Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בין 2 הרכבים הנ''ל, עד כמה שאני מבין היתרון של היונדאי זה האמינות והטיפולים היותר זולים, היתרון של הסיאט שהיא קצת יותר מאובזרת כמו בקרת שיוט אדפטיבית ו keyless. 

שתיהן פלוס מינוס אותו מחיר.

מה אומרים, אשמח לטיפים ועצות לגבי 2 הרכבים הללו.

פורסם

לא בטוח לגבי יתרון אמינות לטובת היונדאי, השילוב מנוע גיר עדיין חדש יחסית.

שניהם מגיעים עם גיר רובוטי כפול מצמדים ומנוע טורבו.

יחידת ההנעה באיביזה חזקה יותר לעומת זאת של היונדאי, מצד שני זו של היונדאי מעט חלקה ושקופה יותר לטעמי.

ליונדאי יש יתרון של תיקון סטייה מנתיב ופטור ממובילאיי, לסיאט יש בקרת שיוט אדטפיבית ופנים איכותי יותר ברמת גימור FR.

קח בחשבון שהI20 עומדת בפני החלפה, אם אתה מתכוון לרכוש עכשיו הייתי נוטה לכיוון אחותה לבית קיה, שמגיעה עם אותה יחידת הינע, פנים מודרני יותר ואחריות ארוכה יותר על הגיר והמנוע.

פורסם

אישית הייתי בוחר באיביזה בגלל נוחות המושבים, התיבה חלקה ומהירה יותר והרכב זריז יותר.

אבל לדעתי יש אופציות מעניינות יותר, למשל אופל קורסה אלגנס ב110 אלף, תקבל מנוע חזק יותר, מאובזר טוב, אך צפוף יותר מאחור.

ב115 אלף יש את הקליאו rs line עם בטיחות טובה, נוחה, מאובזרת וחזקה.

יאריס גם אופציה טובה, איןמגיר רובוטי, באזור ה115 אלף תקבל רכב חסכוני(היברדי) והביצועים לא רעים,בטיחותית.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בוקר טוב

אם טיפול 15000 ק"מ על שמן מנוע ופילטר שמן בעלות של 720 בהילוך שישי בראשון לציון,

ועד 1160 באוטוויק יונדאי מודיעין, 

זה זול בשבילך.

מעניין מה זה טיפול יקר?  

אני עברתי מהונדה ליונדאי והמחירים טיפסו בהרבה בטיפולים.

עריכה אחרונה על ידי avi60769
פורסם

למה באמת שני אלו? הם לא רעים, אבל הם כבר קצת ישנים ולא מציעים משהו עדיף שאין למתחרים.

מה ש @yulianx הציע נשמע כיוון נכון יותר - קורסה אלגנס או יאריס, ולמי שלא מפחד מגיר רובוטי גם הקליאו יכולה להיות אפשרות לא רעה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני דווקא חושב שכדאי לך לבדוק על הריו החדשה, מבחינת עלות הרכישה והתחזוקה היא הרבה יותר משתלמת וגם יש לך אחלה אבזור. לדעתי זה יצא לך בטוטל הרבה יותר חסכוני לטווח ארוך

פורסם

העלויות אחזקה של היונדאי לא נחשבות זולות אלא ממוצעות לקטגוריה, שתי המכוניות בעלות גיר רובוטי, היונדאי רצה על הכביש כבר שנתיים ולא נרשמו מחלות ילדות כרגע אבל היא עומדת לפני החלפה\ מתיחת פנים וזה יכול להשפיע על מחירי השוק.

קח בחשבון מהתרשמות אישית שלי בנסיעה על היונדאי של אשתי שהיא הרבה פחות זריזה מהסיאט, קופצנית וקשיחה, הגיר מעצבן בהרבה ואם משווים איכות נסיעה היא רמה אחת מתחת לסיאט עד כך שאני משתדל להימנע לחלוטין מלנסוע לה ברכב וזה משפט שקשה להוציא ממני על כלי רכב. 

אם היה תלוי בי היונדאי לא הייתה אופציה לרכישה.

• תוכן חדש...