Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם! אתחיל ואומר שאני לא מבין גדול בתחום המכונאות וטיפולים, רק חובב שמתעניין. 

באוטו של ההורים, טויוטה ורסו 2011 צצו מספר בעיות בפתאומיות:

אתמול החלון הקדמי השמאלי (נהג) החשמלי לא עולה במשיכת הסוויץ', אך המנוע של החלון כן פועל כי יש סגירת חלונות אוטומטית בנעילת הרכב. 

מערכת הסאונד מזמזמת ועושה רעשים קצת, חשבתי בהתחלה שזה מהרדיו בלבד אבל העברתי לדיסק און קי וגם שם היו הפרעות. 

לפתע היום שמתי לב כי הפנס הקדמי השמאלי לא עובד: האור הגבוה כן, האורות הנמוכים (ערפל לדעתי) גם עובדים אבל המצב הרגיל של אורות בינוניים לא דולק.

אם כל אחת מהבעיות היו מופיעות בנפרד לא הייתי חושד בדבר, אבל מכיוון שכולן קרו בפרק זמן אחיד ולכולן יש רכיב אחד משותף שהוא המצבר. שוב, אני לא מכונאי ולא מבין גדול אבל זו הנקודה שהגעתי אליה. מפה אשמח שתמשיכו אותי ותייעצו לי מה לעשות. 

בנוסף אני סבור שישנן עוד מערכות ברכב שלא מתפקדות כראוי אבל אני לא שם לב אליהן בינתיים. לכן חשוב לטפל בתקלה באופן כולל ולא נקודתי (החלפת סוויץ' / נורה)

תודה לקוראים ולעונים!

איתי

• תוכן חדש...