Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד אוטו , אני מפספס משהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה ספורטאז 2020 יש בה מערכת מולטימדיה עם וויז  ספר טלפונים , שומע דרכה את הספוטיפיי שמתחבר אוטומטית כל פעם שאני נכנס לרכב, עכשיו התקנתי אנדרואיד אוטו על הטלפון והתחברתי עם כבל , עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של אנדרואיד אוטו? 

כשאני מחובר ע"י בלוטוס אני אפילו לא מוציא את הטלפון מהכיס. למה לי להתחבר עם כבל? מה שונה בשאר הפעולות? לחייג בקיה פשוט לוחצים על הכפתור בהגה והמועדפים שלי מופיעים, לחצן אחד וווייז נדלק, רשימת שירים אני רואה על המסך,  הודעות אני לא מסתכל אף פעם בזמן נהיגה .שוב מה אני מפספס? 

פורסם

יש לך מערכת אנדרואיד כנראה בהתקנה מקומית עם כרטיס סים. יש כאלה שמעדיפים מערכת מקורית של הרכב ללא צורך בסים נפרד ועם הממשק של הרכב מהיצרן ולזה ה AA נותנת מענה.

פורסם

האנדרואיד אוטו אולי ייתן לך יתרון בקבלת ושיגור הודעות קוליות. בגלל שבקיה יש וויז מובנה, אז מעבר להודעות קוליות לא רואה שהאנדרואיד אוטו נוצן לך משהוא נוסף. במרבית הרכבים אין וויז מובנה מהיצרן ואז האנדרואיד אוטו עוזר

פורסם

כמו שאמרו זאת תוספת בהתקנה מקומית, שכוללת בין השאר חבילת גלישה. אני אישית מעדיף לא לשלם סתם כל חודש על הטיפה גלישה שהאוטו צורך + לא להתעסק עם התקנות מקומיות של מערכות, ופשוט לחבר את האוטו שלי בכבל. גם ככה אני מטעין אותו באוטו..

פורסם

הפתרון עם הכי פחות התעסקויות זה אנדרואיד אוטו אלחוטי אבל בסופו של דבר זה הכל שטויות, אפשר להסתדר בסדר גמור גם עם לחבר את הטלפון על מגנט או מעמד ולנווט ממנו בעוד שהשאר עובר דרך BT. 

הייתי ככה שנים ולא הרגשתי שחסר לי משהו מהותי ואני עכשיו עם AA ויותר נחמד לי אבל גם פה לא צריך לצאת מפרופורציה, פיצ'רים חביבים אבל לא משני חיים. 

פורסם
לפני 46 דקות, electric כתב:

אז הנה זה מה שזה חוסך. לזכור להדליק את ההוט ספוט בתחילת נסיעה ולכבות בסיום

חסכתי לכם , מחקתי את האנדרואיד אוטו

פורסם

בחלק ממכשירי סמסונג וגוגל (פיקס\נקסוס) AA עובד אלחוטי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במולטימדיה של קיה (החל מ-2018 בארץ כמדומני) מדובר על מולטימדיה מקורית שהיצרן הוסיף בה וויז / פנגו וכו' , לכן AA/CP לא באמת תורמים משהו,מעבר לאי תשלום על חבילת גלישה נוספת/חיבור HOT SPOT.

ברכבים של יונדאי / VAG לצורך העניין,היצרן לא מוסיף אפליקציות לבקשת היבואן,אלא מאפשר במולטימדיה AA/CP והיבואן מציע לציבור ט**ש (יש לציין) מערכת אנדרואיד בהתקנה מקומית שמתלבשת על המסך המקורי.

פורסם
לפני 35 דקות, shellcase כתב:

בחלק ממכשירי סמסונג וגוגל (פיקס\נקסוס) AA עובד אלחוטי.

אבל חייבים שייתמך על ידי המערכת של הרכב לא? זאת אומרת אם ברכב שלי ה AA עובד בצורה חוטית אז זה לא יעזור שאחליף טלפון, צריך גם מערכת חדשה. 

פורסם

@Doron_Z אני חושב שאתה צודק, כן (אולי עדכון תוכנה מספיק, אם יש למערכת חומרה לWIFI).

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...