Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה יש לי פוג'י XT20 נהדרת. תמיד ידעתי שיש אפשרות לצילום וידאו לא רע יש גם 4K. רק שלא ממש היה לי מה לעשות עם זה.

כרגע אני צריך לצלם סרטונים קצרים (כמה דקות) לתפוצה בקבוצות ווטצאפ. ניסוי קצר הראה לי שלמצלמה יש איכות פנטסטית כבר עם הקיט 18-55 ה"פשוטה" יחסית. ונראה לי שבשילוב מיקרופון דש זה יתן תוצאה כלוללת לא רעה בכלל.

אממה גם בצילום על 1080 25FPS  במצב דחיסה הקבצים יוצאים במשקל א-ד-י-ר (5 דקות בערך 1.5 GB) וכמובן ווטצאפ לא תומכת במשקל כזה (עד 64 MB אבל זה גם הרבה מאוד)
דחיסה אגרסיבית בתוכנות פשוטות כמו פורמט פקטורי כמובן מורידה משמעותית את האיכות (ואז כבר נצלם בפלאפון)

יש פיתרון למצב הזה? חוץ משליחת קישור ליוטיוב כמובן.

הצפייה אמורה להיות דרך פלאפון מניח שזה משנה מאוד גודל המסך.
פורסם (נערך)

תשחק עם ffmpeg עד שתמצא את הפשרה המתאימה. ייקח כמה שעות של כיוונונים אבל בסוף תמצא אותם. 

לפני כל דבר אחר - מה שהכי משמעותי זאת הקטנת רזולוציה. בשביל *כמה דקות* (שזה המון לווצאפ) תצטרך לרדת למשהו מצחיק בסגנון 720*480. אם מדובר בסרטונים קצרים, אז 720*1280.

בקיצור, תכוון לסרטונים קצרים, אבל ממש ממש קצרים, וכגיבוי תמיד תשלח קישור לגרסה המלאה ביוטיוב.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...