בלי כלום, מאיפה הוא יקבל חור במעבה.

פורסם
לפני 1 דקה, ArikB כתב:

מה היו הסימפטומים של הבעייה? מה נעשה במוסך? (כתבת טיפול ארוך ויקר). 

מזגן הפסיק לקרר. עשיתי בדיקה - מילאו גז בדיקה, עברו עם מכשיר אלקטרוני וגילו דליפה ביחידה הפנימית.

במוסך המורשה רוצים עשרת אלפים שקלים ו3-4 ימי טיפול.

פורסם

החלפת יחידה פנימית דורשת פרוק של לא מעט חלקים על מנת להעניק גישה, מה שעשוי להסביר את משך הזמן מורכבות ועלות העבודה.

באשר לסיבה, לא ניתן לאבחן בהתכתבות ואת הכשל בוודאי יוכלו לראות רק כאשר היחידה התקולה תוצא ממקומה. 

מי אמר שזו תקלה סידרתית?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שמעתי על מספר מקרים דומים, ברובם אם לא בכולם הבעיה הייתה במדף הפנימי ולא בדליפה, אך גם כאן נדרש פירוק של מרבית הדאשבורד כדי לאפשר גישה. אני די בטוח ש"מוסך רון" פרסם תהליך דומה כחלק מהפוסט השבועי שלו שבוצע בסקודה פאביה, אם אני לא טועה.

שווה לבדוק בפורומים בחו"ל - באיזה רכב מדובר? לאאודי יש את Audi-Sport, לסקודה את BriSkoda וכן הלאה. אם תפרסם את שם הדגם והשנה אוכל לסייע לך למצוא חומרים וכמו כן גישה ל-TSB שהיצרן פרסם. עם זאת, איני מכיר תקלה סדרתית כזו.

2016 BMW M235i.

פורסם

מדובר בסיאט איביזה וכאמור עשיתי בדיקה מסודרת ויש דליפה בודאות (האם היא באמת ביחידה הפנימית? ראיתי את הבדיקה בעיניים, סיכוי קטן שטעו).

הנקודה המרכזית פה היא שמדובר ברכב מ 2017, ארבע שנים סה"כ על הכביש עם 32 אלף ק"מ סה"כ, שנסע על כבישים מסודרים - מאיפה תגיע דליפה ביחידה הפנימית

אם לא מתקלה בייצור?

לפני 43 דקות, Fraysa כתב:

שמעתי על מספר מקרים דומים, ברובם אם לא בכולם הבעיה הייתה במדף הפנימי ולא בדליפה, אך גם כאן נדרש פירוק של מרבית הדאשבורד כדי לאפשר גישה. אני די בטוח ש"מוסך רון" פרסם תהליך דומה כחלק מהפוסט השבועי שלו שבוצע בסקודה פאביה, אם אני לא טועה.

שווה לבדוק בפורומים בחו"ל - באיזה רכב מדובר? לאאודי יש את Audi-Sport, לסקודה את BriSkoda וכן הלאה. אם תפרסם את שם הדגם והשנה אוכל לסייע לך למצוא חומרים וכמו כן גישה ל-TSB שהיצרן פרסם. עם זאת, איני מכיר תקלה סדרתית כזו.

סיאט איביזה 2017 Style. עדיין לא חיפשתי בפורומים בחו"ל כמו שצריך. אשמח אם תתקל במשהו ותשלח.

פורסם

ממליץ להסתכל כאן: https://www.seatcupra.net/forums/forums/ibiza-mk6-2017-present.335/

לצערי לא מצאתי מידע לא בפורום הנ"ל ולא בחיפוש בגוגל לגבי הדגם שלך ומעבה של מזגן.

מה שכן, הייתי שואל את "מוסך רון" אם הוא מכיר תקלה כזו, בהתחשב בעובדה שנכנסים ויוצאים ממנו מאות רכבים ביום, וחלק גדול מהם כנראה גם איביזות. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...