Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש ברשותי קורולה 2006 ואחרי כמה סרטוני יוטיוב ביניהם גם של chrisfix החלטתי לנסות להחליף רפידות בלם קדמיות לבד.

אז ככה קניתי 2 בוקים תקניים רפידות ויאלה לעבודה, אחרי הפרוק גלגלים פתחתי את הבורג התחתון בקליפר, הרפידות הישנות שהיה בהם עוד "בשר" בחוץ והרפידות החדשות בפנים.

אין לי עלי יעודי להחזיר את הבוכנה פנימה ולכן הכנתי כזה בעצמי, פשוט לקחתי רפידה ישנה קדחתי חור 8 ממ באמצע הכנסתי בורג ואום

בצד של הבוכנה שמתי את הרפידה הישנה השניה וזה עובד.

עכשיו בסרטון של כריספיקס הוא נתן טיפ שאהבתי, בזמן כיווץ הבוכנה לפתוח את הבורג הוצאת אויר ולנקז שמן בלמים ישן מהקליפר.

אז ניסית לעשות את זה בקליפר ימין זה עבד יופי, בקליפר שמאל קיבלתי רגליים קרות ובמקום פשוט פתחתי את הפתח מילוי נוזל בלמים וזה גם עבד יופי.

לאחר מכן בדקתי מפלס נוזל בלמים והוספתי עד לmax.

טוב עבר שבוע ובינתיים אין רעשי מיוחדים והרכב בולם כמו מקודם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יפה מאוד. אין כמו לעשות לבד. כשיודעים מה עושים.

לפני כשבוע סיימתי עבודה מקיפה שכללה החלפת רפידות, צלחות, ניקוי וגירוז של כל החלקים וצביעת כל הקאליפרים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קודם כל אמרתי תודה על היצירתיות שלך לאילתור כלים - אני מת על זה.

אכן - לפעם הבאה תקנה גם סיליקון, ספריי לניקוי בלמים ומברשת ברזל קטנה בכדי שתוכל לגרז את הרפידות, לנקות את תושבות הרפידות ולגרז גם אותן ועל הדרך לא מזיק להצטייד בכלי מדידה בכדי למדוד את עובי צלחת הבלם.

יפה מאוד שניקזת טיפה מנוזל הבלם באזור הקליפר - שם יש לנוזל את הנטיה הכי גדולה להזדהם - פעם בשנתיים או שלושים אלף קילומטרים צריך לבצע את הפעולה.

הדבר הכי חשוב אחרי שאתה עושה עבודת בלמים זה לפני שאתה בכלל מזיז את הרכב לבדוק שדוושת הבלם לא נהיית ספוגית או חס וחלילה צונחת לרצפה.

לא בושה גם להצטייד במפתח מומנט. הכלים עולים כסף אבל אם אתה הולך להפוך את זה לדרך חיים - הם יחזירו את הערך של עצמם ברוב המקרים כבר בשימוש הראשון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על הפרגון, חיפשתי לקנות גריז נחושת וגריז סיליקון אבל אין בחנויות החלפים באזור שלי.

אני אזמין שיהיה לי לפעם הבאה, וגם בתכנון לקנות מפתח מומנט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גירזתי מובילים. מאוד נהניתי מהעבודה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...