Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותי כרגע הונדה סיוויק 2016 מנוע 1800 אוטומט
באמת שזה אחלה רכב אבל צריכת הדלק שלה הורגת אותי (נשבע לכם שאני מתגעגע לתקופה של רנו מגאן דיזל שהייתי מגיע ל 1000 קמ למיכל)
אז ככה, ההונדה שלי צורכת 1:10- 1:8 ובשבילי זה יותר מידיי (בערך עושה בין 340-380 ק"מ על מיכל מלא)
והמנוע שלו עצל וזה מבאס, אני איתה כבר 4 שנים וחושב למכור אותה או בשוק הפרטי או בטרייד אין ואז אני יוסיף קצת כסף מעצמי תלוי מה יותר משתלם.

עכשיו נכון לעכשיו אני מעוניין ברכב חסכוני בדלק שצריכת דלק של 1:20 או יותר לא תיהיה רק על הנייר , מפנק , נוח , אמין כי אשאר איתו לפחות 4-5 שנים אולי יותר , תלוי עם עידן החשמליות יתפתח בארץ.

חשבתי ללכת על אוקטביה החדשה מנוע 2000 דיזל, כי גם יש כח זמין , הדיזל חסכוני להפליא ממה ששמעתי ממוניות, שמעתי שהחדשה גם נוחה בנסיעות והכי חשוב אני לא יתקמצן על קילומטרים בנסיעות חח.

מצד שני סליחה שאני פותח את הנושא שוב פעם אני יודע שזה נושא רגיש, אני מדבר על הגיע DSG 7 הילוכים רטוב שיש בדיזל , אומנם חשוב לי אמינות אבל יש סיבה לדאגה ?

אני בטוח שיש פה בפורום הרבה ותיקים שעברו כמה רכבים בחיים שלהם לכן מתייעץ דווקא פה ואשאל בנוסף
האם יש רכב אחר שהמומחים חושבים שכן יכול להתאים למישהו שאוהב לנסוע
לפי החישוב של ההונדה סיוויק שלי הנסועה שלי היא 23000 קמ בשנה בערך
כמובן שיהיה אוטומט
אני נוסע בעיקר לבד או עם בת זוג
נוסע 50% עירוני 50% בינעירוני

תודה רבה לכולם על העזרה
וחג שמח [emoji3526]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

פורסם

אמינות ונוחות תקבל מקורולה היברידית, יכול להיות שדגם ה 5 דלתות ימצא חן בעיניך יותר, נותן חסכון בדלק ונוחות, כח..? - תלוי לכמה כח אתה מכוון. 

רכבי דיזל יהיו חסכוניים בתוואי נסיעה בין עירוני, אך בעיר לא בטוח. בתקציב שלך ייכנס ניסאן קשקי דיזל 2018.

ממליץ לך על נסיעת מבחן בטויוטה - לדעתי זה יתאים לך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

רנו גראנד קופה דיזל מודל 2018/9.

חסכונית ומאוד נוחה. קיימת גם ברמת גימור גבוהה אבל נדירה יחסית. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אתה מציין את המרחק שאתה נוסע "על מיכל" - זה ממש לא אומר דבר. הרי זה תלוי בגודל המיכל ובאופי הנהיגה שלך. סתם, לדוגמא - לפני כשנתיים בקנדה שכרתי גראנד צ'ירוקי. לדבר הזה מיכל דלק (וגם צריכת דלק) של גמל - לפי מחשב הדרך המיכל מספיק ל-1000 ק"מ למרות שצריכת הדלק הבינעירונית היתה 10 קמ"ל.

לפנ שאתה מבקש ייעוץ ציין את צרכיך - הנסועה החודשית\שנתית, אופי הכבישים בהם אתה נוסע, כמה אנשים ומטען ברכב. יתכן שהנסועה שלך נמוכה וצריכת הדלק צריכה להיות שיקול משני לעומת צרכים אחרים, יתכן שלהפך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@sperial הוא כתב שהנסועה השנתית שלו היא כ-23 אלף ק"מ בשנה והנסועה משולבת.

• מעניין 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות
אז לגבי התגובה הראשונה
טויוטה קורולה אצ'בק רכב אכן מאוד חסכוני אבל בידוד רעשים ברכב על הפנים , שיחת טלפון אי אפשר לנהל שם :/ מבחינה חיצונית היא יפה אבל מבפנים משעממת אז זה לא כל הפרק

לגבי רנו גרנד קופה אני אוותר מראש.

