Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 2 אשמח לקבל המלצות על מוסכים מורשים בלבד שיצא לכם לטפל בהם והייתם מרוצים (טיפול ואחזקה שוטפת וכו' ..) באיזור חיפה והקריות.

שבת מבורכת !

פורסם

בס"ד

אפשר לשאול למה מורשים בלבד?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

השאלה היא האם כוונת פותח הנושא למורשי היבואן או למוסך מורשה באופן כללי.

יש מוסכים שמתמחים במכוניות יפניות אך אינן מורשי היבואן.

שניים כאלו אני מכיר מצויין

1. מוסך ברק,שהיה מורשה היבואן,הפך למוסך מומחה ונמצא ברחוב חלוצי התעשייה (ממשיכים ישר בצד ימין לאחר צומת ק.אתא צמוד לבורקס ברטו).

2. מוסך אופיר- היה מורשה דייהטסו,היום מורשה סובארו ומטפל בכלל ברכבים -נמצא כאשר יוצאים ממשרד הרישוי (מאיזור מכוני הבדיקה נוסעים ישר עד הסוף,פונים שמאלה והוא ממש צמוד לרמזור היציאה,אי אפשר לפספס).

מוסך מומלץ נוסף,שכמה מחבריי טיפלו בו לפחות (כשלי עדיין לא היה רכב יפני ב 10 השנים האחרונות) הוא ממוסך קרוזר שנמצא ברחוב ההסתדרות 104 .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בס"ד

אפשר לשאול למה מורשים בלבד?

כל חיי אני מטפל אך ורק במוסכים מורשים מטעם היבואן, ומעוניין שככה זה ישאר

פורסם

בס"ד

לדעתי, מורשה יבואן טוב לטפל כל עוד הרכב באחריות וקצת מעבר (לרצון טוב), מעבר לכך, בזבוז כסף מוחלט, אלא אם כן מדובר במוסך אם יכולות טכניות ממש גבוהות וגם זה רק לבעיות שלא יפתרו במוסכים רגילים.

כמו בכל מוסך, קיים עובד אחד או שתיים שהם מוקד ידע, כל השאר?, בין לבין.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מוסך מירוץ בקרית ביאליק (אזה"ת של הקריה)-יש הורים של חברים טובים שטיפלו שם במאזדות או מרכז שירות תל חנן (רחוב התעשיה צמוד לתחנת דלק טן בפנייה שמאלה)-טיפלנו אצלם בלאנטיס המשפחתית שהיתה לנו עד לפני 14 שנים-אם נשארו אותם בעלים הם בסדר גמור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוסך האחים נג'אר בצ'ק פוסט, מחירים סבירים ביותר ומתקרבים למחיר של מוסך רגיל וישרות מעולה. אני מכיר כמה מוסכים מורשים באזור חיפה והקריות ומניסיון אישי מרוץ הכי פחות מומלץ.

פורסם
מוסך האחים נג'אר בצ'ק פוסט, מחירים סבירים ביותר ומתקרבים למחיר של מוסך רגיל וישרות מעולה. אני מכיר כמה מוסכים מורשים באזור חיפה והקריות ומניסיון אישי מרוץ הכי פחות מומלץ.

היית בעוד מוסכים מומלצים באיזור הזה ? לגבי מרוץ תוכל לפרט בבקשה למה לא היית מרוצה מהם ?

פורסם

מרוץ ממש לא מומלץ.

ברק מוסך פצצה אבל לא מקושר ליבואן יותר.

נג'אר די בינוניים מבחינת מקצועיות.

אני מטפל בתל חנן בנשר, יחס חם ואישי ובעיקר מקצועי. אם אתה רוצה איזה מילה לפני שאני מגיע תשלח לי ה"פ - תקבל ליפט איך שתכניס את הרכב וקפה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...