Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט קורדובה שנת 95 -1.6 גיר רגיל- הרכב אצלי כמעט שנה ..במהלך הזמן הזה החלפתי מייצב טורים חדש..לפני חודשיים התחיל להיות בעיות עם הסטארטר ..הייתי מניע לאחר 2 3 ניסיונות..החלפתי מצבר חדש כי אמרו לי שזה המצבר כי הוא ישן משנת 2000. עדיין חזרה הבעיה של ההנעה...אתמול יום שבת הכול הלך..הרכב לא הניע הפילו בדחיפה..היום הגיע אליי אחד שמסדר סטארטרים ..הוא פירק אותו נסע לתקן אותו חזק והרכיב אותו מתוקן +אחריות..עדיין הרכב לא הניע...ניסינו כבלים ...לא עזר...בדקנו

את כול האפשרויות ועדיין אין הנעה...בסוף הוא בירר עם אחד שעובד בחילוץ ממסי והוא אמר לו שזה משאבת הדלק החשמלית וזה מתחת למושבים האחוריים שברכב...בדקנו שיש חשמל שם והכן יש אבל אין העברת דלק... עכשיו אני השתגעתי מהרכב הזה בעיה גוררת בעיה...אני קצת לחוץ בכסף ואולי משהו מכם יכול לתת לי טיפ..אולי אני יכול לבד לפרק שם ולשחרר משהו במשאבה אוליי למצא פיתרון חלופי וכמה שיותר מהר כי אני חייב להיות עם הרכב .... הרכב הזה דווקא לא רע חוץ מהבעיות שנצברו (בלאי)

בקיצור אנא תנו לי הכוונה וכמה הכי זול אמורה לעלות המשאבה הזאת וכמה אמור לעלות העבודה במוסך הכי זול והכי הוגן... תודה רבה לכם וחג שמח ) :

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם

יכול לנבוע מסליל הצתה מת, ויכול לנבוע ממפלג שלא מוציא ניצוץ (או מודול הצתה, לא מכיר קורדובה מתחת למכסה).

נסה לתאר איזה רעש אתה שומע בנסיון הנעה, אם בכלל שומע רעש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה הקשר בין בירה לנשר ?

סלח לי ידידי, אבל אין הכרחיות שכאשר האוטו לא מניע, זה משאבת דלק.

שים לב, יש אשכול שלי, גם רכבי, כבה באמצע נסיעה בכביש, ולא מניע בשום דרך בעולם, הבעיה נובעת מרוטור שנהרס, ולא מוציא ניצוץ אל הפלאגים (הרוטור יושב בתוך המפלג/דיסטרביוטר).

הרכב לא יניע במצב כזה, או לא יניע כאשר סליל הצתה (כויל) מת, או לא יניע כאשר הפלאגים גמורים ולא מעבירים ניצוץ, וגם אם חוטי הפלאגים גמורים.

אנא ממך, אל תסיק מסקנות מיותרות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...