ניסאן קשקאי דיזל לא אהבתי את הרכב מבחינה חיצונית.

מישהו פה שאלצעל אולי הנסועה שלי. אז ארשום פה

בשנה עושה בערך 23,000 ק"מ
נוסע בעיקר לבד או עם בת זוג
מעדיף אוטומט
אני גר בהרצליה אז רוב הנסיעות שלי הם מתחלקות 50% עירוני ו 50% בינעירוני , כפר סבא ,הוד"ש וכ"ו....
חשוב לי רכב שיהיה
נוח ומפנק בנסיעות - שלא ישעמם בנסיעות.
אמינות - אני מאמין שלכל רכב יש תקלות אבל אני אחד שמטפל רק במוסך מורשה.
חסכוני - אין לי בעיה לחזור למנועי הדיזל או להתחדש בהייבריד, מעוניין ברכב שנסיעה לצפון לא תאכל לי את המיכל דלק, אני אחד שאוהב לנסוע.
אני בעיר עדין עם הדוושה , בבינעירוני בנסיעות ארוכות מתפרע קצת.
בידוד רעשים - שלא אצטרך לצעוק כשאני בשיחת טלפון בזמן נהיגה על כביש מהיר (מניסיון של ההונדה סיוויק שיש לי)

מקווה שהצלחתי למקד קצת את הבחירה שלי.
תודה רבה על העזרה .

נ.ב

בשביל הספורט הציעו לי לשדרג להונדה סיוויק ספורט 1500 החדשה
כיום אני בעל סיוויק מודל 2016 מנוע 1800
אני בנאדם ספונטני הלכתי בבוקר לנסיעת מבחן בסוכנות עליתי על הרכב התחלתי לנסוע , בידוד רעש לקוי,צריכת דלק גבוהה 1:10 לא בשבילי, רכב משעמם, אומנם יש לו כח בנסיעות בגלל הטורבו אבל אחרי שהחזרתי את הרכב לסוכנות, הבנתי שאין חדש תחת השמש, נסעתי על מודל 2020 הרגיש לי כאילו אני נוסע על הסיוויק 2016 שלי.
ושדרוג לא יהיה פה.

פורסם

אולי לקסוס כמו CT200 או IS300H יתאימו, אבל בתקציב שלך לא ממש תעלה בשנתון

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
אולי לקסוס כמו CT200 או IS300H יתאימו, אבל בתקציב שלך לא ממש תעלה בשנתון
הלוואי שהיה בתקציב שלי is300

נסעתי על ct200 לפני שנה בנסיעת מבחן , מנוע עצלן , אומנם פרימיום מבפנים אבל לא התלהבתי

פורסם

אוקטביה דיזל מתומחרת גבוהה מאוד במחיר של רנו גראנד קופה בת שנה אתה יכול לרכוש אוקטביה בת ארבע מהדור הישן עם פי שלוש\שתיים יותר קילומטראז עם כול הכבוד לאוקטביה גראנד קופה גם תהיה מודרנית יותר מהדור הישן וגם מאובזרת יותר.

לדעתי תתמקד בIS300H (יש בתקציבך רכבים צריך לרדת בשנתון) רנו גראנד קופה ו3008 דיזל.

פורסם

ועל אחת כמה וכמה אוקטביה דיזל החדשה, כלומר האוקטביה מהדור הנוכחי ששיווקו בארץ התחיל ממש לא מזמן.

בתקציב שלך - אין מצב למצוא. עקרונית, אמורה להיות אופציה טובה (באופן כללי), מנוע TDI חזק, חסכוני ואמור להיות גם אמין, בשידוך ל-DSG7 עם קלאצ'ים רטובים שמציג גם אמינות טובה ועם אבזור טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ועל אחת כמה וכמה אוקטביה דיזל החדשה, כלומר האוקטביה מהדור הנוכחי ששיווקו בארץ התחיל ממש לא מזמן.
בתקציב שלך - אין מצב למצוא. עקרונית, אמורה להיות אופציה טובה (באופן כללי), מנוע TDI חזק, חסכוני ואמור להיות גם אמין, בשידוך ל-DSG7 עם קלאצ'ים רטובים שמציג גם אמינות טובה ועם אבזור טוב.

