Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סלריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש כרגע רכב (ראשון), ונתקלתי בהצעה מעניינת לגבי סוזוקי סלריו ידנית.

אני גר בירושלים ועושה כמה פעמים בשבוע נסיעות למרכז ותוהה כרגע עם המנוע החלש של הסלריו יצליח לעמוד בגבורה בעליות לירושלים בצורה טובה.

אשמח לדעתכם בנושא ובאופו כללי אם למישהו יצא להתנסות ברכב, ואם יש הצעות לרכבי מיני חסכוניים אחרים (מכוון לאיזור ה40k) אשמח גם לשמוע.

תודה רבה.

Sent from my BLA-L09 using Tapatalk

פורסם

תלוי מה אתה מגדיר יעמוד בגבורה? 

הוא יסע בעליות,ישמור על מהירות סבירה,  אבל בסל"ד גבוה מאוד עם הרבה רעש. לא כיף. 

הייתי ממליץ לך על רכבים טורבו בנזין כמו סיאט איביזה, סקודה פאביה עם מנוע 1.2, או רנו קליאו או דאציה סנדרו עם מנוע 0.9 טורבו. 

ואם תצליח למצוא גם דאציה סנדרו עם מנוע 1.5 טורבו דיזל בכלל הרווחת 

פורסם

עליתי עם סוזוקי סלריו רובוטית את העליה לירושליים בדיוק בשביל לענות על השאלה הזו. אין מחסור חריף בכוח, אין סל"ד אסטרנומי, את רוב העליה הוא עושה בהילוך 4 מתוך 5, בקטעים מסויימים יורד להילוך 3.  לא בדיוק שקט ונינוח אבל גם לא 5000 סל"ד לאורך כל העליה. יותר טוב מכמה מכוניות משפחתיות 1.6 אוטומטיות מהעשור הקודם. 

חוץ מזה רכב בסיסי ביותר אבל עם איבזור טוב (הרבה התקנות מקומיות) ומרווח באופן מפתיע, הדגם הידני מספק תחבורה בסיסית. הרובוטי לא עובד טוב. 

פורסם

יעמוד בגבורה, מניסיון אני מהצפון בתור ילד לפני כעשור היה לי סוזוקי אלטו ידנית כשהם רק הגיעו לארץ הייתי נוסע איתה לחברה שהייתה לי בירושלים, ושרדה את הנסיעות יופי.
לגבי נוחות הנסיעה, זה משהו אחר

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

הייתי מציע לבדוק את פיגו 108, בגירסה ידנית מגיע עם מנוע 1.2 עם 80 כ״ס כך שהיא אחת המיני הזריזות עם תיבה ידנית, היא די נוחה עם מושבים טובים, בפנים נראית מודרנית יותר.

אך פחות מרווחת ובעלת תא מטהן קטן יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...