Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו ניו אייג 2007 מנוע 1500  ולפני כמה ימים נדלקה נורת CHACK ENGINE . במוסך התברר לי שהבעיה היא חיישן חמצן קדמי.

ולא הצלחתי למצוא משומש מקורי מלבד חיישן חמצן של סובארו B3  גם כן מנוע 1500

למי שמבין בעניין האם זה אפשרי לשים את החיישן הזה למרות שאלו דגמים שונים אבל אותו מנוע ?

החיישן האחורי הוחלף לא מזמן במקורי בעלות גבוה ולכן אני מעדיף את האופציה של חליפי או משומש

פורסם

בהעדר אינפורמציה נוספת (אולי היא תגיע פה בפורום בהמשך) תצטרך לוודא שהמק"טים של שני החלקים (נוכחי זה שמורכב ומה שמצאת) זהים.

מק"ט גם יכול לסייע לך למצוא חלק כזה חדש.

alfa 156 2.5.

פורסם

למה משומש? מה המחיר לחדש שקיבלת?
בכל אופן - אם תשלח (אפילו בה"פ) את מס' השלדה - אפשר למצוא את המק"ט של החיישן הספציפי ולהזמין מחו"ל במחיר נמוך משמעותית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 16 שעות, shellcase כתב:

למה משומש? מה המחיר לחדש שקיבלת?
בכל אופן - אם תשלח (אפילו בה"פ) את מס' השלדה - אפשר למצוא את המק"ט של החיישן הספציפי ולהזמין מחו"ל במחיר נמוך משמעותית.

כי המחיר לחדש שקיבלתי הוא 1270 שקל כולל עבודה . קצת לא ריאלי לרכב ששוויו הוא בסביבות 8000 שקלים והשקעתי בחיישן אחד מקורי במחשבה שפתרתי את הבעיה ☺️.

עלות החלק המקורי לבדו היא 1170 שקל .

המקט הוא 22641AA400 כבר בדקתי 

ממה שבדקתי באייביי העלות היא בסביבות 560 שקל לחיישן לא יודע אם זה ישתלם אחרי תשלום מכס 

• תוכן חדש...