לצורך הדוגמא חשבתי לעשות טרייד אין בסוכנות ומקסימום להוסיף גג עד 100000 ש"ח
לפי מחירון ההונדה שלי שווה היום סביבות 75000 שח + 100000 ממני, אפשר להגיע לאוקטביה דיזל חדשה או is300h מלקסוס סלקט
השאלה על פי הפרמטרים שרשמתי
מה מומלץ לקנות ?

תודה רבה לכולם על התגובות
אז לגבי התגובה הראשונה
טויוטה קורולה אצ'בק רכב אכן מאוד חסכוני אבל בידוד רעשים ברכב על הפנים , שיחת טלפון אי אפשר לנהל שם :/ מבחינה חיצונית היא יפה אבל מבפנים משעממת אז זה לא כל הפרק

לגבי רנו גרנד קופה אני אוותר מראש.

ניסאן קשקאי דיזל לא אהבתי את הרכב מבחינה חיצונית.

מישהו פה שאלצעל אולי הנסועה שלי. אז ארשום פה

בשנה עושה בערך 23,000 ק"מ
נוסע בעיקר לבד או עם בת זוג
מעדיף אוטומט
אני גר בהרצליה אז רוב הנסיעות שלי הם מתחלקות 50% עירוני ו 50% בינעירוני , כפר סבא ,הוד"ש וכ"ו....
חשוב לי רכב שיהיה
נוח ומפנק בנסיעות - שלא ישעמם בנסיעות.
אמינות - אני מאמין שלכל רכב יש תקלות אבל אני אחד שמטפל רק במוסך מורשה.
חסכוני - אין לי בעיה לחזור למנועי הדיזל או להתחדש בהייבריד, מעוניין ברכב שנסיעה לצפון לא תאכל לי את המיכל דלק, אני אחד שאוהב לנסוע.
אני בעיר עדין עם הדוושה , בבינעירוני בנסיעות ארוכות מתפרע קצת.
בידוד רעשים - שלא אצטרך לצעוק כשאני בשיחת טלפון בזמן נהיגה על כביש מהיר (מניסיון של ההונדה סיוויק שיש לי)

מקווה שהצלחתי למקד קצת את הבחירה שלי.
תודה רבה על העזרה .

נ.ב

בשביל הספורט הציעו לי לשדרג להונדה סיוויק ספורט 1500 החדשה
כיום אני בעל סיוויק מודל 2016 מנוע 1800
אני בנאדם ספונטני הלכתי בבוקר לנסיעת מבחן בסוכנות עליתי על הרכב התחלתי לנסוע , בידוד רעש לקוי,צריכת דלק גבוהה 1:10 לא בשבילי, רכב משעמם, אומנם יש לו כח בנסיעות בגלל הטורבו אבל אחרי שהחזרתי את הרכב לסוכנות, הבנתי שאין חדש תחת השמש, נסעתי על מודל 2020 הרגיש לי כאילו אני נוסע על הסיוויק 2016 שלי.
ושדרוג לא יהיה פה.

פה רשמתי את הפרמטרים שחשובים לי ברכב

תודה [emoji3590]

פורסם
לפני 9 דקות, ramos7626 כתב:

לצורך הדוגמא חשבתי לעשות טרייד אין בסוכנות ומקסימום להוסיף גג עד 100000 ש"ח

חשבתי שאתה רוצה לרכוש רכב ב-100 אלף ש"ח.

את הסיביק שלך עדיף למכור באופן פרטי ולא בטרייד אין.

היתרון שיהיה לך באוקטביה דיזל זה שאתה תהיה כנראה במיעוט (לטובה) עם רכב פרטי ולא מונית לשעבר.

פורסם
סיטרואן C5 או 3008 גרסת הדיזל.
תקבל את כל מה שביקשת.
אבל לא אמרת מה התקציב
בוקר טוב לכולם
תודה רבה על התגובות
לגבי ה c5 וה 3008 הם אכן רכבים נוחים מאוד אבל העיצוב של ה c5 לא לטעמי
וה 3008 אני יעשה עליו נסיעת מבחן נבדוק אותו

מה אתם חושבים לגבי אוקטביה דיזל החדשה ?
Is300h יד שניה ?

אני מנסה לצמצם את האופציות

הבעיה בהייבריד שאני צריך להיות עדין עם הרגל כדי לקבל חיסכון לעומת דיזל שגם אם אני אלחץ על הדוושה אקבל חיסכון בדלק
תקנו אותי אם אני טועה ?

• תוכן חדש...