Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים שבוע טוב חג שמח

קיבלתי דוח בנסיעה בכביש 70 מצפון לדרום בק"מ 47 והייתי שמח אם מישהו יכול לייעץ לי אם הדוח מוצדק ולהוריד את הראש או שכן אפשר לערער כי הדוח לא מוצדק בשלמותו

נסעתי בנתיב שמאלי במהירות מעל 110+
מימני נסעו 2 מכוניות לבנות ג'יפ מרצדס ורכב פרטי נוסף ,
2 המכוניות לימני האטו בפתאומיות, ואני הופתעתי מהבלימה ובלמתי יחד איתם מחשש למפגע בהמשך הדרך, 
תוך שאני נוסע לשמאלם,  השוטר קפץ בהפתעה וסימן לי לעצור בצד עם פנס יד
עברתי לימין ועצרתי בסמוך לניידת באמצעות מרחק בלימה קצר מאוד

לפי הטענות בדו"ח הרשום, נטען שנסעתי במהירות 135 קמ"ש ולאחר סטייה מחושב כ-130 קמ"ש
ביקשתי בנעימות לראות שאני זה שלוזר ולא רכב אחר ונעניתי בשלילה שהדעה שלי לא מעניינת אף אחד
השוטר לא ציין אם המכשיר תקין ונבדק, והראה לי רק את מדד המרחק ומהירות, ללא תאריך/שעת קריאה או שזה בכלל אני

- אם הייתי מוביל בנתיב שמאל, איך לא ראיתי את הניידת (ואני חד אבחנה)
- אני זה שראה את הבלימה של הפרטיות בימין ואת הפנס שלו ואני הייתי היחיד שעצר - הוא לא "רדף" אחריי אלא עצרתי מיד 
- כביש 70 רשום ברשת מהירות מותרת 110 לא ברור לי אם נכון ומצוין בדוח מהירות מותרת 90 קמש
- רשום בפורום כאן בפוסט אחר על כביש 70 בשעות הערב שהוא צריך לעצור אותך עם אתת ולא לקפוץ עליך אלא לבוא אליך לאט ולעצור אותך בצד בבטחה, לא ברור לי אם רלוונטי

- השוטר שמר על "קשר עין איתי" כשלמעשה עשיתי הכל כדי לעצור בצד תוך כדי מעבר מסוכן לימין ובלימה מהירה (אני לא מחפש צרות וכששוטר מסמן אני עוצר בכל מחיר)

כואב לי גם על המחיר וגם על הנקודות...כשזה מגיע אני סותם את הפה...
אם לא...חראם אף אחד לא מגדל עדיין כסף ונבחני נהיגה מונעת

מצורף צילום של הדוח

תודה רבה

חג שמח ומואר לכולם ....שהשמן במנוע לא ייאכל לכם לעולם!

70.jpg

עריכה אחרונה על ידי Quixotic
הסתרת שדה בקובץ
פורסם (נערך)

לא ברור לי לגמרי היכן זה ק"מ 47 בכביש 70, שכם סימולו השתנה, בעבר החל במחלף זכרון וכעת בצומת יגור. 

מכל מקום, הקטע המותר ב-110 קמ"ש הוא קטע קצר בו כבישים 6 ו-70 משותפים. שאר הכביש הוא כביש בינעירוני רגיל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

לא ברור לי לגמרי היכן זה ק"מ 47 בכביש 70, שכם סימולו השתנה, בעבר החל במחלף זכרון וכעת בצומת יגור. 

מכל מקום, הקטע המותר ב-110 קמ"ש הוא קטע קצר בו כבישים 6 ו-70 משותפים. שאר הכביש הוא כביש בינעירוני רגיל.

הבנתי...

ככ מגוחך...כביש כזה 90 קמש..טוב שלא..

