Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, dorsht כתב:

איך אתה יכול לצאת מנקודת הנחה שאוקטביה דיזל נכנסת לא מעט למוסך כשמדובר בדגם חדש לגמרי?

חוץ מזה מנוע 2.0TDI לא נחשב בעייתי ו-DSG7 עם קלאצ'ים רטובים לא בעייתי גם כן.

לא צריך להפחיד אנשים סתם.

ולסיפורי ה"לא תיכנס למוסך" אני לא אכנס, רק יכול להגיד שבמאזדה 3 מהדור הקודם אצלנו היו בעיות שדרשו כניסה למוסך מעבר לטיפולים. מסתבר שאלו תקלות די נפוצות. 

אז אי אפשר לצאת בהצהרות.

משום מה כשזה יפניות אף אחד לא מדבר, אבל ממה שקראתי בקבוצה של מאזדה בפייסבוק יש בעיות גם במאזדה.

תוכל לפרט מה התקלות שהיו לך במאזדה3 דור קודם 13-19? 

turboy

פורסם
לפני 16 שעות, dorsht כתב:

איך אתה יכול לצאת מנקודת הנחה שאוקטביה דיזל נכנסת לא מעט למוסך כשמדובר בדגם חדש לגמרי?

חוץ מזה מנוע 2.0TDI לא נחשב בעייתי ו-DSG7 עם קלאצ'ים רטובים לא בעייתי גם כן.

לא צריך להפחיד אנשים סתם.

איך אני יכול לצאת מנקודת הנחה כזו ?

פשוט מאוד, הבחור מחפש רכב ב100k, זה אומר אוקטביה יד 2 ולא החדשה שעדיין לא עלתה לכביש בישראל...

לגבי הDSG- בסופו של דבר בכל גיר רובוטי מחליפים קלאצ׳ים.

פורסם
פשוט מאוד, הבחור מחפש רכב ב100k, זה אומר אוקטביה יד 2 ולא החדשה שעדיין לא עלתה לכביש בישראל...
אחשלי
אני אדייק את מה שכתבתי
הפוסט הראשון היה ארוך אבל רשמתי שם שמחיר הקנייה הכולל של הרכב החדש הוצאה מהכיס האישי שלי 100,000 שח + המחיר שאקבל על הרכב הנוכחי שלי (הונדה סיוויק)

המחירון זה 74,942 לפי יצחק לוי

אז אם אני משקלל את הכל אני מחפש רכב בשווי 170000

עכשיו זה יותר ברור ? [emoji6]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

פורסם
לפני 3 שעות, Roycohen1979 כתב:

ככה זה כשלא קוראים את כל השרשור.

כמו שהוא רשם לך הוא מחפש רכב ב-170 אלף ש"ח.

מעבר לכך, אותו מנוע וגיר באוקטביה דור 3 הציגו אמינות טובה.

לגביי קלאצ'ים - מהעלויות שאני מכיר אתה עושה מזבוב פיל. העלויות לא כאלו גבוהות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 שעות, ramos7626 כתב:

אחשלי
אני אדייק את מה שכתבתי
הפוסט הראשון היה ארוך אבל רשמתי שם שמחיר הקנייה הכולל של הרכב החדש הוצאה מהכיס האישי שלי 100,000 שח + המחיר שאקבל על הרכב הנוכחי שלי (הונדה סיוויק)

המחירון זה 74,942 לפי יצחק לוי

אז אם אני משקלל את הכל אני מחפש רכב בשווי 170000

עכשיו זה יותר ברור ? emoji6.png

אם מעניין אותך לבדוק הנושא של אוקטביה 190 כ"ס בנזין - הנה אחת שיכולה - בפוטנציה -  לחסוך לך כמה שקלים לעומת מה שתכננת: https://www.yad2.co.il/item/djtv4gt3

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 20 שעות, ramos7626 כתב:

תודה גבר אבל אם אלך על האוקטביה אז אני אלך רק על הדיזל בגלל הצריכת דלק

בכבוד - אבל כאן המקום לעשות תרגיל קטן: לחסוך סביב 70,000 ש"ח בין האוקטביה הזו הספציפית, לדגם הדיזל. כמה ליטר דלק זה יקנה לך??😉

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אין ספק שזה יחסוך לי כסף לקנות אוקטביה יד 2 אבל אני לא אקנה אוקטביה יד 2 כי אהבתי את העיצוב החדש שמגיע לארץ
וגם כי אני מעדיף להתחיל עם הרכב מ 0

פורסם

היי חברים
אז כרגע כל האולמות תצוגה סגורים
אצטרך לחכות עם הנסיעת מבחן על האוקטביה דיזל החדשה

חשבתי להוסיף לרשימת האופציות את היונדאי סונטה החדשה אבל קראתי את האחריות של יונדאי על המערכת ההיברידית ורשום
שהאחריות עד 150,000 ק"מ וזה בעייתי לא ?

פורסם

סורי לא כ"כ מבין,

אתה מחפש רכב ב 170K בערך ומחפש הבדל בחסכון של דלק בין 1/15 ל 1/17-20?

תוריד בתקציב הקניה 10K ותחסוך שנתיים ויותר של פערים בדלק...

פורסם

תנסה להתעקש, יבואן שרוצה למכור ובטח בתקופת הקורונה יהפוך את העולם בשבילך, זה לא הגיוני למוציא 160-170000 שקל בלי לנסוע על האוטו.

לפני לא מעט שנים טסתי לחו״ל ורציתי להשכיר אלפא 159 (איטליה בכל זאת), הייתי אמור לעשות טיול של קרוב ל8000 ק״מ ורציתי לוודא שזה באמת אוטו בשבילי, אז דיברתי עם מי שהיה בזמנו יבואן אלפא וקבעתי פגישה עם נציג.

הגעתי בשעה שקבענו וחיכה לי נציג, הציע לי קפה אוכל ואת אחותו לדייט (טוב בלי אחותו) ואז קבע איתי נסיעת מבחן (כולה רציתי לשבת באוטו ולראות את המושב האחורי והבגאז).

סרבתי בעדינות לנסיעת המבחן בגלל שבאמת היה חבל לי על הזמן של העובדים שם והרי לא היה לי פרומיל מהסכום הדרוש לקנות אלפא חדשה ואמרתי שאני צריך לחשוב על זה.

מאז במשך פחות או יותר שנה קיבלתי פעם או פעמיים בחודש שיחת טלפון מהנציג לבדוק לשלומי, לראות אם החלטתי, לנסות לשכנע אותי לנסיעת מבחן כולל שפעמיים הציעו לי שיגיעו אלי הביתה אם האוטו ויאספו אותי מהבית כולל רמיזה שיתנו לי אותו לאיזה יום להתרשם.

אולי הייתי צריך להסכים כיוון שאם היה רואה את השכונה שגרתי בה היה מבין שאים לאלפא הזו מקום בחשבון בנק שלי.

בסוף הם ירדו ממני רק כשאמרתי שקניתי ב.מ.וו סדרה 3 (כנראה שפגעתי בנקודה חלשה).

מוסר השכל- כדי למכור הם צריכים להתאמץ בשבילך.

פורסם

מה אתם חושבים על 0 ק"מ האם זה יכול לפגוע המכירה עתידית של הרכב ?

בינתיים הפייבוריטיות לגבי נסיעות מבחן :

סקודה אוקטביה דיזל חדשה
פג'ו 3008 דיזל חדשה
יונדאי סונטה חדשה
C5 איירקרוס דיזל חדשה
טויוטה chr חדשה
קיה נירו

• תוכן חדש...