פורסם

תלוי איזה קטע. אולי תציין? כל מה שצפונה לצומת סומך מסוכן מאד - זה כולל את הצמתים של שפרעם, עיבלין וטמרה ובוודאי את הקטע שמצפון ל-85. אני מניח שנתפסת באיזור שפרעם - טמרה, ובאזור הזה זכור לי בהחלט ככביש של 90 קמ"ש, ואפילו די מסוכן.

התגובה שלך "נסעתי 120" גם לא עוזרת לך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב זכרוני, ק"מ 47 (לפי המספור הישן) זה קטע כביש הנמצא אחרי מחלף אלונים (כביש 6 חוצה צפון) לכיוון צומת זבולון.  מהירות מותרת 90 קמ"ש

השאלה היחידה היא האם זהו אזור עם תאורה (שעה 20:38)

פורסם

אלונים על 75/77. אם אתה מדבר על "גבעות אלונים" אז זה הגבול של הקטע המשותף בין 70 ו-6. לכן שאלתי על הנקודה המדוייקת בה הרכב נלזר.

פורסם

קמ 47 זה בערך מול בית הקברות תל  רגב. כביש של 90 קמ"ש

יש מספר כשלים אבל אם דברי הנהג זה מה שאמרת אז חבל על הזמן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שעתיים, ישה כתב:

קמ 47 זה בערך מול בית הקברות תל  רגב. כביש של 90 קמ"ש

יש מספר כשלים אבל אם דברי הנהג זה מה שאמרת אז חבל על הזמן

חח וואו רק עכשיו קראתי את דברי הנהג

לא מבין איך אנשים נופלים בזה כל פעם.

ילדים, כששוטר תנועה עוצר אותכם זה הדבר היחיד שאתם אומרים לו, תחזרו אחרי: "אני נסעתי כחוק". גם אם יש שובל של גופות אחריכם ו-10 מכוניות טוטאל לוסט. "אני נסעתי כחוק". 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

כן אני מניח שזה פליטת פה מטופשת

אני הייתי בטוח שהכביש 110

וכשאמרתי 120 זה היה בתגובה אליו לכביש של 90 קמש

ונכון זה מול תל רגב בין סומך לזבולון

ילד לא...אבל לא נתפס הרבה...

הבנתי..יאללה כפרה

תודה לכל העוזרים בדבר...מעריך מאוד!

עריכה אחרונה על ידי Quixotic
פורסם
לפני 10 שעות, Quixotic כתב:

כן אני מניח שזה פליטת פה מטופשת

אני הייתי בטוח שהכביש 110

וכשאמרתי 120 זה היה בתגובה אליו לכביש של 90 קמש

ונכון זה מול תל רגב בין סומך לזבולון

ילד לא...אבל לא נתפס הרבה...

הבנתי..יאללה כפרה

תודה לכל העוזרים בדבר...מעריך מאוד!

חח אל תעלב לא התכוונתי שאתה ילד. זה סתם צורת ביטוי כאילו מורה מסביר לילדים מה לעשות. 

בכל מקרה איך אומרים אצלנו פה? שלם ושכח. 

פורסם
לפני 15 שעות, Krishi כתב:

גם אם יש שובל של גופות אחריכם ו-10 מכוניות טוטאל לוסט. "אני נסעתי כחוק". 

🤣

במצב כזה יש סיכוי שאני אהיה מעורב, אבל מהצד של התביעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, sperial כתב:

אלונים על 75/77. אם אתה מדבר על "גבעות אלונים" אז זה הגבול של הקטע המשותף בין 70 ו-6. לכן שאלתי על הנקודה המדוייקת בה הרכב נלזר.

צודק. התכוונתי למחלף גבעות אלונים.
בתור תושב ק.אתא לשעבר, אני עדיין רגיל למונח מחלף אלונים (יציאה מק.אתא לכביש 79, בערך בק"מ 6)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אני מניח שאתה מדבר על המחלפון בין סומך לגילעם, בקרבת שכונת "גבעת אלונים".

היום מחלף אלונים הוא ליד קיבוץ אלונים, החיבור של הקטע החדש של 77 ל-75.

• תוכן חדש...